Het overzichtelijke managementrapportage

“Het is voor ieder bedrijf belangrijk om te weten hoe u er financieel voor staat. Dankzij het Administratiekantoor Finovion kunt u dit heel erg makkelijk voor elkaar krijgen. U kunt hier namelijk kiezen voor uw managementrapportage. Bij het Administratiekantoor Finovion zullen ze ervoor zorgen dat al uw financiële gegevens opgenomen worden in het managementrapportage. Dit kan zowel handmatig als automatisch gebeuren en daarmee krijgt u een heel goed overzicht van uw financiële situatie. In dit managementrapportage zijn een heleboel zaken opgenomen.

  • Balansrekening
  • Winst- en verliesrekening
  • Begroting

Maar ook kunt u in het managementrapportage terecht voor uw cashflowprognose en de kengetallen van uw bedrijf. Op deze manier kunt u in een overzicht heel erg makkelijk zien of u de doelstellingen die u gesteld heeft voor uw bedrijf ook zult behalen en wat u er eventueel aan kunt doen om dit aan te passen. U kunt dus ook de strategie binnen uw bedrijf makkelijk bijstellen aan de hand van het managementrapportage dat door het Administratiekantoor Finovion voor u is opgezet. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die hier graag voor kiezen. Zowel voor zzp-ers als mkb-ers is het erg belangrijk om dit goed op een rijtje te hebben. Het is soms echter lastig om dit zelf allemaal uit te voeren en dan is het natuurlijk wel zo fijn als u hiervoor naar het juiste administratiekantoor toe kan komen.

Vraag uw managementrapportage aan

Het laten opstellen van uw managementrapportage kan natuurlijk ook voor u gedaan worden. En dit kunt u laten doen wanneer u dat nodig heeft. De ene ondernemer zal ervoor kiezen om dit een keer per jaar te laten doen. Dit is het moment waarop er naar de huidige strategieën en doelstellingen gekeken worden. Aan de hand van de informatie die de ondernemer verzamelt uit onder andere het managementrapportage, wordt dan vastgesteld of hij of zij wel of niet op de juiste weg zit. Dit kan u natuurlijk ook weer anders aanpakken. Sommige ondernemers zullen er bijvoorbeeld voor gaan om dit eens per kwartaal te doen. Het hangt er ook maar net vanaf hoe hard uw bedrijf groeit en waar u allemaal naar op zoek bent. Wat zijn uw doelstellingen precies? Het is daarom belangrijk om dit soort dingen goed in de gaten te houden en aan de hand daarvan uw bedrijf steeds groter te laten groeien. U kunt dit natuurlijk alleen voor elkaar krijgen als u ook de juiste informatie heeft.

Ga de samenwerking aan

Als er iets is wat we iedere ondernemer aan kunnen raden dan is het wel om een goede boekhouder onder de arm te nemen. En dat is zeker niet alleen voor het opstellen van het managementrapportage. U kunt natuurlijk ook terecht bij het Administratiekantoor Finovion voor het uitbesteden van andere administratieve taken. Is dit iets waar u over na aan het denken bent? Dan kunnen we u zeker aanraden om hierover contact op te nemen met de boekhouder van dit kantoor. Hij staat u uiteraard graag te woord en kan er samen met u achter komen waar u nu wel en niet behoefte aan heeft. Dit is dan ook precies waarom we iedere boekhouder aanraden om naar dit kantoor te gaan. U weet dan zeker dat u in de juiste handen bent en dat het wel goed komt met uw administratie. Of u nu alleen wilt kiezen voor uw managementrapportage of dat u juist uw volledige administratie wilt uitbesteden, dat is hier allemaal mogelijk. Neem dus vandaag nog contact op met het bedrijf en maak het in orde.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn