Hoe ik mijn dubbele fietstassen ervaar

Omdat mijn man en ik graag fietsen, hebben wij een tijd geleden besloten om eens fors te investeren in een nieuwe uitrusting. Tot voor kort hadden wij alleen een paar oude fietsen waaraan we onze plastic tasjes knoopten wanneer we een dagtochtje wilden gaan maken. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen hoeveel ellende dit allemaal opleverde. Niet zelden kwamen wij kokend van woede weer thuis omdat ons dagje uit weer in de soep was gelopen. Mijn man stelde daarom laatst voor om goede fietsen te kopen. Ik heb toen gezegd dat ik daar alleen mee akkoord zou gaan als we ook dubbele fietstassen zouden aanschaffen. Hij vond het eerst een beetje een vreemd voorstel, dubbele fietstassen hebben we toch helemaal niet nodig? Ik vond dit erg onnozel van hem, ik heb van heel veel mensen om mij heen gehoord dat het hebben van dubbele fietstassen de fietstochten zoveel leuker kunnen maken en daarom wilde ik per se dubbele fietstassen hebben. Gelukkig is mijn man de moeilijkste niet en daarom heeft hij toegezegd. Wij zijn daarom eens even in de winkel gaan kijken naar deze producten maar dat bleek nog niet zo gemakkelijk te zijn. Toen onze jongste dochter een weekend thuis was, vertelde zij ons dat wij beter eens even op het internet zouden kunnen gaan kijken omdat hier veel meer keus is dan in de winkel. Dit hebben wij toen gedaan en op die manier zijn wij tot een fantastische deal gekomen. In deze tekst wil ik daar graag het een en ander over vertellen.

Dubbele fietstassen zijn een ware must!

Veel mensen staan er maar zelden bij stil dat het hebben van dubbele fietstassen echt een verademing is. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat je met dubbele fietstassen twee keer zoveel mee kunt nemen dan wanneer je slechts een enkele fietstas had. Dat klinkt misschien als een open deur maar dat is het niet, er zit een zekere logica achter namelijk. Dat dubbele fietstassen daarnaast ook het voordeel bieden dat ze waterdicht zijn, is ook heel erg mooi meegenomen. Vandaar dat ik ook zo ontzettend enthousiast ben over mijn dubbele fietstassen en daarom wilde ik er ook graag even een verhaaltje over schrijven. Mocht u namelijk naar eenzelfde product op zoek zijn, dan heb ik in de laatste alinea van deze korte tekst, nog een aantal handige tips voor u. Laat ik daarom maar snel aan deze laatste alinea beginnen, op die manier heeft u namelijk in korte tijd een goed overzicht van de mogelijkheden op dit gebied en daar kunt u dan op korte termijn al heel veel plezier van hebben wanneer u besluit om een bestelling te plaatsen op Fiets-tassen-shop.nl.

Wij kunnen fantastische dagtochten maken!

Het is fijn om te weten dat je via Fiets Tassen Shop heel veel mooie dubbele fietstassen aan kunt schaffen. Wij hadden er echter maar één nodig en daarom hebben wij er ook slechts een gekocht. Wat wij heel fijn vonden, was dat wij onze bestelling al heel snel in huis hadden en daar werden wij dus heel blij van. Het was die dag namelijk heel mooi weer en wij besloten om er onmiddellijk maar even gebruik van te gaan maken. Om al mijn ervaringen samen te vatten zou ik willen zeggen dat:

  • Wij heel blij zijn met onze aankoop
  • Wij deze internetwinkel van harte aanbevelen aan iedere fietsliefhebber
  • Wij ook heel blij zijn met het feit dat wij garantie op onze aankoop hebben gekregen

Kortom, u merkte het waarschijnlijk al een beetje bij het lezen van deze korte tekst; ik ben een zeer tevreden klant!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn