Magento voor uw webwinkel

Bent u ook van plan om een webwinkel te gaan beginnen? Dan moet u hiervoor zeker eens de software van Magento overwegen. Veel mensen overwegen tegenwoordig het starten van een webshop, u kunt de zaken dan in de meeste gevallen immers gewoon vanuit huis regelen en dat is natuurlijk ideaal als u zorg met werk wilt combineren. Ondanks het enthousiasme waarmee velen beginnen, gaan toch veel webwinkels uiteindelijk failliet. Hoe komt het nu dat ze zo weinig succes hebben? Dit kan komen doordat de website zelf niet goed opgezet is en daar kan Magento dus goed bij helpen. Een andere reden is dat mensen vaak niet goed ingeschat hebben of mensen hun producten wel echt zullen gaan kopen. Ook wordt er vaak te weinig reclame gemaakt en dat is in de beginfase natuurlijk wel erg belangrijk, om succesvol te worden, moeten mensen natuurlijk wel van het bestaan van uw webshop op de hoogte zijn. Maar ook de opbouw van de site is dus van groot belang. Vaak is deze niet duidelijk, waardoor mensen onnodig lang aan het zoeken zijn tot ze het juiste product gevonden hebben. Duurt het zoeken te lang, dan zullen ze al snel afhaken. Daar kan Magento dus bij helpen. Hiermee kunt u heel eenvoudig een zeer heldere en goed opgebouwde site opzetten, waardoor mensen snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Een andere dealbreaker is voor mensen vaak het ontbreken van een vertrouwde betaaloptie. Bij Magento hebt u de mogelijkheid om bekende en vertrouwde betaalmogelijkheden toe te voegen, zoals PayPal of iDeal. Dat deze zaken, goede betaalopties en een helder opgebouwde website, van belang zijn, merkt u als u zelf eens verschillende webwinkels onder de loep gaat nemen en voor uzelf de afweging maakt of u er wel of niet zou bestellen. U komt er dan al snel achter waarom goede software, zoals die van Magento, zo ontzettend van belang is.

Magento of andere software?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden voor het opzetten van een webshop, Magento is daar slechts een van. Waarom zou u nu voor deze software kiezen en niet voor die van een ander? Er zijn immers heel veel alternatieven. Er zijn verschillende redenen waarom u voor Magento zou moeten kiezen, maar eigenlijk komen ze allemaal neer op het feit dat dit open source software is. Dit betekent dat het op vrijwillige basis door verschillende programmeurs ontwikkeld is. Ieder heeft er naar eigen specialiteit en eigen inzicht de beste dingen aan toegevoegd. Hierdoor is het een heel duidelijk systeem geworden dat gemakkelijk in gebruik is en dat zoveel mogelijk aangepast is aan de wensen van gebruikers. Het grote gemak van Magento zit vooral in het feit dat het een modulair systeem is. Dit houdt in dat het in feite bestaat uit allemaal losse componenten die u als bouwstenen kunt gebruiken om een website te creëren die helemaal aan uw wensen voldoet. U zou het kunnen vergelijken met Lego, er zijn verschillende losse blokjes en u kunt er zelf naar wens een bouwwerk van maken. Doordat Magento uit verschillende losse componenten bestaat en doordat het open source software is, kunnen er ook steeds nieuwe applicaties ontwikkeld en toegevoegd worden. Hierdoor kan ook uw eigen webbouwer nieuwe applicaties ontwikkelingen en zelf aan het systeem toevoegen. Een ander groot pluspunt van Magento is dat het echt heel eenvoudig in beheer is. U kunt zelf heel gemakkelijk bijvoorbeeld de voorraad beheren, producten toevoegen of juist verwijderen. Dit betekent dat u het beheer van uw webwinkel echt in eigen hand kunt houden en dat het beheer u maar weinig tijd en weinig werk hoeft te kosten. Door de efficiëntie van deze software, wordt het door zowel kleine als grote ondernemingen volop gebruikt. Er zit geen limiet aan hoeveel producten u kunt verkopen of hoeveel bezoekers de site aan kan op een dag. Dat maakt het voor alle bedrijven eigenlijk zeer geschikt is om te gebruiken.

Kies voor een specialist

De verschillende voordelen van Magento zetten we hier nog even voor u op een rijtje:

U merkt het, er zijn dus voldoende redenen om juist voor Magento te kiezen en niet voor een ander programma. Door de eenvoudige opbouw is het voor mensen die handig zijn met de computer zeer goed mogelijk om hiermee zelf een webshop op te zetten. Wilt u het echter goed aanpakken en meteen ervoor zorgen dat alles goed aangepast is op de wensen van klanten of bent u niet zo handig met computers? Dan kunt u natuurlijk professionals hiervoor inschakelen. Bij DPX zijn ze gespecialiseerd in het werken met Magento en zij kunnen dan ook als geen ander een uitstekende webshop voor u maken met behulp van deze software. Bovendien kunnen zij niet alleen maar websites opbouwen met Magento, zij kunnen hier ook zelf extensies en applicaties voor ontwikkelen. Dit hebben zij al met regelmaat voor bedrijven gedaan en zij kunnen hierdoor dan ook de perfecte webwinkel voor u creëren met behulp van deze software. Als u op zoek bent naar echte specialisten op het gebied van Magento, dan zit u bij DPX dus zeker goed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn