Met het invulboek geeft u een persoonlijk en uniek cadeau

Uw vriendin heeft een baby gekregen en u zoekt een origineel kraamcadeau? Met een invulboek van Pretty Presents zit u geheid goed. Met een invulboek geeft u een waardevol cadeau. De ontvanger zal verrast zijn door de originaliteit van uw geschenk. Maar ook als u zelf op zoek bent naar een boek waarin je alle dierbare herinneringen kunt vastleggen is het invulboek een aanrader. Vaak gaan de periode van zwangerschap, de kraamtijd, de babytijd en ook de basisschool periode voorbij voordat je het doorhebt. Soms zegt een kind iets heel grappigs of waardevols waarvan je denkt dat moet ik onthouden. Dan is het fijn om een boek te hebben waarin u deze teksten bij elkaar kunt bewaren. Bij Pretty Presents hebben wij de mooiste invulboeken te koop; voor diverse fases van de kindertijd. Op onze website prettypresents.nl vindt u een keur aan invulboeken. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige boeken waar u nog lang plezier aan zult beleven.

Invulboek; voor al uw mooiste momenten  

Vindt u het ook altijd zo lastig om een geschikt kraamcadeau of zwangerschapscadeau te geven? Met een invulboek weet u dat u een origineel cadeau geeft aan de aanstaande ouders. Alle herinneringen kunnen opgetekend worden in het invulboek. Als u er later doorheen bladert, of uw ouders, of het kind zelf zult u vast met een glimlach het boek doorkijken.

  • Prachtig vorm gegeven
  • Ruim aantal pagina’s met mogelijkheid bladen in te voegen
  • Ruimte voor foto’s
  • Stevige kwaliteit
  • Een ware herinnering voor later

Elk invulboek is een bijzonder geschenk waarin ruimte is voor foto’s en tekst. De mooiste momenten zullen later met veel plezier gelezen worden. Alle cadeaus worden met zorg ingepakt.

Van bezoekboek tot schattige bijtringen

Het invulboek komt in diverse soorten en maten;  Baby in de buik is een prachtig zwangerschapsboek met een formaat van 21 cm bij 21 cm waarin, zoals de naam al aangeeft de aanstaande moeder alle mooie zwangerschapservaringen kan opschrijven. Aan de hand van vragen en checklists kan de aanstaande moeder de vragen beantwoorden en bijvoorbeeld een geboorteplan omschrijven. Tevens biedt het invulboek ruimte aan foto’s, zoals de eerste echofoto, zodat u later met veel plezier kan terugkijken op die waardevolle plaatjes. Er is een kraamboek cadeau waarin u alle kraamvisite kunt laten schrijven. Dit boek bevat 80 bladzijdes en biedt ook ruimte aan foto’s. Extra leuk: zet alle visite met de baby op de foto, zodat u en uw kind later kunnen nagenieten van wie er op kraamvisite zijn geweest. Een invulboek is een cadeau om te koesteren. Naast een zwangerschaps- en kraambezoekboek is er ook een basisschoolboek, een fotoalbum en een oppasboek verkrijgbaar bij Pretty Presents. Geef een fotoalbum cadeau waar vele foto’s in kwijt kunnen en waar volop ruimte is om teksten bij te schrijven. Met de mooie scrapbook materialen erin is het een feestje om er thuis een persoonlijk fotoalbum van te maken. Het basisschool boek is een leuk boek waarin u kunt aangeven hoe het bijvoorbeeld was op schoolreisje van uw kind of welke letters u kind al geleerd heeft. Stuk voor stuk prachtige invulboeken voor al uw kostbare momenten. Wij hebben naast invulboeken ook vele andere leuke artikelen in ons assortiment; van prachtige bijtringen, ledikantdekens, luieretui, kinderkoffertjes tot knuffels. Zo kunt u een leuk pakket samenstellen om cadeau te doen aan de (aanstaande) ouders. Maak het cadeau nog persoonlijker door een naamsticker toe te voegen op het kinderkoffertje. Waar u ook voor kiest; de ontvanger zal verrast zijn door het prachtige geschenk. Mogen wij u binnenkort verwelkomen op onze webshop?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn