Kassarollen bestellen bij de kassarollenfabriek

In de detailhandel in Nederland worden kassarollen vaak als een kostenpost gezien die veel mensen liever vermijden. Maar wij weten dat je het juist kan gebruiken om je omzet te verhogen. Een kassarol kunt u namelijk ook zien als een extra manier om reclame te maken, om uw naam te promoten onder uw klanten. Daarom kunt u bij ons al uw kassabonnen laten bedrukken. We zullen in dit artikel alle voordelen van kassarollen bestellen bij ons op een rijtje zetten. Hieruit zal blijken dat het ook voor u als ondernemer een grote aanwinst kan zijn om de kassarollen bij ons te kopen

Voordelen van kassarollen bestellen bij ons

Hier ziet u de grote voordelen van kassarollen bestellen bij kassarollenfabriek:

 • Vergroot het aantal bezoekers: u kunt acties bedenken en deze op de achterkant van uw bonnen printen. Denk bijvoorbeeld aan een tien procent korting actie als ze de bon bewaren en bij de volgende aankoop weer meenemen. Zo maak je ook nog eens reclame voor je bedrijf omdat mensen de kassabon in hun huis moeten bewaren.
 • Nieuwe producten: bij een actie op de achterkant van de kassabon kunt u ook denken aan nieuwe producten promoten. Zo kunt u per maand enkele producten die u graag onder de aandacht wil brengen op de bon laten printen. We hebben namelijk ontdekt dat veel mensen op de achterkant van een bon kijken wanneer er wat op staat.
 • Krijg nieuwe klanten: u kunt de bedrukte kassarollen bestellen en gebruiken om nieuwe klanten te krijgen. Zo is het een idee om bij ons uw kassabonnen bestellen en dan aan andere ondernemers te geven. Deze zeggen vast geen nee tegen gratis kassabonnen en zo kunt u reclame maken bij een hele nieuwe klantenkring.
 • Ook kunt u onze bedrukte kassarollen bestellen en gebruiken om naar uw social media pagina‚Äôs te verwijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld de link naar uw Facebook pagina erop zetten. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat klanten u altijd weten te bereiken, ook als uw winkel dicht is.
 • Professionaliteit: we hebben vernomen dat klanten het professioneel over vinden komen als de achterkant van een kassabon in kleur is bedrukt. Het geeft aan dat u hier aandacht aan heeft besteed en dat u dus aan alle details denkt.
 • Flexibel: wij van kassarollenfabriek zijn heel erg flexibel als u kassarollen bestellen wil. Bij ons kunt u al kassarollen bestellen vanaf een kleine doos met enkel 30 rollen erin. Zo hebt u de mogelijkheid om geregeld van opdruk te veranderen en uw klanten steeds iets nieuws te bieden.
 • Daarnaast voorzien wij u van gratis marketing en ontwerp advies wanneer u bij ons kassarollen bestellen gaat. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u om de tafel zitten om uw acties nog succesvoller te maken en u te helpen met het ontwerpen van de achterkant van de kassabonnen.
 • Voorkomen van vervalsing: ook kunt u doormiddel van kassarollen bestellen bij ons fraude voorkomen. Omdat u de kassabonnen met uw eigen originele druk hebt bedrukt kunt u meteen zien welke bon echt is en welke niet. Zo kunnen mensen dus niet een eigen bonnetje maken en doen alsof ze iets komen terugbrengen naar uw winkel wat ze daar niet hebben gekocht.
 • Een andere manier om de achterkant van uw kassabon te gebruiken door hem te bedrukken is door de algemene voorwaarden van uw winkel erop te zetten. U kunt hier bijvoorbeeld op zetten binnen hoeveel dagen ze de producten nog kunnen ruilen.
 • Veel mensen besluiten om het kassarollen bestellen bij ons te doen omdat wij heel erg voordelig zijn. Voor minder dan 200 euro hebt u namelijk al in kleuren bedrukte kassarollen. Daarnaast hebt u bij ons ook nog eens gratis verzendkosten. Het wordt u dus enorm gemakkelijk gemaakt om uw kassarollen te vernieuwen.

Alle voordelen op een rijtje

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen zijn er vele voordelen aan kassarollen bestellen bij ons. U hoeft kassarollen niet langer te zien als een onnodige en vervelende kostenpost, maar u kunt het juist zien als een fantastische manier om reclame te maken en meer klanten te werven.

De voordelen van kassarollen bestellen bij kassarollenfabriek die wij hebben besproken waren:

 • Meer bezoekers werven
 • Nieuwe producten promoten
 • Gebruik kassabon voor acties
 • Nieuwe klanten bereiken
 • Verwijs naar sociale media
 • Professioneel
 • Voorkomen van vervalsing
 • U kunt uw voorwaarden communiceren
 • Gratis design advies
 • Daarnaast hebben wij zeer scherpe prijzen, gratis verzendkosten en zijn wij erg flexibel

Dus waar wacht u nog op. Met de nieuwe kassabonnen die u bij ons kunt ontwerpen en bestellen kunt u uw winkel een nieuwe boost geven. Vooral in deze zware economische tijden is dit erg belangrijk voor alle ondernemers. U moet daarom niet langer denken in moeilijkheden maar juist in mogelijkheden en kassarollen bestellen is daar een van.

Twijfelt u nog over het kopen van kassarollen? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website voor meer informatie. U kunt dan in alle rust even alles doornemen en voor uzelf de voor en nadelen tegen elkaar afwegen. Daarnaast kunt u ons ook bellen of mailen met al uw vragen. Onze medewerkers staan dag in dag uit voor u klaar om u te begeleiden met al uw keuzes. Als u liever teruggebeld wordt kunt u ook nog op onze site een belafspraak aanvragen. Hopelijk tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn