Mijn theorie in 1 dag gehaald

Een vriendin van mij werd een aantal maanden voor mij 18 jaar en begon toen meteen aan haar rijbewijs. Zij had van iemand de tip gekregen om haar theorie in 1 dag te halen bij het bedrijf Sowieso Geslaagd. Ik was er in eerste instantie behoorlijk sceptisch over, maar ze wist me uiteindelijk toch over te halen om het samen een kans te geven. Ik was net begonnen met het volgen van mijn rijlessen, terwijl mijn vriendin al bijna klaar was voor het doen van haar rijexamen. Een van de laatste dingen die zij nog moest doen was dus inderdaad haar theorie-examen behalen. Bij http://sowiesogeslaagd.nl/ kun je dus je theorie in 1 dag halen.

  • 100% slagingskans
  • Theoriecursus + examen op dezelfde dag
  • Vervoer van cursus naar CBR

Zowel ik als mijn vriendin vonden het maar niets om dat theorieboek aan te moeten schaffen (heb je die prijs gezien?!) en om daar urenlang in te duiken. Het klonk ons dus zeker goed in de oren dat we de theoriecursus en het examen allebei op dezelfde dag konden doen. We hebben ons dus allebei opgegeven voor theorie in 1 dag bij Sowieso Geslaagd.

Theorie in 1 dag in de buurt

Het CBR heeft verschillende locaties in Nederland en Sowieso Geslaagd geeft bij de meeste locaties de theorie in 1 dag in de buurt. Het in een dag behalen van je theorie betekent dus dat je ’s ochtends naar de locatie komt om hier de cursus te volgen. Hier is alles al heel erg goed geregeld. De leraar die voor de klas staat weet precies waar hij het over heeft en je theorie in 1 dag halen wordt zo zelfs leuk gemaakt. Aan het einde van de ochtend vertrek je met het al geregelde vervoer van de locatie van de cursus naar het CBR. Hier ga je dan het examen afleggen. Ik had er op dat moment absoluut vertrouwen in dat ik het zou halen. De stof was zo helder uitgelegd en geen enkele vraag kwam me onbekend voor. Maar ik kon me toch echt niet voorstellen dat dit voor iedereen het geval was. Toen we na de theorie in 1 dag weer bij elkaar kwamen bleek inderdaad wel degelijk iedereen geslaagd te zijn. Wat een prestatie!

Op naar ons rijexamen

Mijn vriendin en ik waren natuurlijk door het dolle heen dat we allebei onze theorie in 1 dag gehaald hadden en dit hebben we dan ook goed gevierd. Sindsdien raden we het aan iedereen aan om hun theorie in 1 dag te halen bij Sowieso Geslaagd. Het is toch geweldig dat je niet eens je theorieboek in hoeft te duiken. Je bent er letterlijk een dag aan kwijt en je hebt je theorie-examen op zak. En het is toch wel heel erg fijn om te weten dat je een 100% slagingskans hebt. Het is ook zeker niet verkeerd dat alles voor je geregeld is. Zonder auto ben je toch minder mobiel en de CBR locaties liggen niet altijd even centraal. Ik vond het dus maar wat prettig dat ik hier gewoon heen gebracht werd na de cursus. De locatie van de cursus theorie in 1 dag was overigens heel erg makkelijk te bereiken. Je werkt daarnaast de hele dag in een relatief kleine groep en ik denk dat dat ook zeker meewerkt aan het feit dat iedereen slaagt. Want dat is toch wel heel erg goed. Wil jij ook in een keer je theorie behalen? Schrijf je dan in voor de cursus bij Sowieso Geslaagd en de kans is 100% dat je dat ook echt zult doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn