In deze webshop vind je zeker een leuk voederhuisje

Als je je tuin wat gezelliger wilt maken dan is her en der een voederhuisje van vogelhuisjes.nl ophangen natuurlijk een leuke manier. Met zo’n vogelhuisje trek je namelijk allerlei mooie vogels je tuin in, en dat geeft levendigheid. Je kunt zo’n huisje zowel ophangen aan de muur als aan een boomstam, en sommigen zijn zelfs geschikt om op te hangen aan het raam. Die laatsten zijn veelal gemaakt van transparant materiaal waardoor je echt goed kunt zien wat voor vogel er in zit. Zo’n transparant voederhuisje voor tegen het raam is ook super leuk voor kinderen, want zo kunnen ze de vogels meer van dichtbij bekijken zonder dat het beestje het door heeft. Het kan ze veel vermaak opleveren als je het vult met vogelvoer en ze nestelt op een bank op stoel voor het raam. Als je op zoek bent naar zo’n trendy, transparant voederhuisje dan ben je in de webshop van vogelhuisjes.nl aan het juiste adres. Zoals de naam het al zegt verkopen ze daar ontzettend veel leuke vogelhuisjes, die van jouw tuin een levendig en gezellig geheel maken. Deze huisjes zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorie├źn, formaten en uitvoeringen, dus er zit er altijd eentje bij die past bij jouw smaak, budget en tuin.

Voederhuisje inclusief vogelvoer kopen

In deze webshop verkopen ze niet alleen super varianten van zo’n voederhuisje, maar nog veel meer benodigdheden met betrekking tot vogels en insecten, zoals:

  • Vogelvoer
  • Een insectenhotel
  • Egelhuisjes
  • Een vlinderkast
  • En natuurlijk een voederhuisje voor vogels

Als je dol bent op dieren dan zou je meerdere van deze items kunnen kopen en verdelen over je hele tuin. Als je er dan ook nog eens voor zorgt dat je tuin groen is en er veel beschutte plekjes zijn waar kleine dieren zich kunnen verschuilen dan zul je merken dat je binnen no-time een tuin vol met insecten, vogels en andere kleine dieren hebt, zoals egels en lieveheersbeestjes. Dit maakt dat een tuin gaat leven, en ziet er enorm gezellig uit.

Waarom is een insectenhotel nodig?

Het gaat niet goed met de populatie insecten, niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld. Ze sterven massaal doordat wij als mensen allerlei soorten bestrijdingsmiddelen toepassen bij onze landbouw, wat als gevolg heeft dat al meer dan de helft van de oorspronkelijke populatie insecten is uitgestorven. Je zou denken dat dat niet zo erg is, maar wij mensen zijn enorm afhankelijk van insecten omdat ze onze gewassen bestuiven. Naast een voederhuisje ook een insectenhotel hangen is dus goed voor de landbouw in de omgeving. Je heeft insecten daarmee een veilig onderkomen, en helpt ze de winter door. Een goed insectenhotel heeft verschillende soorten gaatjes, zodat er verschillende soorten insecten in passen. Denk maar eens aan bijen, lieveheersbeestjes en hommels. Deze voelen zich allemaal thuis in een ander formaat huisje. Daarom zijn insectenhotels altijd opgebouwd uit verschillende soorten houten of bamboe buisjes, zodat je aan veel verschillende insecten een onderkomen kan bieden. In diezelfde webshop als waar je zo’n trendy voederhuisje kunt kopen hebben ze dus ook verschillende insectenhotels, zowel voor allerlei verschillende als voor een specifieke soorten, zoals een heus bijenhotel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn