Kun jij ook wel een feedback training gebruiken?

Hé daar! Deze maand schrijf ik over een feedback training. Al eerder heb ik jullie verteld over een cursus assertiviteit en over een training mindfulness. Zelf vind ik het heel erg prettig om aan mezelf te werken. We zijn namelijk allemaal mensen, we kunnen veel, maar we zijn niet perfect. Dat hoeft ook helemaal niet. Maar hoe leuk is het om jezelf te ontwikkelen? Vind jij dat net zo interessant als ik? Lees dan snel verder. Wie weet is deze feedback training wel wat voor jou. In deze blog vertel ik de ins en outs van de training. Ook deel ik met jullie waarom ik juist voor deze heb gekozen en wat het me nou eigenlijk heeft opgeleverd. Meer informatie over de feedback training vind je via de volgende link: www.feedbackgeven.nl. Veel leesplezier allemaal!

Waarom een feedback training?

Daar kan iedereen zo zijn eigen redenen voor hebben. Een feedback training is niet alleen bedoeld voor mensen die ontzettend opzien tegen conflicten. Integendeel: voor iedereen is de training aan te raden. Zelf ben ik wel een harmonieus type. Ik houd niet van ruzies en vind het prettig om met iedereen door één deur te kunnen. Zo ook met collega’s. Waarom dan tóch die feedback training? Ik ben werkzaam binnen een overheidsinstelling waar ik HR-adviseur ben. Administratieve taken mag ik uitbesteden aan de HR-medewerkers. Al een paar jaar voer ik dat vak met passie uit. Sinds een jaar heb ik een nieuwe collega: een HR-medewerker. Het is een jonge vrouw, pas afgestudeerd en nog weinig ervaring. Ze pakt de taken gemakkelijk op en leert ontzettend snel. Wel maakt ze geregeld wat foutjes; logisch ook. Ik merkte dat ik het erg lastig vond om haar hier op aan te spreken. Zodoende ben ik online gaan zoeken naar een feedback training. Deze vond ik! Ik had eigenlijk maar één doel voor ogen: op een effectieve manier feedback leren geven aan mijn nieuwe collega. Volgens mij is feedback pas effectief als het op de juiste manier is gecommuniceerd. Dan weet je zeker dat je collega het juist oppakt en de feedback met open armen ontvangt. Met behulp van de feedback training van Tijdwinst.com heb ik mijn doel weten te behalen. 

Feedback training bij Tijdwinst.com

Tijdwinst.com is een organisatie die ooit is opgericht door Gerald Essers. De organisatie biedt diverse trainingen aan. Zo ook een feedback training. Op internet zijn tegenwoordig veel trainingen, cursussen en lezingen te vinden. Ik wilde een feedback training waar ik écht wat aan zou hebben. Dat is gelukt! De website van Tijdwinst.com is erg professioneel. Op een duidelijke manier vermelden zij er wat ze nou eigenlijk aanbieden en wat hierbinnen de mogelijkheden zijn. Ik koos voor een 1daagse open training. Dit was een training voor mij alleen. Ik weet van mezelf dat ik dan het meeste opneem, vooral bij zo’n onderwerp als feedback. Tijdwinst.com heeft mij heel erg geholpen met behulp van de feedback training. Inmiddels kan ik mijn collega op correcte wijze van feedback voorzien. Ik zou Tijdwinst.com aanraden om de volgende redenen:

  • Hoge score
  • Landelijke dekking
  • Beste opleider
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn