Het juiste bureau voor arbeidsbemiddeling. Horeca is het vakgebied van Prokx

Prokx - Arbeidsbemiddeling horecaProkx Payroll Professionals kunnen u als geen ander helpen met de payroll binnen uw horecaonderneming. Heeft u al ervaring met deze enthousiaste en gedreven mensen van Prokx, dan weet u wellicht nog niet dat ze ook op het gebied van werving & selectie veel ervaring hebben? U leest het goed, de firma is niet alleen als geen ander thuis op het gebied van payroll, maar ze hebben ook nog eens alle benodigde kennis en ervaring op zak op het gebied van arbeidsbemiddeling in de horeca. Heeft u een horecaonderneming, dan vindt u het hebben van goed personeel erg belangrijk. Goed personeel daar valt of staat of onderneming mee. Dit weten ze als geen ander bij Prokx. De W&S Adviseurs van Prokx helpen u bijzonder graag met de arbeidsbemiddeling in de horeca. Deze adviseurs kennen uw bedrijf en weten exact welk type medewerker precies past bij uw bedrijf en bedrijfsstructuur. Op het gebied van arbeidsbemiddeling in de horeca kunnen ze u voorzien van de juiste medewerker op de juiste plek. Arbeidsbemiddeling binnen de horeca inschakelen is altijd een verstandig idee en helemáál als u hiervoor bovengenoemd bureau inschakelt. Word ook klant bij dit bedrijf en maak vervolgens ook gebruik van de diensten die ze bieden op het gebied van arbeidsbemiddeling in de horeca. Welke voordelen dit voor u heeft?

  • De laagste all-in tarieven
  • Scherp inzicht in uw personeelskosten
  • Geen risico’s, zoals loondoorbetaling bij ziekte
  • Alles perfect geregeld voor uw mensen
  • Eigen personeel, maar vrij van zorgen en geregel
  • Eigen P&O adviseur

Meer weten over arbeidsbemiddeling in de horeca, kijk dan op Prokx.nl.

Zeer ervaren op het gebied van arbeidsbemiddeling. Horeca is ook uw passie?

De juiste werknemer voor de juiste plek vinden, dat valt nog lang niet mee. U heeft hart voor uw horecabedrijf en u weet als geen ander wat de betreffende openstaande functie inhoudt. U wilt graag iemand die passie heeft voor zijn of haar beroep, maar ook iemand die betrouwbaar is. Diegene moet iedere dag op tijd op de zaak aankomen en het werk zien liggen. Uiteraard moet deze persoon ook goed overweg kunnen met klanten en is het goed kunnen communiceren onmisbaar. Het vinden van de juiste kandidaat is nog niet zo simpel, dat zult u zelf ook al hebben ervaren wellicht. Het is geen probleem om een advertentie uit te zetten en het kan maar zo zijn dat er ontelbaar veel sollicitaties binnen komen. Al deze sollicitaties dienen door gelopen te worden en u selecteert de sollicitatiebrieven eruit die u aanspreken. Selecteert u juist op de opleiding(en) die de persoon met succes heeft afgerond of vindt u de ervaring belangrijker? U besluit met een aantal van de potentiële kandidaten af te spreken en een sollicitatiegesprek te plannen. Welke onderwerpen gaat u ter sprake brengen tijdens een dergelijk gesprek? Wilt u het een luchtig gesprek laten zijn om vast te kunnen stellen of de persoonlijke klik er is, of wilt u juist een formeel gesprek? Na alle gesprekken is het van belang om te bedenken welke van de personen het beste zouden kunnen passen in uw horecabedrijf. U neemt een weloverwogen besluit. U vertelt één van de sollicitanten het goede nieuws dat hij of zij is aangenomen. Toch blijkt achteraf dat het geen goede keuze is geweest om deze kandidaat aan te hebben genomen. Er zijn diverse redenen te vinden waarom u uiteindelijk deze kandidaat de deur wijst. En dan? Hoe gaat u dan op zoek naar iemand anders? U besluit dat u het deze keer geheel anders zult doen. U wilt graag gebruik maken van de diensten van Prokx Payroll Professionals, gespecialiseerd in onder andere arbeidsbemiddeling in de horeca. Prokx is een bureau op het gebied van onder andere arbeidsbemiddeling in de horeca, waarvan de W&S Adviseurs alles weten over arbeidsbemiddeling binnen de horeca. Het is wel zo fijn het vinden van de juiste kandidaat uit te besteden aan een bedrijf met veel ervaring met arbeidsbemiddeling binnen de horeca, want hierdoor weten ze als geen ander waar u naar op zoek bent. Ze kennen de arbeidsmarkt en ze hebben hun contacten in de horecabranche om u uitstekend te kunnen helpen bij arbeidsbemiddeling in de horeca.

Neem vandaag nog contact op

Zeg nou zelf, er gaat erg veel tijd zitten in het zelf zoeken van geschikte kandidaten. Het uitzetten van een advertentie en alle gesprekken die gehouden dienen te worden, uw hoofd duizelt ervan. U wilt het liefst bezig zijn met dat wat u het liefste doet en juist dát is mogelijk door het inschakelen van Prokx Payroll Professionals, specialist in arbeidsbemiddeling binnen de horeca. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling in de horeca, kunnen ze u perfect van dienst zijn. Heeft u de juiste kandidaat via deze arbeidsbemiddeling in de horeca gevonden via Prokx, dan regelt Prokx natuurlijk ook de betalingen. Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden op het gebied van payroll en arbeidsbemiddeling in de horeca, de medewerkers staan u graag te woord. U zult ervaren hoeveel tijd en energie u overhoudt doordat u zich kunt richten op dat waar u goed in bent. Neemt u dus eens contact met ons op via het genoemde telefoonnummer op de website of bijvoorbeeld per e-mail. U zult zo snel mogelijk een reactie terug krijgen. Wordt u de volgende tevreden klant van Prokx Payroll Professionals?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn