Mercedes Benz Bluezero bij Twente Zon

Twente Zon heeft een missie, want wij bieden een duurzame oplossing in verschillende vormen zoals de Mercedes Benz Bluezero. Als bedrijf richten wij ons op kwaliteit en duurzaamheid en wij werken dan ook enkel en alleen met de beste materialen denkbaar. Kwaliteit en rendement zijn sleutelwoorden. Ons vertrouwen in de producten die wij aanbieden zoals de Mercedes Benz Bluezero is zeer groot en vele klanten kozen dan ook voor de Mercedes Benz Bluezero. Wij hebben een ware passie voor duurzame energie en proberen dit zo veel mogelijk over te brengen aan onze klanten door hen het belang van duurzame energie te doen inzien. Dat lukt ons en daar zijn wij blij mee. Mocht u meer informatie willen inzien over wat wij doen en over hoe duurzame energie werkt als u bij ons een aankoop doet, dan bieden wij hiertoe op de website verschillende mogelijkheden. Ga naar ons kennisplatform en leer alles wat u moet weten over duurzame energie. Het opwekken van energie met duurzame middelen is iets wat wij aan alle kanten stimuleren. Bij Twente Zon bieden wij alles op het gebied van de PV- industrie om uw woon- en werksituatie de verduurzamen. Wij merken dat kennis hierbij een grote rol speelt en spelen daarom ook in op onze klant om hen bewust te maken van het belang van duurzame energie. Wij leveren onze producten zoals de Mercedes Benz Bluezero door heel Nederland. U kunt rekenen op een zeer goede service. Kiezen voor een auto die rijdt zoals een gewone auto en u ervaart als een gewone auto maar toch kiezen voor duurzaamheid? Dat is kiezen voor de elektrische auto Mercedes Benz Bluezero. Wat kunt u allemaal van deze auto verwachten?

  • Zeer krachtige elektrische motor met een vermogen van 132 kW.
  • Een bereik van tweehonderd kilometer als mogelijke extra voor uw aankoop.
  • Een remsysteem dat energie terugwinnend is (tevens optioneel).
  • Een aantal rij ondersteunende systemen die de duurzaamheid vergroten.
  • Acceleratie van nul tot honderd kilometer per uur in een tijd van 7,9 seconden.

Mercedes Benz Bluezero: elektrisch rijden

De Mercedes Benz Bluezero B-klasse elektrische auto heeft vijf deuren. De auto is sinds 2007 op de markt en wordt continue geoptimaliseerd in comfort en mogelijkheden. Omdat u zo ver mogelijk wilt rijden met de Mercedes Benz Bluezero zit er een maximale snelheid ingebouwd in het systeem van de auto. Voortdurend worden er nieuwe optimalisaties uitgevoerd om de auto nog beter te maken en bij ons kiest u altijd voor het laatste model en het beste model. U kunt de auto opladen in slechts anderhalf uur tijd. Mocht u meer informatie willen over het opladen van de Mercedes Benz Bluezero dan hebben wij hiervoor een speciale pagina op de website waar u naar toe kunt gaan. Het is belangrijk voor u als consument om te weten hoe het werkt. Elektrisch rijden is niet moeilijk of ingewikkeld, het is de beste keuze en een duurzame keuze die er voor zorgt dat de generaties na ons ook nog kunnen leven in een wereld vol mogelijkheden. Als u gebruik wenst te maken van de Mercedes Benz Bluezero dan geniet u van een aantal voordelen. Zo is de auto volledig aangesloten of, zoals wij wel plegen te zeggen, ‘connected’. U kunt middels uw smartphone makkelijk toegang krijgen tot de auto. Er zijn verschillende aps die u kunt downloaden waarmee u uw telefoon vervolgens kunt gebruiken als afstandsbediening. Deze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en u heeft uw eigen afstandsbediening en besturingssysteem altijd bij de hand. Middels dit slimme systeem kunt u ook allerlei informatie opvragen over de status van de auto en weet u precies wanneer de Mercedes Benz Bluezero weer opgeladen moet worden. Ook kunt u het rijbereik op deze app controleren zodat u weet hoe ver u nog kunt rijden zonder de Mercedes Benz Bluezero op te laden.

Twente zon; wie zijn wij?

Wie zijn wij eigenlijk? Wij stellen ons erg graag aan u voor. Wij zijn een bedrijf dat zich iedere dag inzet voor de verduurzaming van uw woon- en werkomgeving. Dat doen wij door verschillende soorten duurzame producten aan te bieden zoals zonnepanelen maar dus ook de elektrische auto zoals de Mercedes Benz Bluezero. Wij doen tevens locatieonderzoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie. Dit onderzoek wordt namens ons uitgevoerd door een montagebedrijf. Wij geven vervolgens advies ter plaatsen. De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen gaande op het gebied van duurzaamheid en dat zien wij als een zeer goede zaak waar wij op inspelen door de te kijken naar de mogelijkheden in brede zin van het integreren van duurzame mogelijkheden in uw werk- en woonomgeving. Het zelf opwekken van energie middels zonnepanelen is een investering die voor een grote groep mensen kan werken. Het is tevens een investering die een groot verschil kan maken wanneer deze door veel mensen wordt doorgevoerd. Wij stimuleren u dan ook om na te denken over uw verbruik en de juiste keuze te maken. Onze streng geselecteerde zonnepanelen leveren een zeer hoog rendement en voldoen uiteraard aan alle vereiste keurmerken. U weet bij ons altijd dat u kwaliteit in huis haalt want onze standaarden liggen zeer hoog. De investering in een PV systeem is zeer de moeite waard en terugverdiend in zeven jaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn