Ik nam les bij deze rijschool in Rotterdam

Nog niet heel lang geleden heb ik besloten dat ik graag mijn rijbewijs wilde gaan halen. Ik ben de laatste maanden namelijk gaan solliciteren en ik merk dat steeds wanneer ik een leuke baan zie, ik daar mijn rijbewijs voor moet hebben. Dat is iets wat ik daarom graag wilde verwezenlijken en vandaar dat ik een tijdje geleden een keer ben gaan zoeken naar mogelijkheden om rijles te gaan volgen. Ik woon in de havenstad van ons land en ik vond het prettig dat ik hier ook lessen zou kunnen nemen. Ik moest dus op zoek naar een goede rijschool in Rotterdam. Het was niet eenvoudig om deze te vinden. Er zijn namelijk heel veel mensen die een rijschool in Rotterdam beginnen, maar dat betekent niet dat deze ook altijd goed zijn. Vandaar dat ik maar eens even bij vrienden en bekenden ben gaan vragen of zij nog een goede rijschool in Rotterdam kenden. Ik ben daarom maar eens even gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal werden aangeboden en al heel snel kwam ik bij een heel goede rijschool in Rotterdam terecht. Deze rijschool in Rotterdam sprak mij meteen heel erg aan. Ik heb het over Veilig Verkeerschool Nederland. Deze rijschool in Rotterdam bood mij op haar internetpagina heel veel interessante informatie aan en ik had meteen een goed gevoel over deze site. Vandaar dat ik ook maar eens even ben gaan bellen met een van de mensen van deze rijschool in Rotterdam. Van deze persoon kreeg ik te horen dat ik van harte welkom was om hier lessen te gaan nemen. Dat vond ik heel erg prettig om te horen. Ik heb daarom ook niet lang hoeven aarzelen over de vraag of ik hier al dan niet lessen zou willen nemen.

Deze rijschool in Rotterdam biedt een proefles aan voor 25 euro!

Toen ik met een medewerker van deze rijschool in Rotterdam aan het bellen was, attendeerde zij mij erop dat ik een proefles kon nemen voor maar 25 euro. Dat sprak mij heel erg aan en vandaar dat ik meteen een afspraak ben gaan maken met de mensen van deze rijschool in Rotterdam. Een paar dagen later mocht ik al in de auto plaatsnemen en kreeg ik een heel goede proefles. Ik vond het fijn om te merken dat men hier heel goed is in het begeleiden van beginnende rijders en ik had daarom ook meteen al een heel goed gevoel over mijn instructeur. Het is zo dat wanneer je hier een proefles aanvraagt, en je besluit om door te gaan, je door dezelfde instructeur wordt onderwezen. Dat is heel prettig omdat je op deze manier meteen kunt zien of er een klik is of niet. Ik ben daarom ook blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan en ik zou iedereen deze rijschool in Rotterdam daarom ook van harte willen aanraden. Ik heb namelijk inmiddels mijn examen gedaan en ik ben in een keer geslaagd. Dat was echt heel erg prettig om te merken.

Ik voel me vrij en zeker in de auto

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs op zak en ik kan u zeggen dat ik daar heel erg tevreden mee ben. Ik ben blij dat ik hier heb aangeklopt voor hulp, want ik ben zeer goed onderwezen. Kortom:

  • ik heb hier heel goed leren autorijden
  • ik ben zeer te spreken over mijn professionele instructeur
  • ik heb mijn examen in een keer gehaald

Kijk voor meer informatie even op de site van VeiligVerkeerschoolNederland.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn