‘Mystery method is het boek dat je leven zal veranderen’

Ook al is het een beetje voorspelbaar om de slagzin van mystery method te gebruiken als titel van mijn recensie, het is wel echt waar wat ze zeggen. Twee jaar geleden heb ik heb boek gelezen en daarna ben ik meteen aan de slag gegaan, en het werkt gewoon. Het boek is zo lekker geschreven dat je het in een keer wil uitlezen, de anekdotes zijn zeer herkenbaar en trekken je echt het boek in. Daarnaast zijn de oefeningen zo goed uitgelegd dat het is alsof je met een personal coach aan het werk bent. Zelf was ik voor mystery method een ‘echte nerd’, ik durfde bijna niet met vrouwen te praten, laat staan dat ik een keer toekwam aan de eerste zoen. Gelukkig is het mij nu allang gelukt en voel ik mij als herboren. Mijn verhaal vandaag is daarom niet een gewone recensie, ik wil jullie namelijk ook graag aanraden om mystery method zelf te lezen en je te laten verassen door de goede lessen die erin staan.

De schrijver en zijn boek mystery method

De schrijver van mystery method noemt zichzelf een pick-up artist, dit zijn mannen die het vak van vrouwen versieren hebben geperfectioneerd. Hij heeft door de jaren heen honderden manieren verzameld en gedocumenteerd om vrouwen te versieren. Hij geeft nu zelf aan dat het zo goed gaat dat geen enkele vrouw hem meer kan weerstaan. Het is deels gebaseerd op sociale psychologie, maar er komen ook dingen zoals goochel trucs in voor. Kortom, het is enorm divers en leuk om te doen. Het boek bestaat grotendeels uit drie delen, deze drie delen worden ook wel het model van de mystery method genoemd. Kort samengevat zijn de drie delen:

  • interactie vanaf ontmoeting tot eerste seksuele contact
  • theorie over sociale dynamiek
  • hoe je de methode in de praktijk kan en moet brengen

Het eerst deel beschrijft alle interactie van het begin dat de man en vrouw elkaar ontmoeten tot de eerste seksuele relatie. Daarnaast is er een deel die de sociale dynamiek beschrijft. Dit deel is ook gericht op het vinden van hoog opgeleide vrouwen. Ten derde is de mystery method ook een methode die je juist in het veld moet beoefenen. Je moet dus naar buiten gaan, de straat op, de stad in en vrouwen gaan opzoeken. In het begin zal het moeilijk zijn en zal je omkomen van de zenuwen, maar je zult merken dat het went en dat je er steeds beter in wordt. Mystery method is nu als boek verkrijgbaar, maar je kunt het ook downloaden als e-book. Op deze manier kan je lekker op de iPad of computer, thuis op de bank, de theorie doornemen. Maar vergeet niet dat het belangrijkste is dat je naar buiten gaat en de theorieën gaat uitproberen. Op deze manier zul je ook merken dat bepaalde technieken je wel liggen en andere minder, zo kun je zelf je eigen perfecte methode samenstellen op basis van de gegeven methodiek.

Mijn ervaring met mystery method

Zoals ik al even kort heb verteld was ik niet bepaald een vrouwenversierder voordat ik mystery method had gelezen. Ik ging bijna niet op stap omdat ik altijd te bang was om met vreemde vrouwen te praten en op andere gelegenheden zocht ik ook niet vrouwelijk contact op. Daarom was ik een vrij sociaal geïsoleerd persoon. Door mystery method heb ik mijzelf kunnen dwingen om deze obstakels te overkomen. Het begin met een simpel gesprek voeren met iemand als op stap was. Ik weet nog wel dat het bij mij de eerste keer drie uur duurde voordat ik eindelijk genoeg moed had verzameld om op iemand af te stappen. Na een paar keer begon ik het al leuk te vinden. Ik kan niet wachten om het daarna de volgende dag weer te gaan proberen. Nadat ik dan met vrouwen had gepraat dook in mijn boek weer in om nog eens de theorie te lezen, op deze manier kwam ik steeds een stapje verder. Van praten ging het naar zoenen, en na een paar weken had ik zelfs al genoeg zelfvertrouwen verzameld om de eerste move te maken om mijn eerste seksuele relatie te beginnen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik mij zo lang heb laten beperken door mijn angsten. Na het lezen en toepassen van mystery method voelde ik mij een nieuw mens. Ik was niet alleen in staat om met vrouwen te praten en ze zelfs te versieren, ik had ook een veel leuker en actiever leven. Door het boek ben ik op yoga gegaan en ben ik begonnen met salsa. Beide sporten vind ik echt geweldig om te doen, naast het feit dat je er veel mooie vrouwen kan ontmoeten. Ook heb ik veel vrienden gemaakt bij deze activiteiten en in het uitgaansleven. Na een paar maanden had ik een vast groepje vrienden waar we vaak mee op stap gingen. Waar je echter wel mee moet oppassen is dat je het niet teveel als een spel gaat zien. Je moet vrouwen wel als mensen blijven zien, ook al neig je snel naar ze te zien als overwonnen objecten. Als het je lukt om dit voor elkaar te krijgen dan is het een fantastische ervaring om mystery method te lezen en te leven. Ga snel naar de website en koop mystery method vandaag nog, het zal je leven veranderen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn