Last van bkr codering? We helpen u hiervan af

BKR Codering - Dynamiet Nederland

Hebt u last van een negatieve bkr codering ondanks het feit dat u allang uw openstaande rekeningen hebt afbetaald? Dan is het zaak om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Want ieder bedrijf maar ook iedere particulier kan uw bkr codering inzien. Als dit negatief uitpakt dan kunt u erg veel klanten verliezen. Laat dat niet gebeuren en kijkt u daarom snel op onze website. Want we kunnen u op diverse manieren helpen. Zo kunt u op dynamietnederland.nl alles lezen over de bkr codering. Want misschien wilt u wel van de bkr codering afkomen. U leest er hoe u dat voor elkaar kunt krijgen en wat wij voor u kunnen doen. Wanneer krijgt u eigenlijk te maken met bkr? Als u een lening of een credit card aanvraagt dan krijgt u als consument te maken met het BKR, het Bureau Krediet Registratie. Dit is dus niet iets negatiefs maar een neutraal gegeven. Pas als u uw rekeningen niet betaald en de crediteur verhaal gaat halen kan het zo zijn dat u een bkr codering krijgt. In dat geval staat u dus lager aangeschreven en dat kan voor u als particulier consument betekenen dat u een hypotheek niet kunt afsluiten of een ander type lening. Dit kan tevens funest zijn voor bedrijven die een grote investering willen maken. U wilt hoe dan ook niet te maken krijgen met een bkr codering.

Laat de bkr codering omzetten in een positieve waardering

Er zijn verscheidene codes en fases waarin u terecht kunt komen. Hebt u bijvoorbeeld code A? Dan betekent dit dat u een betalingsachterstand hebt. Deze code wordt doorgaans pas na een maand of drie bij het bureau gemeld. Hebt u aan alle voorwaarden voldaan en bent u schuldvrij? Dan verdient u code H. Want dit betekent dat u de achterstand volledig hebt ingelopen. Aan de verscheidene coderingen zijn tevens fases verbonden:

  • Hebt u bkr codering 1? Dan hebt u waarschijnlijk een nieuwe betalingsregeling getroffen met de verstrekker van de lening,
  • Bij code 2 heeft de verstrekker het gehele bedrag teruggeëist en moet u dit zo snel mogelijk overmaken.
  • Hebt u te maken met bkr codering 3? Dan kan dit betekenen dat het bedrag is afgeboekt of is kwijtgescholden.
  • En ten slotte houdt code 4 in dat de kredietverstrekker geen contact met u kan opnemen. Het kan dus betekenen dat u letterlijk vlucht en deze bkr codering wordt dan ook pas opgelegd als u maanden onvindbaar bent. Zorg ervoor dat u nooit in code 4 terechtkomt want dit impliceert natuurlijk dat u te boekstaat als een echte wanbetaler.

Zorg er simpelweg voor dat u uw rekeningen op tijd betaalt!

Hebt u nog vragen over deze codering? Of hebt u hulp nodig om hier zo snel mogelijk vanaf te komen? Dat is namelijk waar we u bij kunnen helpen. We kunnen u vrijblijvend van advies voorzien maar we kunnen u ook daadwerkelijk helpen als u onterecht een bkr codering hebt gekregen. Misschien had u bijvoorbeeld allang een gedeelte van de lening terugbetaald maar is het in de communicatie misgelopen. Er kunnen binnen deze bureaucratie de vreemdste gebeurtenissen plaatsvinden die snel uit de wereld moeten worden geholpen omdat u als consument de pineut kan zijn. Komt u in ieder geval eens op afspraak bij ons langs in Zoetermeer. Dan kunnen we samen met u uitzoeken wat er aan de hand is en hoe deze zaak snel kan worden opgelost. Uiteraard kunt u ons tevens per mail en telefoon laten weten welke dienst u van ons verlangt. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn