Mok bedrukken

Laat binnen een paar stappen een mok bedrukken voor een professionele exclusieve uitstraling. Voor jouw café, voor een evenement of voor een bedrijf. Mokken bedrukken is voor veel gelegenheden een goede investering. Drinken doen mensen graag en zo veel mogelijk. Thee en koffie kunnen niet vaak genoeg geserveerd of gedronken worden, dus een goede reden om eens te kijken of een gepaste mok bedrukken toegevoegd kan worden. Het is namelijk ook leuk om weg te geven, als cadeau of toe te voegen als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Een mok is wel een breekbaar product, dus het moet wel passen bij de gelegenheid als je het weggeeft. Over het algemeen doe je mensen een plezier met het geven van een mok. Mok bedrukken is daarom altijd mooi meegenomen en zeker als je het laat doen via Drukwerkdeal.nl. Je kan jouw mok helemaal samenstellen. Heb je een mooi ontwerp voor mokken bedrukken? Pas deze dan aan volgens de specificaties van Drukwerkdeal.nl en ga vervolgens aan de slag om de eisen voor jouw mok op te stellen. Dit kan allemaal via de website zelf. Je volgt gewoon de stappen om het type mok, de inhoud, het te bedrukken gebied en de kleuren voor de druktechniek te selecteren. Wil je meerdere soorten mokken bedrukken? Dat kan, maar hiervoor stuur je meerdere bestellingen in.

Mokken bedrukken voor alle dranken

Er bestaan mokken voor allerlei soorten dranken. De ene koffie vraagt om een groot formaat en de andere om een kleinere inhoud. Hier hebben vooral horecagelegenheden mee rekening te houden als ze mokken bedrukken. Laat je een mok bedrukken voor een persoon, dan hoef je met het type drank geen rekening te houden. Wel naar de wensen van de persoon zelf. Zo kan je een extra grote mok kiezen als je weet dat die persoon graag veel thee of koffie drinkt. Vind je het leuk om een uitzonderlijke uitvoering te kiezen voor een mok bedrukken, dan heb je de keuze uit:

  • Cappuccino mok
  • Grote mok
  • Design mok
  • Koffiemok
  • Senseo kop
  • Senseo mok

Je zal meteen merken dat de inhoud verschilt per type. Bij de selectie van type mok bedrukken, zie je direct hoeveel centiliter de inhoud bevat. Zo weet je meteen of dat de grootte is die past bij de ontvanger. Als het mokken bedrukken bedoeld is als relatiegeschenk dan is dat iets minder van belang. Dan heb je meer rekening te houden met de gelegenheid als je de mok weggeeft, of welke het beste aansluit bij de boodschap of uitstraling van de gelegenheid.

De beste druktechniek

Drukwerkdeal.nl is ervaren in drukwerk in alle vormen, dat geldt ook voor mok bedrukken. Mokken bedrukken doen zij met de PMS-druktechniek. Dit is een Pantone Matching System waarbij de kleuren allemaal een uniek nummer hebben, die wereldwijd bekend zijn. Deze nummers en kleuren zijn bij alle drukkers bekend. De PMS-kleurenwaaier is ook te vinden op Drukwerkdeal.nl. De druktechniek wordt veelal toegepast bij het afdrukken van weinig kleuren. Denk daarbij aan logo’s en huisstijldrukwerk. Het mengen vindt dan voorafgaand aan het mokken bedrukken plaats en vervolgens kan jouw ontwerp afgedrukt worden. Bij de PMS-druktechniek kan je ervan uit gaan dat het kleurresultaat altijd hetzelfde is en bij iedere mok bedrukken gelijk zal zijn. Zeker als je een grote collectie wilt bestellen, is het fijn als er geen verschil is tussen de mokken en iedereen dezelfde mok ontvangt. Vraag voor het selecteren van de juiste PMS-kleuren voor de mokken bedrukken gerust advies aan de specialisten van Drukwerkdeal.nl. Via chat en de telefoon staan zij klaar om klanten hierin bij te staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn