Is een CRM-systeem iets voor u?

Ons bedrijf had lange tijd moeite met het bijhouden van de gegevens van onze klanten. Dat was een gemiste kans omdat deze mensen zagen dat wij rommelden met onze administratie en daardoor ging er regelmatig iets mis wanneer oude klanten weer opnieuw iets bij ons wilden bestellen. Dat heeft ons een aantal klanten gekost en dat was natuurlijk heel jammer. Wij hebben daarom onlangs besloten dat wij graag iets aan dit probleem wilden gaan doen. Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben toen gezien dat wij waarschijnlijk veel baat konden hebben bij een goed CRM-systeem. Wij hadden namelijk bij een ander bedrijf bij ons in de buurt gezien dat zij met een heel goed CRM-systeem werkten. Wij waren meteen onder de indruk van de vele mogelijkheden van een dergelijk CRM-systeem en dus hebben wij gekeken of een dergelijk CRM-systeem ook iets voor ons zou kunnen zijn. Wanneer dit namelijk het geval was, zou dat voor ons heel prettig kunnen zijn omdat wij zo veel beter overzicht konden houden over de bestellingen van onze klanten. Wij hadden echter niet helemaal helder voor ogen waar wij moesten zijn wanneer wij een goed CRM-systeem wilden kopen. Wij hebben daarom uitgebreid onderzoek gedaan om te achterhalen waar wij moesten zijn wanneer wij een goed CRM-systeem wilden gaan gebruiken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van teamleader konden gaan omdat deze site namelijk heel veel goede recensies heeft mogen ontvangen voor het CRM-systeem dat zij aanbiedt. Dat klonk ons meteen heel interessant in de oren en dus zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden die wij via deze site kenden vinden. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die het CRM-systeem van dit bedrijf ons kon bieden en hoe meer wij hier over lazen, hoe enthousiaster wij werden. Het leek ons daarom goed om een keer met de mensen van dit bedrijf in gesprek te gaan over het CRM-systeem dat wij wellicht bij hen wilden kopen. 

Dit CRM-systeem zorgt voor overzicht binnen ons bedrijf 

Wij hebben met de mansen van teamleader.nl overlegt over de mogelijkheden die hun CRM-systeem ons kon bieden en toen werd het ons al heel snel duidelijk dat wij graag met deze mensen wilden werken. Hun CRM-systeem is namelijk heel goed ontwikkeld en dat zorgt ervoor dat wij hier heel goed mee uit de voeten konden. Dat kan ik u nu nogmaals bevestigen, want wij werken nu al een tijdje met dit nieuwe CRM-systeem en dat bevalt ons echt heel erg goed. Wij zijn daarom erg blij dat wij de mensen van teamleader.nl gevonden hebben. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, kijk dan ook even op teamleader.nl. Hier kunt u namelijk:

  • Lezen wat dit bedrijf u allemaal te bieden heeft
  • Bekijken waarom dit bedrijf de partij is om mee in zee te gaan 
  • terecht met al uw vragen en opmerkingen over de aangeboden producten van dit bedrijf 

Wij zijn blij dat wij nu met een heel goed systeem werken en hopen dit nog lang te kunnen blijven doen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn