Is een spiraal kerstboom iets voor jou?

Wil jij jouw huis rond de kerstdagen op een originele manier versieren? Dan is de spiraal kerstboom Spira van houtenkerstboom.com misschien wel iets voor jou! Zo kun je een heel eigen draai geven aan je kerstversiering, er een modern uitstraling aan geven. Een spiraal kerstboom heeft veel voordelen ten opzichte van een echte dennenboom of een kunstboom. We lichten dat hieronder graag toe. Maar hoeveel voordelen het ook heeft, je moet het natuurlijk vooral mooi vinden. Vanwege de elegante en eigentijdse uitstraling, zal ook dit wel goed zitten.

Voordelen van spiraal kerstboom

Ieder jaar begint het bij veel mensen aan het begin van december te kriebelen: tijd om het huis in kerstsferen te gaan brengen. Tijd vooral ook om het gezellig te maken en sfeerverlichting aan te brengen. Geen overbodige luxe in de donkere decembermaand. De meeste mensen halen hiervoor een dennenboom in huis of halen de kunstkerstboom van zolder. Maar een spiraal kerstboom is dus een uitstekend alternatief. Waarom? Omdat het verschillende voordelen biedt:

  • hij verliest geen naalden
  • hij neemt weinig ruimte in
  • hij heeft een elegante en eigentijdse uitstraling
  • hij kan op verschillende manieren versierd worden
  • hij kan niet alleen staan op een staander, maar ook hangen aan het plafond

Voor veel mensen is het afvallen van naalden een van de grootste ergernissen van het in huis hebben van een boom met kerst. Je zou denken dat dit alleen met een echte dennenboom een probleem is, maar ook kunstkerstbomen verliezen ieder jaar bij het opzetten en opruimen kunstnaalden. De naalden verspreiden zich al snel door het hele huis en je komt ze steeds weer tegen. Aangezien een spiraal kerstboom van hout is gemaakt, heb je geen last meer van dit probleem. Dat scheelt jou heel wat stofzuigen en ook heel wat ergernis. Daarnaast is een voordeel van de spiraal kerstboom dat deze weinig ruimte inneemt, helemaal als je ervoor kiest om hem aan het plafond op te hangen. Zo is het een heel geschikt object voor kleinere woningen. En niet alleen als je hem gebruikt neemt hij weinig ruimte in, hij is ook volkomen plat op te bergen!

Ideaal met huisdieren

Doordat de spiraal kerstboom opgehangen kan worden, is het ook een ideale decoratie voor wie huisdieren heeft. Iedereen met een hond kent wel het probleem van de kwispelende staart die de ballen uit de boom slaat. En katten willen nog wel eens de neiging hebben om boven in de boom te gaan klimmen en hem zo om te gooien, met alle gevolgen van dien. Met een hangende spiraal kerstboom heb je hier geen last meer van! Ook handig overigens voor kleine kinderen die rondkruipen, die kunnen zo ook niet meer bij de kerstballen komen. Het opzetten van de Spira van houtenkerstboom.com is bovendien ook een pluspunt, dit gaat echt in minder dan een minuut. Heb je de boom uitgeklapt, dan kun je deze zo versieren als jij wilt. Daar komt als laatste pluspunt bij dat de Spira in verschillende maten verkrijgbaar is, dus ook voor jou woning is er een geschikt exemplaar verkrijgbaar. Al met al is een spiraal kerstboom dus echt een heel goed alternatief voor kerstbomen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn