Het meest dolle vrijgezellenfeest van Twente

Als vrienden of familie van je gaan trouwen, denk je misschien ‘Leuk! Een gratis feestje!’ De bruid en bruidegom regelen alles voor hun grote dag, de locatie, catering en decoratie, en alles wat je hoeft te doen is op komen dagen. Maar daar kun je het wel eens mis hebben! Als je namelijk goed bevriend bent met de bruid of bruidegom ben je het ze eigenlijk wel verplicht voor hen een tof vrijgezellenfeest in Twente te organiseren! Of je nu team bruid of team bruidegom bent, bij ‘t Twents kwartiertje kun je voor beide partijen terecht. ‘t Twents kwartiertje is een unieke locatie in Weerselo, waar ze (thema)feesten, personeelsfeesten en tochten voor elke leeftijd organiseren. Zelfs voor een sfeervol bedrijfsfeest kun je bij ze terecht. Maar voor een vrijgezellenfeest in Twente hebben ze ook de perfecte kennis en attributen in huis. Vrijgezellenfeesten zijn een aantal jaren geleden overgewaaid vanuit Amerika en sindsdien goed ingeburgerd in de Nederlandse cultuur. Sommigen pakken het groots aan, met een heuse verkleedpartij voor zowel de bruidegom als alle deelnemers, terwijl anderen het liever klein houden en simpelweg enkel een leuke activiteit willen ondernemen. Voor beide partijen is locatie ‘t Twents kwartiertje een geschikte optie voor het vrijgezellenfeest in Twente. Ze hebben namelijk veel keuze in arrangementen en thema’s, dus je vindt er altijd iets wat bij de bruid of bruidegom in kwestie past.

Een vrijgezellenfeest in Twente met hilariteit gegarandeerd

Als je je vrijgezellenfeest in Twente boekt bij ‘t Twents kwartiertje, is plezier en hilariteit gegarandeerd. Je vindt er geen saaie activiteiten, maar enkel actieve of grappige feesten, of feesten met een thema, waarbij iedereen verkleed is. En het leuke is, je kunt het zelfs zo regelen dat de bruid en bruidegom op dezelfde dag hun vrijgezellenfeest in Twente hebben, en de outfits op elkaar worden afgestemd. Kun je je al voorstellen hoe verbaasd ze zullen zijn als ze ineens elkaar treffen, midden op die dag, in matching outfits? Een leuke wending, die iedere aanstaande wel kan waarderen. Tijdens de dag zelf heb je een ruime keuze uit allerhande activiteiten, zoals:

• Scooterrijden: lekker rijden door de buurt.
• Paintballen: Voor de echte die-hards.
• Scootmobiel-racen: Voor gegarandeerde hilariteit!
• Een escape room doen: Bijv. de jongens tegen de meiden!)
• Laserschieten: Op een groot scherm je schietkwaliteiten checken.

Naast bovenstaande activiteiten zijn er ook een groot aantal oud-Hollandse spelen beschikbaar zoals het kazenspel, muizen vangen en bierpul schuiven. Zoals je ziet zul je je niet gauw vervelen als je met de hele groep een vrijgezellenfeest in Twente bij ‘t Twents kwartiertje boekt. En de bruid en bruidegom natuurlijk ook niet! 

Boek gemakkelijk je all-in feestje bij ‘t Twents Kwartiertje

Indien je met de hele groep hebt besloten bij ‘t Twents Kwartiertje aan te kloppen voor een vrijgezellenfeest in Twente, is het goed om te weten dat de themafeesten altijd inclusief eten, drinken en entertainment zijn. Je hoeft dus niet los van het organiseren van het feest zelf nog op zoek te gaan naar een goede catering. Bij ‘t Twents Kwartiertje hebben ze dit allemaal al geregeld! Op hun website (twentskwartiertje.nl) vind je een link naar een uitgebreide omschrijving van de beschikbare buffetten. En met drie verschillende zalen met ieder een eigen, overdekt terras, is er altijd wel een ruimte beschikbaar voor jullie vrijgezellenfeest in Twente. En mocht je zelf een tof idee hebben, schroom dan niet om ze te contacteren, want bij ‘t Twents Kwartiertje is heel veel mogelijk. Alvast heel veel plezier op je leuke feest gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn