Is uw conversie optimalisatie nog goed?

Wij hebben een bedrijf en wij hebben een aantal jaar geleden een site gemaakt omdat wij dachten dat het goed zou zijn dat onze klanten ook bestellingen bij ons door konden geven via een site. Wij hebben daarom een mooie site laten maken, maar ik kan u zeggen dat het ons nogal is tegengevallen wat de resultaten van deze site waren. Wij hebben namelijk gemerkt dat het aantal bezoekers helemaal niet zo indrukwekkend was en daarom hebben wij gekeken wat wij konden doen om meer uit deze site te halen. Wij hebben toen gezien dat wij aan conversie optimalisatie moesten gaan doen. Wij hadden op dat moment nog nooit van conversie optimalisatie gehoord, dus wij hadden eerst geen idee waar men het over had. Toen wij echter meer over conversie optimalisatie gingen zoeken, was het ons al snel duidelijk dat wij veel aan conversie optimalisatie zouden kunnen hebben en dus zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat voor ons de conversie optimalisatie zou kunnen toepassen. Wij zijn namelijk zelf niet de handigste mensen wanneer het gaat over conversie optimalisatie en dus wilden wij graag een specialist in de arm nemen die ons kon laten zien wat wij het beste konden gaan doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste even naar de site van Dgoc.nl konden gaan. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je je conversie optimalisatie op orde kunt krijgen en wij hebben daarom de site van dit bedrijf met veel interesse doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je even met deze mensen wilt overleggen over wat zij voor je kunnen doen, je het beste even contact met hen kunt opnemen. Zij gaan dan even uitleggen wat je het beste kunt doen met je site om te zorgen dat je meer rendement uit je pagina haalt en wij zijn daarom blij dat wij deze site gevonden hebben.                   

Wij hebben veel baat gehad bij de conversie optimalisatie                

Wij hebben uiteindelijk onze conversie optimalisatie laten regelen door de mensen van deze site en wij hebben gemerkt dat dat heel goede resultaten heeft opgeleverd. Wij hebben gemerkt dat wij nu veel meer bezoekers naar onze site krijgen en dat wij ook veel meer bestellingen binnen krijgen. Dat was precies de reden dat wij aan conversie optimalisatie wilden doen en wij zijn daarom blij dat wij deze mensen benaderd hebben. Zij waren de investering meer dan waard en daarom zouden wij u hen ook willen aanbevelen. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn heel blij dat wij met deze mensen zijn gaan werken want zij hebben ons heel erg goed kunnen helpen. Kortom:

  • Wij hebben onze site laten behandelen door deze mensen 
  • Wij merken dat er nu veel meer bezoekers naar onze site komen 
  • Wij krijgen heel veel meer bestellingen binnen 

Wij zijn blij dat wij met de mensen van DGOC.nl zijn gaan werken. Zij hebben ons echt heel goed kunnen helpen en dat alles voor zeer redelijke prijzen.                       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn