Je zoekt een romantisch uitje in Amsterdam?

Als je je vriend of vriendin wilt verassen met een romantisch uitje in Amsterdam zou je eens kunnen denken aan Spa 1001. Dit is een privé spa middenin onze hoofdstad, en in tegenstelling tot de meeste spa’s en saunacomplexen heb je hier alle faciliteiten helemaal voor jezelf alleen. Je kunt het reserveren met een groep vriendinnen of natuurlijk met zijn tweeën, als romantisch uitje in Amsterdam. Je hebt hierbij twee opties. Je kunt de prive spa namelijk afhuren voor 2,5 of 5 uur, en dus zelf beslissen hoe lang je erin wilt verblijven. De meeste mensen vinden 2,5 uur wel genoeg, maar als je ervoor kiest om ook de high tea te nemen kan 5 uur beter zijn. Dan heb je meer dan genoeg tijd om op je gemak van alle faciliteiten te genieten en bovendien de high tea in alle rust op te eten. Overigens kan dit ook makkelijk in 2,5 uur hoor, het is maar net of je dat zelf lang genoeg vindt. Tot rust komen ga je sowieso, maar als je een hele dag met je vriend of vriendin wilt plannen is 5 uur misschien een beetje lang. Dan kun je de prive sauna beter voor 2,5 uur afhuren, zodat je daarna nog tijd hebt om wat te gaan winkelen en samen, romantisch uit eten te gaan in onze hoofdstad. Want als je er toch bent kun je er maar beter ten volle van profiteren, toch?

Romantisch uitje in Amsterdam met je partner

De prive spa’s van Spa 1001 zijn speciaal ontworpen voor koppels die een romantisch uitje in Amsterdam zoeken. Naar de sauna gaan is natuurlijk super ontspannend, maar niet iedereen vind het prettig om daar naakt rond te lopen. Er is altijd de kans dat je mensen tegenkomt die je kent en misschien vind je het überhaupt ongemakkelijk om jezelf bloot te geven ten opzichte van vreemden. De prive spa in Amsterdam is dan dé uitkomst. Daar kun je lekker samen genieten van een sauna, bubbelbad en nog vele extra’s, zonder dat je deze hoeft te delen met allerlei vreemden. Dat maakt het een extra romantisch uitje in Amsterdam. Je bent namelijk voor een paar uur helemaal alleen met je partner, en ook nog eens naakt! 

De faciliteiten van Spa 1001

Als je bij Spa 1001 de privé sauna huurt voor jou en je partner kun je gedurende 2,5 of 5 uur gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Een Finse sauna
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een jacuzzi
  • Warme voetenbaden
  • Een relaxbank
  • Een loungeruimte

Al deze faciliteiten zijn volledig inclusief, dus je komt niet voor verrassingen te staan als je bij Spa 1001 je romantisch uitje in Amsterdam boekt. Wat je wel kunt doen is een high tea bijboeken. Dit is ideaal als je de sauna afhuurt gedurende lunchtijd en je graag iets te snacken wilt. Spa 1001 verzorgt dan een volledige high tea voor twee personen, met allerlei theetjes, en zoete en hartige hapjes. Daarmee kun je er weer voor een paar uur tegenaan. Bedenk je dat het sowieso slim is om veel te drinken tijdens het bezoek aan een sauna, dus de high tea optie is een slimme manier om dit te doen. Overigens is er natuurlijk ook gewoon water beschikbaar. Voor het leukste romantisch uitje in Amsterdam ga je dus naar Spa 1001, dat vindt je vriend/vriendin vast een super leuke verrassing, en jullie gaan hoe dan ook genieten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn