Linkbuilding bij Middle Road

Wilt u graag dat uw website meer bezoekers trekt, maar komt u er maar niet achter hoe u dit kunt bereiken? Veel mensen weten niet dat het weinig helpt om een steeds mooiere website te maken. Wat van groot belang is, is het creëren van een netwerk van websites om uw website heen zodat zoekmachines uw website als een goede website waarderen. Deze techniek wordt ook wel linkbuilding genoemd. Wij van Middle Road zijn hier een ster in en kunnen tegen zeer scherpe tarieven kwalitatief hoogstaande diensten bieden. Verreweg de belangrijkste zoekmachine op het moment is natuurlijk Google. Iets opzoeken op Google is zelfs al een bestaand woord geworden in de woordenboeken van veel talen. Wij richten ons daarom uitsluitend op Google bij de linkbuilding die wij voor u kunnen doen. Wat wij voor u doen is backlinks op externe links zetten zodat u een groot netwerk van websites krijgt. Hoe meer websites naar uw website doorlinken hoe hoger u in de zoekresultaten van Google komt te staan. Dit is de kern van wat linkbuilding inhoudt.

Hoe wij linkbuilding toepassen voor uw website

Het gehele proces van linkbuilding bestaat grotendeels uit tien stappen. Wanneer al deze stappen zijn doorlopen is de kans erg groot dat u een van de bovenste zoekresultaten bent in Google bij de woorden waarop u de aandacht vestigt. De stappen die wij bij Middel Road typisch doorlopen zijn:

  • Om goed te beginnen met linkbuilding gaan we eerst de website aanmelden bij Google. Hierdoor weet de zoekmachine van het bestaan van de website, maar hiermee krijg je ook een overzicht van de woorden waarmee mensen jou website hebben gevonden. Hiermee kan je vervolgens beslissen om deze woorden te gebruiken in jou teksten zodat hij weer meer gevonden wordt.
  • Daarnaast is het bij linkbuilding van enorm belang dat de inhoud van uw website goed is. Het uiteindelijke doel is dat uw website zo belangrijke informatie bevat dat andere websites hier naar door willen linken zodat dat jij het hun vraagt.
  • Ook besteden wij aandacht aan social media. Dit is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en kan voor betekenen voor uw website.
  • Een andere truc die wij bij linkbuilding gebruiken is linkruil. Wat we hiermee bedoelen is het uitwisselen van weblinks van uw website met andere websites. Zo is het een win situatie en kunnen wij uw netwerk steeds groter maken.
  • Wat ook erg belangrijk is, is het plaatsen van uw weblink in fora. Het mes snijdt hier ook aan twee kanten, u plaatst uw link hier, maar u kunt ook vertellen over uw diensten en zo mensen enthousiast maken.
  • Een andere techniek die wij in linkbuilding gebruiken, maar die zeer tijdrovend is, is het schrijven van nieuwsartikelen waar uw website in genoemd wordt. Aan de ene kant wordt dit door Google heel belangrijk gevonden, maar aan de andere kant kost het veel tijd en dus veel geld.
  • Ook het uploaden van zo veel mogelijk bestanden op diverse websites die documenten delen is een veel gebruikte methode.
  • Hiernaast maken wij ook gebruik van het maken van filmpjes die vervolgens op websites zoals YouTube kunnen worden gezet. Dit is een van de dingen waarvan wij hebben gemerkt dat de algoritmes van Google het belangrijk vinden. Als je dit doet dan komt je website dus hoger in de zoekresultaten van Google te staan.
  • Het schrijven van artikelen op websites is ook een belangrijke techniek bij linkbuilding. Wederom snijdt het mes hier aan twee kanten. Aan de ene kant kan je mensen vertellen over jou website en diensten, maar aan de andere kant krijg je zo aan de kans om de weblink weer ergens te plaatsen.
  • Een laatste techniek bij linkbuilding is het inhuren van bloggers om teksten voor u te schijven. Ook al is gebleken dat Google dit zeer op prijs stelt, u moet u wel afvragen of dit de moeite waard is. Het kost namelijk enorm veel geld. Wij raden daarom vaak aan om eerst te beginnen met de simpele methodes, als dan vervolgens blijkt dat u meer wil doen dan kunt u altijd nog deze duurdere en meer tijdrovende methodes toepassen.

Hoe kan het zo simpel zijn?

U zult zich nu wel afvragen, ‘hoe kan het nou zo simpel zijn dat ze mij linkbuilding in tien stappen kunnen uitleggen?’. Het is inderdaad waar dat de dingen die je moet doen voor linkbuilding niet buitengewoon ingewikkeld zijn. Het probleem is hem er echter voor veel mensen in dat het erg tijdrovend is. Het participeren in fora en het schrijven van blogs van bijvoorbeeld een dagtaak zijn voor een persoon. Als u hiernaast ook nog een bedrijf moet runnen is dit vaak te veel. Wij van Middle Road kunnen u dan uit de brand helpen. Met onze vele professionele en ervaren linkbuilding experts kunnen wij binnen een zeer korte tijd uw website doen stijgen in Google. Wij hebben zelfs ervaren dat er weinig kleine bedrijfjes zijn die gebruik maken van linkbuilding. Het kan dus maar zo zijn dat u binnen no-time al uw concurrenten voorbij streeft doordat u veel meer klanten krijgt via uw website. Wij willen dit graag voor u mogelijk maken. Als u al overtuigd bent kunt u ons eens bellen of mailen voor een afspraak. Als u echter nog iets meer informatie wil, dan kunt u een kijkje nemen op onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn