Kokosmat op maat

Een van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat je huis gezellig is, is het goed schoon houden. Gezelligheid uit zich op verschillende manieren en het is niet gemakkelijk om een ruimte een gezellige sfeer te geven. Soms is er iets waar je de vinger niet eens op kan leggen dat ervoor zorgt dat een ruimte een ongezellige uitstraling heeft, terwijl het elders juist op het eerste gezicht kaal en leeg lijkt, terwijl het er toch gezellig is. Een gezellig huis is belangrijk: hoe fijner je je voelt, hoe gezonder je over het algemeen bent. Een gezellige sfeer kan wel degelijk invloed hebben op je gezondheid, en niet alleen op je humeur. Je kunt verschillende dingen doen om een ruimte gezelliger te maken. Zo kun je decoratie ophangen, kleuren toevoegen aan de muren of meubelstukken plaatsen die sfeer toevoegen. Niet alleen hoe een ruimte eruit ziet is echter van belang voor de sfeer: als het er niet comfortabel is, zul je er liever zo snel mogelijk weer weg willen. De ruimte moet bijvoorbeeld lekker ruiken, de juiste temperatuur hebben, op de juiste manier verlicht zijn en bovendien schoon zijn. Niets is vervelender dan een smerige vloer, en daarom kan een kokosmat op maat een zeer goede toevoeging zijn aan een ruimte. Een kokosmat op maat is een mat, waar bezoekers of bewoners bij binnenkomst hun voeten op kunnen vegen. Het voordeel van een kokosmat op maat is dat je deze in elke gewenste vorm kunt laten maken, waardoor het altijd voor de deur past. Een kokosmat op maat die precies past, blijft beter liggen dan een losse deurmat en is daarom effectiever. Met een kokosmat op maat zorg je ervoor dat iedereen die een ruimte binnenkomt, eerst zijn voeten veegt en daardoor geen viezigheid en rommel mee naar binnen neemt. Zo blijft de ruimte schoon en zul je het er gezelliger vinden.

Een kokosmat op maat: verschillende voordelen

Het grootste voordeel van een kokosmat op maat is natuurlijk dat de ruimte er schoner van blijft. Als je de hele dag buiten hebt gelopen, heb je vaak viezigheid onder je voeten zitten. Je kunt natuurlijk je schoenen bij binnenkomst uittrekken, maar dan wordt het vuil toch mee naar binnen genomen. Als je de dag erna vervolgens je schoenen weer aantrekt, zal het vuil loslaten en zal het alsnog door je huis worden verspreid. Een kokosmat op maat zorgt ervoor dat al het vuil van de schoenen wordt geveegd, zodat je geen rotzooi in je huis krijgt. Daarnaast zorgt een kokosmat op maat er ook voor dat de schoenen droog worden, zodat je geen natte voetafdrukken of zelfs plasjes water op de vloer krijgt. Een kokosmat op maat kan op maat gemaakt worden, zodat de mat precies goed voor de deur kan liggen. Je kunt een kokosmat op maat bijvoorbeeld net zo breed laten maken als je deur of hem perfect tussen de plinten van de muren laten passen, zodat de kokosmat op maat wordt ingeklemd tussen de deur en twee muren. Op deze manier heb je veel oppervlak om je voeten op te vegen en is de kans klein dat de mat wordt verplaatst bij het voeten vegen. Naast deze voordelen is een kokosmat op maat ook erg duurzaam. Het materiaal wordt al lange tijd gebruikt voor deurmatten en dit is niet voor niets: een kokosmat op maat wordt gemaakt van 100% handgespannen kokosgaren dat lang mooi en stevig blijft. Een kokosmat op maat is dus een product dat je voor langere tijd aanschaft: doe eenmaal een goede aankoop en je hebt er voor lange tijd plezier van.

Een geschikte deurmat aanschaffen

Als je een kokosmat op maat wilt aanschaffen, kun je dat op verschillende manieren aanpakken. Je kunt deurmatten kopen in verschillende winkels voor huishoudelijke artikelen en meubels, zoals de Ikea of de Kwantum. Ook bouwmarkten verkopen vaak deurmatten. Let er op dat je wel een echte kokosmat aanschaft: dan maak je de duurzaamste keuze. Het is echter vaak niet mogelijk om op deze manieren een mat op maat aan te schaffen. Vaak kun je alleen kiezen uit een aantal afmetingen, waardoor de mat lang niet altijd precies de juiste afmetingen heeft. Daarom kun je het beste eens op het internet gaan kijken. Het internet heeft als voordeel dat je hier verschillende producten kunt vergelijken en dat je bij verschillende aanbieders kunt kijken. Je kunt bijvoorbeeld op www.voetenvegertje.nl kijken. Hier vind je een kokosmat op maat van hoge kwaliteit: 100% met de hand gesponnen kokosgaren met een rug van vinyl. De matten kunnen naar wens op maat gesneden worden, zodat je altijd de juiste afmetingen hebt. Als je de mat precies in een uitsparing wilt plaatsen, is het verstandig om een iets groter exemplaar te bestellen. Je kunt de mat zelf gemakkelijk nog bijsnijden, zodat je ter plekke de exacte maten kunt toepassen. De matten van Voetenvegertje zijn 18 millimeter hoog en verkrijgbaar in 8 kleuren. De kleur zal niet slijten of vervagen door het vegen van voeten, omdat het materiaal en de manier van fabricage ervoor zorgen dat het product erg duurzaam is. Je kunt kiezen voor een rode, bruine, zwarte, blauwe, groene, licht grijze, bordeauxrode of gebleekte mat kiezen. Er is dus altijd wel een exemplaar dat past bij jouw inrichting en smaak, waardoor je kokosmat niet uit de toon zal vallen. Ga snel naar www.voetenvegertje.nl om jouw kokosmat op maat te bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn