Ik ging bezwaar maken tegen het uwv

Toen ik vorige maand van mijn vakantie terugkwam, vond ik een envelop op de mat van het UWV. Ik vond dit meteen al raar omdat ik al in geen tijden meer contact heb gehad met dit instituut en vandaar dat ik ook niet snapte wat zij nu van mij zouden willen. Toen ik de envelop openmaakte, schrok ik mij een hoedje. Het bleek namelijk dat er een fout was gemaakt met mijn studiefinanciering en vandaar dat ik een enorm bedrag aan dit kantoor moest terugbetalen. Dat was heel vreemd om te horen, want ik heb nooit studiefinanciering gehad. Ik wilde daarom even bellen naar dit kantoor om dit misverstand recht te zetten, maar dat bleek veel minder gemakkelijk te gaan dan ik had gehoopt. Ik wilde daarom graag bezwaar maken tegen het uwv, maar ook dat ging niet heel eenvoudig. Ik kreeg namelijk te horen dat ik officieel bezwaar maken tegen het uwv moest en dat hield in dat ik een advocaat in de arm moest nemen. Daar had ik natuurlijk helemaal geen zin in, maar omdat ik toch graag bezwaar maken tegen het uwv wilde, had ik geen andere keus. Vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om een oplossing te zoeken en zoals iedereen dat tegenwoordig doet, ben ik maar eens even gaan googelen. Ik ging zoeken op ‘bezwaar maken tegen het uwv’ en toen kwam ik al heel snel terecht op de site van Advocatuur-Almere.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat ik hier heel veel interessante informatie te lezen kreeg over het bezwaar maken tegen het uwv. Dat was precies waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik ook erg in mijn sas was met het feit dat ik deze site al zo snel had weten te vinden. Ik heb daarom besloten om even contact op te nemen met de mensen achter deze site en ik kan u zeggen dat ik daar nog geen seconde spijt van heb gehad. Dankzij deze mensen werd het bezwaar maken tegen het uwv heel eenvoudig.

Het bezwaar maken tegen het uwv was uiteindelijk niet moeilijk

Toen ik eenmaal met de mensen van FG Advocatuur in zee ben gegaan, kon ik al op heel korte termijn bezwaar maken tegen het uwv. Dat was precies wat ik graag wilde en ik vond het heel fijn om te merken dat deze mensen mij heel veel werk uit handen konden nemen. Het bleek namelijk dat zij al heel veel vaker mensen hadden geholpen met het bezwaar maken tegen het uwv en dat was altijd goed opgelost. Dit probleem was al veel vaker voorgekomen en vandaar dat men hier precies wist hoe bezwaar maken tegen het uwv in zijn werk ging. Daar kon ik natuurlijk alleen maar van profiteren en ik ben daarom ook heel blij dat ik dit kantoor in de arm heb genomen. Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening en binnen de kortste keren was mijn probleem opgelost. Ik had niet verwacht dat dit allemaal zo soepel zou gaan, maar dankzij de hulp van de mensen van FG Advocatuur ben ik van al mijn problemen af.

Dit kantoor is zeer de moeite waard

Ik ben heel erg tevreden over dit kantoor en ik zou het daarom ook aan iedereen van harte willen aanbevelen. Mocht u ook een keer een probleem hebben met het uwv, dan raad ik u aan om:

  • een keer naar Advocatuur-Almere.nl te komen surfen
  • contact op te nemen met de mensen van FG Advocatuur
  • uw probleem aan deze mensen voor te leggen

Ik hoop dat u iets aan mijn tips heeft gehad.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn