Hulp bij nazorg bouw

Mijn broer had vorig jaar een grote verbouwing van zijn huis. Hij liet een stuk aanbouwen aan de achterkant van zijn huis., daardoor werd de keuken verplaatst en zijn woonkamer groter. Ook besloot hij om vloerverwarming aan te laten leggen, want ze zouden de woonkamer toch al aanpakken. De verbouwing zou een paar weken duren, maar alles werd zoals hij het wilde. Helaas was er een probleem tijdens de verbouwing die hij pas na de oplevering merkte. De afvoer in de keuken lekte, waardoor er veel waterschade ontstond. Hij wilde natuurlijk dat de aannemer dit vergoede, maar die wilde niet meewerken met een vergoeding. Verschillende partijen gaven elkaar de schuld en niemand nam de verantwoordelijkheid. Pas toen hij dreigde met een advocaat werd de schade vergoed. Het was een zeer vervelende situatie voor hem. Een situatie als deze wilde ik mezelf besparen. Ik had namelijk mijn eerste huis gekocht via een project van de gemeente. Mijn huis zou Casco worden opgeleverd en daarna moest er nog veel geklust worden. Helaas ben ik niet zo handig en veel van mijn vrienden ook niet, dus moest ik veel laten uitbesteden. Ik wilde wel zoveel mogelijk zelf doen, maar veel meer dan schilderen en laminaat leggen zou ik niet kunnen doen. Voor mij zou het ideaal zijn als er iemand kon helpen met de nazorg bij bouw, om een probleem zoals dat van mijn broer te voorkomen. Dat er iemand met verstand van zaken alles kon controleren en mij kon helpen wanneer er een probleem zich zou voordoen. Ik was van plan om nazorg bij bouw te regelen, maar ik wist niet hoe dat werkte.     

BBAN bouwbegeleiding hielp mij met nazorg bouw

Ik besprak de situatie met mijn broer en hij was het met mij eens dat voor mij nazorg bij bouw een goede optie zou zijn. We gingen samen opzoek naar een bedrijf dat de nazorg bij bouw kon regelen en kwamen uit bij BBAN bouwbegeleiding. Na een gesprek met een adviseur van BBAN bouwbegeleiding was ik overtuigd en ik besloot om hun diensten in te schakelen. Zij zouden tijdens alle verbouwingen de tekeningen controleren en het werk van de vaklui inspecteren. Zodoende konden ze eventuele problemen zo snel mogelijk signaleren en was mijn nazorg tijdens bouw goed geregeld. Toen mijn huis werd opgeleverd was ik erg blij met de hulp van BBAN bouwbegeleiding. Al het kluswerk duurde bij elkaar ruim twee maanden en dan is het fijn dat er iemand is die verstand van zaken heeft. Zelf zou ik niet weten waarop ik zou moeten letten, maar dat wisten zij wel. Gelukkig waren er bij mij geen grote problemen enkel een paar kleine dingetjes, maar die werden snel gesignaleerd en verholpen. Maar doordat ik nazorg bij bouw had, ging ik een stuk relaxter de verbouwing door.  

Begeleiding is vaak handig

Ik was erg blij dat ik nazorg bij bouw via www.bban.nl/nazorg-bouw had geregeld. Ik wilde niet voor onverwachte problemen komen en al helemaal niet een probleem zoals mijn broer hebben. Het is fijn om een professional te hebben die weet waarnaar gekeken moet worden. Zo worden mankementen snel gesignaleerd en kunnen grotere problemen voorkomen worden. Wanneer je een mankement pas na de oplevering constateert, dan is het soms lastig om het nog te laten repareren. Het komt ook voor dat verschillende mensen aan een gedeelte werken, zoals bij een badkamer, dan is het lastig om te zien wie verantwoordelijk was, maar dat was geen probleem voor BBAN bouwbegeleiding

Nazorg bouw is handig als:

  • Je graag een professional hebt die al het werk controleert
  • Je zo snel mogelijk mankementen wilt voorkomen
  • Je zonder problemen wilt verbouwen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn