Met de taxi naar Helmond

Afgelopen maand ontvingen wij een aantal van onze leveranciers uit China. We werken al een paar jaar samen met dit bedrijf en wilden ze graag uitnodigen om ons kantoor in Nederland te laten zien. Vorig jaar hebben mijn manager en ik de fabriek van deze leverancier in China bezocht en werden daar geweldig ontvangen. Ze regelden alles van begin tot einde voor ons. We werden opgehaald op het vliegveld, we hadden onze eigen chauffeur en altijd was er iemand bij ons aanwezig. We sliepen daar in een erg mooi hotel en hadden heerlijk gegeten. Het bezoek in China was erg zwaar, altijd waren we met de leveranciers op stap, of waren we aan het overleggen. Het bezoek was erg productief en we hebben een aantal goede deals met ze kunnen maken. Voor het bedrijf was het erg goed en we hadden daarna afgesproken dat ze ons ook in Nederland zouden bezoeken. Aangezien ze zo goed voor ons gezorgd hadden, wilden wij dat ook voor hun doen. De assistente had de vluchten en het hotel geboekt en een programma gemaakt, ik zou ze begeleiden tijdens hun tijd hier. Ik haalde ze op van Schiphol en daarna namen we een taxi naar Helmond. Hier hadden we een hotel voor onze gasten geboekt. De gasten hadden tijd om zich even op te frissen en uit te rusten, daarna namen we een taxi naar Helmond centrum om te gaan eten. Hier was ook mijn baas en een aantal van mijn andere collega‚Äôs.    

Snel een taxi gevonden in Helmond

Na het diner zou ik de gasten naar het hotel brengen met de taxi, zodat ze in de avond verder konden rusten en slapen. Ik bedacht me alleen dat ik niet het nummer had van een taxi in Helmond. Ons kantoor staat daar, maar ik kom altijd met mijn eigen auto. Ik vond het niet netjes om ze te laten meerijden met een collega, want met zes personen zou dat niet passen. Bij het hotel konden ze een taxi voor ons regelen naar het restaurant, maar ik had niet aan de terugweg gedacht. Online zocht ik snel naar een taxi in Helmond en kwam de website beleentaxi.nl tegen. Hier kon ik gemakkelijk een telefoonnummer voor een taxi in Helmond vinden door de postcode van het restaurant in te vullen. Ik belde het nummer en gaf aan dat ik een busje nodig had, vijf minuten later stond de taxi bij het restaurant. Ik was erg blij met de website, want ik vond dat ik onze gasten  niet lang had kunnen laten wachten. Ze hadden zo goed voor ons gezorgd in China, dat ik ook graag een goede indruk wilde achterlaten. Gelukkig vond ik de website en kon ik gemakkelijk een busje bestellen voor ze.

Ik gebruik de website vaker

De website van beleentaxi was erg handig en ik zag al dat de website erg handig voor mij zou zijn. Je kan er niet alleen een taxi in Helmond mee bestellen, maar in heel Nederland. Je voert alleen de plaatsnaam, of de postcode in en je krijgt een nummer dat je kan bellen. Ik bezoek vaak beurzen door heel Nederland en dan neem ik vaak een taxi. Ik vond het altijd veel gedoe om de nummers van een taxi te vinden, maar heb daar nu een website voor. De website van beleentaxi.nl is erg handig

  • Binnen een paar minuten vond ik een taxi in Helmond
  • Je kan een taxi bestellen in heel Nederland
  • Je hoeft niet meer allemaal nummers op te slaan, alleen deze website
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn