Koop een zit sta bureau en verbeter je fysieke conditie

Wellicht ben je iemand die graag mag sporten. Misschien ga je elke weekend lekker hardlopen of hang je flink in de gewichten in de sportschool. Je zou denken dat het fysiek gezien dan helemaal in orde is. Er is een grote kans dat dit ook het geval is, maar toch kan het zo zijn dat je niet optimaal in je vel zit. Mocht je een groot deel van je tijd op kantoor doorbrengen, dan zit je waarschijnlijk de hele dag in een kromme houding achter de computer. Daarnaast ben je veel aan het typen waardoor er dus allemaal spieren aangespannen worden. Ook je wervelkolom en je zenuwen zijn hard aan het werk. Nu is het lichaam prima in staat om vreemde houdingen voor korte tijd te tolereren. Wij mensen zijn wat dat betreft zeer flexibel. Maar het is anders als we dag in dag uit in houdingen zitten die onnatuurlijk zijn. Denk alleen maar eens aan je handen die op het toetsenbord liggen. De natuurlijke houding van de handen is met de duim omhoog en de pink naar beneden. Als je je armen langs je lichaam hebt, dan heb je de duim dus aan de voorzijde van je lichaam. Je hebt je hand dan ook niet een kwartslag gedraaid en dat doe je dus wel als je aan het typen bent. Ook zitten is niet bepaald gunstig voor het lichaam. Het is prima om af en toe even te zitten om te ontspannen. Maar de hele dag of een groot deel van de dag zittend doorbrengen is ongezond. Helemaal als je ook nog eens nauwelijks beweegt. Juist als je aan het werk bent, dan heb je te maken met een starre houding waarbij alleen de handen bewegen. Via een zit sta bureau kun je dit probleem oplossen. Door een zit sta bureau aan te schaffen kun je zowel zittend als staand werken. Een sta bureau is dan ook alleen maar goed als je bijvoorbeeld korte dagen maakt of als je deze combineert met een normaal bureau waar je aan kunt zitten. Maar als je een hele dag, dus 8 uur lang, aan het werk bent, dan is een zit bureau niet goed en een sta bureau dus ook niet. Je moet beide kunnen afwisselen en daarom doe je er dus goed aan om een zit sta bureau te kopen. Met een zit sta bureau kun je de hele dag door zowel zittend als staand je taken uitvoeren. Je lichaam zal zich dus niet constant in dezelfde houding bevinden. Daarnaast is het goed om af en toe even te staan, want dat is een veel betere positie voor je lichaam. Af een toe even 5 minuten de benen strekken is dan ook niet voldoende.

Waar kan ik terecht wanneer ik een zit sta bureau wil kopen?

De vraag is vervolgens waar je naar toe moet gaan als je inderdaad op zoek bent naar een zit sta bureau. Het is een vraag waar veel mensen mee te maken krijgen, want een zit sta bureau is tegenwoordig erg populair. Mensen worden alsmaar meer bewust van het belang van goed meubilair op de werkplek. Mocht je dus op zoek zijn naar een zit sta bureau, dan ben je bij kantoormeubelen.pro aan het juiste adres. Hier kun je allerlei verschillende kantoormeubelen kopen.

Wat voort soort kantoormeubelen kan ik bestellen via kantoormeubelen.pro?

Je kunt bij kantoormeubelen.pro dus niet alleen maar terecht voor een zit sta bureau. Je kunt bij kantoormeubelen.pro ook terecht voor andere kantoormeubelen zoals:

  • Bureaustoelen
  • Bartafels
  • Draaideurkasten
  • Ladekasten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn