Ken je deze opties voor overnachten in Nijmegen al?

Nijmegen is een ontzettend leuke stad die je echt een keer bezocht moet hebben. Hij barst van de leuke winkels en eettentjes, en ook voor overnachten in Nijmegen heb je super veel leuke opties. Als je benieuwd bent waar dit allemaal mogelijk is dan zou je een kijkje kunnen nemen op de website IntoNijmegen.nl. Dit is een website met super veel informatie over deze leuke stad, waar je allerlei blogposts en nieuws vindt met betrekking tot Nijmegen. En uiteraard schrijven ze ook over hotels en dus vind je er genoeg opties voor overnachten in Nijmegen. Wat dacht je van het super hippe Hotel Credible? Dit ligt pal tegenover museum het Valkhof, en kijkt uit over het park. Het hotel is heel erg trendy en eigentijds ingericht, maar wel met een relaxte vintage vibe. Hun restaurant op de begane grond is al net zo hip. Je kunt er neerploffen op een comfortabele bank, of een hapje eten aan een van de hippe tafeltjes met retro-achtige stoeltjes. Met hun uitgebreide kaart (inclusief vegan opties!) zit er altijd wel iets bij waar jij van houdt, of je nu voor een lunch, borrel of gewoon een kopje koffie komt. En in hun hotel kun je overnachten in Nijmegen in stijl, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. De mooie kamers en nieuwe badkamers doen je je meteen thuis voelen, en zijn de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Nijmegen.

Overnachten in Nijmegen inclusief Spaans ontbijt

Ben je dol op de Spaanse keuken en op zoek naar een leuke optie voor overnachten in Nijmegen? Dan moet je absoluut bij Lino City Hotel zijn. Dit ligt namelijk pal boven restaurant Fingerz (dat van dezelfde eigenaar is) en je kunt je hotel-arrangement boeken inclusief Spaans ontbijt of diner. Bij Fingerz eet je de lekkerste tortilla’s de patata, pincho’s en natuurlijk echte Spaanse paella. De Spaanse eigenaar is jaren geleden naar Nederland verhuisd, maar niet zonder zijn Spaanse roots mee te nemen en dit leuke restaurant te openen. Enkele jaren later kwam daar het hotel bij, en kun je nu dus ook overnachten in Nijmegen in een van de super stijlvolle ingerichte kamers (met uitzicht op de kerk!) inclusief een lekker Spaans ontbijt en/of diner.

Wat is er te doen in Nijmegen?

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland, en er is ontzettend veel te zien en te doen. Twee nachtjes overnachten in Nijmegen is eigenlijk te kort om alles te zien en een volledig beeld van de stad te krijgen. Je opties zijn onder andere:

  • Het bezoek aan een van de diverse musea (bijv. museum het Valkhof)
  • Chillen en eten aan de gezellige Waalkade of het Waalstrandje
  • Winkelen in alle bekende ketens maar ook unieke zaakjes
  • Een leuke stadswandeling maken

Als je op zoek bent naar meer tips voor deze leuke stad dan kun je het beste even kijken op de website van IntoNijmegen. Daar vind je heel veel informatie over wat je er allemaal kunt doen, welke activiteiten er plaatsvinden en wat voor opties je hebt voor overnachten in Nijmegen. Een heel fijne tijd toegewenst in deze super gezellige stad!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn