Kiest u voor design meubelen?

Wat betreft de inrichting van een interieur zijn er grofweg twee verschillende types mensen te onderscheiden. Er zijn personen die graag een neutraal interieur willen hebben, zodat iedereen zich er op zijn gemak kan voelen. Er zijn ook mensen die graag een meer unieke uitstraling willen bereiken, die willen dat hun inrichting hun karakter reflecteert, dat de gekozen meubelstukken en accessoires passen bij de persoonlijke smaak en stijl. Voor de laatste groep zijn design meubelen een zeer goede keus. Natuurlijk zijn er ook wel design meubelen verkrijgbaar die een neutrale uitstraling hebben, maar vaak zit er toch iets bijzonders aan. Iets waardoor ze toch een beetje opvallen en afwijken van de producten die in andere winkels te krijgen zijn. Als u graag wilt dat de inrichting van uw woning niet te veel afwijkt van die van andere mensen, dan is het dus zeker niet aan te raden om voor design meubelen te kiezen. U kunt dan het beste, net als de meeste mensen, gewoon naar een grote woonwinkelketen gaan en daar uw meubelstukken aanschaffen. Maar wilt u juist niet dat uw huis er uit ziet als die van al uw vrienden, familie en kennissen? Houdt u niet van dertien in een dozijn producten? Dan moet u echt eens overwegen om design meubelen aan te schaffen. Deze hebben een zeer eigen uitstraling en met deze producten kunt u dus ook echt een origineel interieur realiseren. U kunt kiezen voor kleuren en vormen die heel goed bij uw persoonlijke smaak aansluiten en die uw persoonlijkheid reflecteren. Op die manier kunnen design meubelen dus zeker van toegevoegde waarde zijn en uw woning een zeer persoonlijke tint geven.

Betaalbare design meubelen

Ondanks dat er genoeg mensen zijn die graag originele meubelstukken zouden willen hebben, aarzelen de meesten toch om zich te gaan oriƫnteren op design meubelen. Hoe komt dit nu precies? Dat komt doordat er veel misverstanden over bestaan. Zo wordt vaak gedacht dat design meubelen:

  • ontzettend duur zijn, dat alleen de rijkste mensen deze kunnen betalen
  • zeer onpraktisch zijn, dat er alleen naar een mooie vorm wordt gekeken en niet naar de bruikbaarheid
  • zo bijzonder zijn en zo erg opvallen, dat ze niet goed te combineren zijn met andere meubels en woonaccessoires

Zoals gezegd zijn dit allemaal misverstanden. Natuurlijk zijn sommige design meubelen heel erg bijzonder en opvallend en sommige zijn inderdaad wat lastiger te combineren met andere producten. Maar dit geldt voor de meeste artikelen uiteraard niet. Anders werd het voor de ontwerpers immers wel heel erg lastig om hun producten aan de man te brengen. Hier wordt bij het ontwerp dus echt wel over nagedacht. Bij het ontwerpen wordt ook zeer goed nagedacht over de bruikbaarheid. Een stoel is immers alleen een stoel als mensen er ook echt op kunnen zitten. Comfort is dus zeer belangrijk en ook bij alle andere producten staat de bruikbaarheid zeker voorop. Tot slot de prijs, zijn design meubelen nu echt zo duur? Ook dit berust op een misverstand. Uiteraard is er design verkrijgbaar dat voor Jan Modaal niet te betalen is, maar het gros van deze producten is toch heel goed betaalbaar. Dat is ook logisch, zou dit niet het geval zijn, dan zouden de ontwerpers van deze meubels hun producten nog niet aan de straatstenen kwijtraken. Met andere woorden, net als bij andere meubelstukken wordt er ook bij het ontwerpen en maken van design meubelen vooral vanuit de klant gedacht.

Specialist in design

Stel, u wilt uw woning ook graag inrichten met design meubelen en uw geheel eigen sfeer creƫren, waar kunt u deze producten dan aanschaffen? Ze liggen immers niet bij de winkels bij u in de buurt in de schappen. Een aanrader om naar toe te gaan is designmeubelenstyle.nl. Zij bieden namelijk een zeer grote keus op het gebied van design meubelen en u profiteert bij hen van verschillende voordelen. Het eerste pluspunt dat deze zaak u te bieden heeft, is dat u hun hele assortiment online kunt bekijken en bestellen. U hoeft dus niet door een overvolle winkel te lopen om uw meubels uit te kiezen. Een tweede pluspunt is dat zij een zeer ruime collectie hebben. U vindt bij hen een zeer ruim aanbod aan stoelen, zowel eetkamerstoelen, bureaustoelen als fauteuils. Daarnaast hebben zij verschillende soorten en maten tafels in hun assortiment en vindt u bij hen ook zeer bijzondere verlichtingsmogelijkheden. Tot slot hebben zij ook nog een collectie tuinmeubelen, wat betekent dat u ook uw tuin in kunt richten met design meubelen. Een derde pluspunt is dat zij alle bestellingen zeer snel verwerken, waardoor u uw bestelling zeer snel in huis hebt. Bovendien hoeft u geen verzendkosten bij hen te betalen. Doordat zij al hun kosten zeer laag houden, liggen de prijzen voor de producten die u bij hen aan kunt schaffen ook erg laag. Dat is voor uw portemonnee natuurlijk heel erg fijn en dat is dan ook de vierde reden waarom u juist bij hen op zoek zou moeten gaan naar design meubelen. Daarnaast profiteert u bij hen ook van een uitstekende service, hebt u de mogelijkheid om tot veertien dagen na aankoop uw producten retour te sturen en is er de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ook zijn al hun artikelen voorzien van een keurmerk, zodat u zeker weet dat u echt met design meubelen te maken hebt. Genoeg reden dus om naar designmeubelenstyle.nl te gaan om meubelstukken aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn