Huisje met jacuzzi huren?

Als ik in het buitenland op vakantie ging, koos ik altijd een vakantiehuis of hotel met een verfrissend zwembad. Sinds ik een kind heb, ga ik ook in Nederland op vakantie en het is helaas in Nederland maar zelden weer om lekker buiten te zwemmen. Bovendien is zo’n bad op camping of vakantiepark meestal helemaal door kinderen bezet. Tijd voor een huisje met jacuzzi. Ik wil namelijk zelf ook wel een beetje vakantiegevoel hebben en ik was dus heel tevreden toen ik op internet huisje-huren-veluwe tegenkwam; een zoekmachine waar je een huisje met jacuzzi kunt zoeken door heel Nederland.

Huisje met jacuzzi

Mijn vriendin is ook een alleenstaande moeder en zij kwam eigenlijk met het idee om een huisje met jacuzzi en sauna te huren. Wij vinden het allebei heel belangrijk dat onze kinderen het fijn hebben als we op vakantie zijn, maar waarom we dat soms belangrijker maken dan ons eigen gevoel voor wat een fijne en mooie omgeving is, is mij nu een raadsel. Het ene hoeft het andere namelijk helemaal niet uit te sluiten. In het begin ging ik zelfs nog in een tent kamperen. Ik dacht op een gegeven moment bij mezelf: Voor wie doe ik dit eigenlijk? Voor wie lig ik op een rugbrekend matrasje op de koude grond in een tent waar de beestjes overal op en in zitten? En voor wie loop ik met een toiletrol onder mijn arm die hele camping over naar het toiletgebouw? Wat maken we het onszelf soms moeilijk omdat we onszelf op de een of ander manier hebben wijsgemaakt dat dat “goed is voor de kinderen”. Ik ben er mee opgehouden. Twee jaar lang ben ik naar het buitenland gevlogen, maar dat is ook een gedoe als alleenstaande moeder met jonge kinderen. Ik wilde gewoon lekker luxe op vakantie in een huisje met een jacuzzi, een fijne douche, een tv, maar ook een fijne buitenruimte. En dat hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn. Het is de laatste jaren altijd heel gezellig met mijn vriendin en haar kinderen erbij. Wij nemen altijd een huisje met jacuzzi op een vakantiepark zodat de kinderen er zelfstandig op uit kunnen en wij zo nu en dan lekker met een wijntje kunnen gaan zitten kletsen of netflixen. En natuurlijk lekker in de jacuzzi in ons huisje of in de sauna. We zorgen altijd dat we in de buurt van een leuke stad zitten, want de natuur is wel heel erg fijn, maar als stadmens moet je toch zo nu en dan even in de stad zijn. Even lekker iets leuks kopen en een pizza eten.

Huisje huren Veluwe

huisje-huren-veluwe.nl is een zoekmachine voor een vakantie of een goedkoop weekendje weg op de Veluwe, Drenthe of Limburg. Zij verzamelden in Nederland de mooiste:

  • vakantiehuizen
  • natuurhuisjes
  • bungalows
  • blokhutten
  • zomerhuisjes
  • chalets

Je kunt op deze site specifiek zoeken naar een wellness huisje met sauna of een huisje met jacuzzi. Maar bijvoorbeeld ook een weekendje weg met de hond. Of je nou op zoek bent naar een huisje met jacuzzi voor twee personen of een groepsaccommodatie voor veertig tot vijftig personen voor een sportief weekend, deze site kan je erbij helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn