Je boot verkopen? Doe het online!

Een eigen boot is iets waar veel mensen van dromen. Op het water kun je immers optimale rust en vrijheid beleven. Gedreven op of door de elementen maak je lekker je hoofd leeg, terwijl je haar wappert in de wind en de zon op je gezicht schijnt. Het is een plek om volledig te ontspannen en te genieten. Je kunt er hele gebieden mee verkennen en als je even rust nodig hebt aanleggen of voor anker gaan om op adem te komen. Of je nu houdt van sportief zeilen of relaxt rondvaren op een motorjacht, een boot is een grote bron van geluk. Toch heeft een boot ook nadelen. Je kunt er lang niet altijd mee het water op. Daarvoor zijn de weersomstandigheden in ons land soms wat te onbestendig of onaangenaam. Daarnaast moet je de boot zelf goed onderhouden om te zorgen dat hij zeewaardig blijft. Bovendien zijn er nog allerlei andere kosten aan verbonden, zoals liggeld. Misschien zijn dit redenen om te zeggen: Ik wil mijn boot verkopen! Of heb je misschien gewoon een mooier exemplaar zien liggen, dat nog beter past bij jouw ultieme watersport beleving? Ook dan wil je misschien je boot verkopen. In deze tijden lijkt je boot verkopen misschien niet zo gemakkelijk, maar het is vooral een kwestie van de juiste kanalen vinden. Je boot verkopen kan bijvoorbeeld ook heel goed online! Er zijn websites die hier specifiek op gericht zijn, zoals bijvoorbeeld Contant Geld voor je Boot. Een blik op hun website: http://contantgeldvoorjeboot.nl/, verraadt dat zij goed hebben nagedacht over wat er allemaal komt kijken bij een boot verkopen. Ze weten dat vertrouwen bij een boot verkopen erg belangrijk is. Daarom staan zij garant voor de kwaliteit van jouw boot door deze ter plekke te komen bezichtigen voordat hij online gaat. Dat is pas makkelijk een boot verkopen, want ze nemen ook nog andere zaken van je over. Alles gaat netjes volgens het boekje, met een koopovereenkomst en alle andere officiĆ«le aspecten die komen kijken bij een boot verkopen. Toch is het een stuk makkelijker dan je boot verkopen via andere websites, door een advertentie in de krant te plaatsen of door er bijvoorbeeld gewoon een bordje met ‘te koop’ op te plaatsen. Hieronder zetten we nog wat andere voordelen van online je boot verkopen op een rijtje, zodat je een goede indruk krijgt van deze mogelijkheid.

De voordelen van online je boot verkopen

Dus je hebt om wat voor reden dan ook besloten dat je boot verkopen voor jou nu de beste zet is. Misschien omdat het hebben van en boot te lastig voor je geworden is, of omdat je verliefd bent geworden op een ander exemplaar. Het kan ook zijn dat je snel wat extra geld nodig hebt. In al deze gevallen is je boot verkopen via bovengenoemde website en goed idee. Deze optie heeft namelijk veel voordelen, die we hieronder een voor een belichten:

  • snel je boot verkopen
  • koopovereenkomst
  • betrouwbaar
  • contant of via de bank betaald
  • geen aansprakelijkheid achteraf

Een eerste voordeel van op deze manier je boot verkopen is de snelheid. Binnen 60 seconden kun je je boot al online te koop zetten en binnen 24 uur kun je al je eerste bod ontvangen hebben. De vaart zit er dus behoorlijk in bij Contant Geld voor je Boot! Zoals gezegd betekent het niet dat je hier te maken hebt met schimmige zaakjes. Alles wordt netjes en professioneel afgehandeld, met een officiƫle koopovereenkomst. Bovendien komt er iemand bij je langs om je boot te bezichtigen en de staat ervan in te schatten. Dat is ook wel zo handig natuurlijk. Omdat het bedrijf achter deze website al 6 jaar ervaring heeft op het gebied van en boot verkopen, kun je ervan verzekerd zijn dat ze goed weten wat ze doen. Zij hebben zich met hun kennis en ervaring reeds ruimschoots bewezen bij mensen die jou voorgingen en ook hun boot verkochten. Ondanks de naam van de website kan de betaling niet alleen contant, maar ook via de bank verlopen. Dat is wel zo prettig, want afhankelijk van de boot in kwestie kan het om grote bedragen gaan. Zo kun je er zeker van zijn dat de betaling veilig verloopt. Een ander groot voordeel is dat je niet aansprakelijk bent voor eventuele schade die men achteraf aan de boot vindt, waardoor men eventueel de verkoop zou willen terugdraaien of geld terug zou kunnen eisen. Als de koop eenmaal gesloten en afgerond is kun je het proces dus helemaal achter je laten en je richten op de toekomst. Dat is toch een hele zorg minder?

Binnen een mum van tijd je boot verkocht

Wil je je boot verkopen via bovenstaande website, dan kies je dus voor een snelle, veilige en gemakkelijke weg. Eigenlijk heeft deze manier dus niets dan voordelen te bieden. Jij weet zeker dat alles aan de verkoop van de boot soepel en volgens de regels zal verlopen. Bovendien heb je heldere afspraken met de website, waardoor precies duidelijk is wie waarvoor verantwoordelijk is. Een boot verkopen kan in andere gevallen heel wat kopzorgen met zich meebrengen, maar als je het online doet via deze website heb je er bijna geen omkijken naar. Voordat je het weet heb jij een boot minder en weer wat geld om je op andere zaken of boten te gaan richten. Er gaat een wereld voor je open. Wacht dus niet langer en zet je boot te koop op Contant Geld voor je Boot!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn