Kies voor de raymedy therapie

Al jarenlang had ik last van verschillende soorten klachten. Je kunt hierbij denken aan het hebben van veel stress (ook zonder dat hier een goede aanleiding voor leek te zijn), slapeloosheid en vermoeidheid. Dit uitte zich regelmatig in het hebben van infecties of het hebben van pijnklachten voor langere periodes. Ik had voor deze klachten al uiteenlopende soorten artsen gezien, maar niemand leek mij op de juiste manier te kunnen helpen. Dit was natuurlijk heel erg frustrerend voor mij, want niemand zit erop te wachten om altijd maar pijntjes en kwaaltjes te hebben. Op een gegeven moment raadde iemand mij aan om een afspraak te maken bij de kliniek Ayuta. Hier werken zij met de raymedy therapie en dat had haar heel erg goed geholpen. De raymedy therapie is een energetische geneeskunde. Het is gebaseerd op de energie rondom ons lichaam en bestaat uit verschillende vormen van therapie.

  • Lichttherapie
  • Magnetische therapie
  • Micro doorbloeding
  • Ayuta.nl

Zoals je dus kunt zien zijn er verschillende soorten behandelingen waar je voor kunt kiezen wanneer je gaat voor de raymedy therapie. Niet alle soorten behandelingen zullen effectief zijn voor iedereen. Dit is iets waar ik al snel achter kwam toen ik eenmaal een afspraak had gemaakt bij Ayuta.

Een goede ervaring met de raymedy therapie

Ik kan niet zeggen dat ik er meteen voor de volle 100% in geloofde dat de raymedy therapie effectief voor mij zou zijn. Hoe gaat bijvoorbeeld een lichttherapie ervoor zorgen dat ik me ineens beter voel. Maar na het zien falen van zoveel artsen, wist ik dat het toch wel de moeite waard kon zijn om hier een afspraak te maken en de raymedy therapie een kans te geven. En ik ben maar wat blij dat ik dat gedaan heb. Niet alleen kon ik heel erg snel terecht bij Ayuta, ik werd vanaf het eerste moment zeer serieus genomen en dat voelde toch wel heel erg goed. Je wilt niet weten hoe vaak het me is overkomen dat dit niet het geval is! Daarom vond ik het geweldig dat er hier geen vreemde blikken naar me werden geworpen. Tijdens de eerste afspraak werd er voornamelijk gekeken naar wat er nu het beste voor mij zou kunnen werken. Aan de hand daarvan hebben ze een behandelplan opgesteld. Voor mij zou de lichttherapie de beste vorm zijn en dus werd de raymedy therapie gestart.

De uitkomst van de behandeling

Als jij ook bepaalde klachten hebt waar je al enige tijd mee rond loopt en je hebt eigenlijk geen idee of je er ooit nog af zult komen, dan kan ik je echt aanraden om eens naar Ayuta te komen. Alhoewel ik in het begin sceptisch was, hebben ze me hier op een fantastische manier geholpen. Al vanaf de eerste behandeling van de raymedy therapie constateerde ik een verlichting in de klachten die ik had en inmiddels zijn ze zelfs helemaal verdwenen! Ik was inmiddels op het punt dat ik hier geen hoop meer voor had, maar ze hebben het toch echt voor elkaar gekregen met de raymedy therapie. Ik kan je dan ook zeker aanraden om hier ook voor te kiezen en op die manier echt voor eens en voor altijd van je klachten af te komen. Je kunt mij niet vertellen dat je dat niet wilt. Kom daarom vandaag nog naar de website van Ayuta en lees je eens in op de behandelmethoden die zij hier aanbieden. Aan de hand daarvan kun je dan je eerste afspraak maken. Ik kan je garanderen dat het een groot succes zal zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn