Helemaal uit de brand geholpen door taxi Hengelo

Stadtaxihengelo - Taxi HengeloAfgelopen zomer waren ik en mij vrouw op vakantie in Belgrado. Schitterend land en we hebben er een geweldige twee weken mogen spenderen. Maar al het goede komt ten einde dus we moesten uiteindelijk weer naar huis. Onze vlucht zou volgens de planning om half 7 moeten vertrekken. Met die tijd zouden we dan in Nederland nog een trein kunnen pakken richting onze woning in Hengelo. Een treinreisje van Enschede naar Hengelo is in principe zo gepiept, maar dan moet je natuurlijk niet de laatste trein missen, want ja dan wordt het een ander verhaal. Eenmaal op het vliegveld in Belgrado merkten we al dat we waarschijnlijk in de problemen zouden komen. Want er stond al een half uur vertraging op het bord. We hadden maar een uurtje speling, dus als er nog een half uur bij zou komen dan zouden we de trein missen. En ja hoor, nog geen 5 minuten later veranderde 30 minuten in 45 minuten en nog geen 10 minuten later was het al een uur. Dus wij waren licht in paniek, want hoe konden we nu thuis komen? Mijn vrouw heeft haar broer toen geappt, want hij werkt bij de taxi in Hengelo en ze vroeg hem of hij ons misschien uit de brand kon helpen. Hij was zelf ook op vakantie dus het was wel lastig voor hem ook zijn collega’s in te schakelen. Na ongeveer een half uur, en we waren op dit moment nog altijd op het vliegveld, kregen we een app terug dat er een taxi van taxi Hengelo klaar zou staan op Enschede. Het moge duidelijk zijn dat we er op dat moment een stuk geruster op waren. We gingen uiteindelijk met anderhalf uur vertraging het vliegtuig in en we appten van te voren nog even met de broer van mijn vrouw, zodat hij kon doorgeven dat we om 00:30 op het vliegveld zouden arriveren en dat Taxi Hengelo dan klaar mocht staan.

De beste service van Taxi Hengelo

Toen we aankwamen op Enschede was het dus al na twaalven. Laat en een stuk kouder dan in Belgrado. We liepen met onze koffers naar de uitgang en zagen niet veel taxi’s. Het was al laat natuurlijk, dus de bestuurder van taxi Hengelo herkende ons meteen aan onze zoekende blik. Deze uiterst vriendelijke bestuurder van taxi Hengelo begeleide ons naar de taxi en zette onze koffers voor ons in de kofferbak. Vervolgens was het een heerlijk ritje naar ons huis in Hengelo. In de avond, of nacht zelfs, op de snelweg is een stuk sneller dan de trein. En voor we het wisten had taxi Hengelo ons al thuis bezorgd. Het was uiteindelijk nog veel beter ook, want als je laat thuis komt en je moet ook nog met de trein naar huis dan is dat veel gedoe en na een lange vliegreis ben je ook wel moe natuurlijk. Uiteindelijk konden we dus prima van onze rust gebruik maken. De chauffeur van taxi Hengelo had dit natuurlijk ook wel door en liet ons rustig bijkomen achter in de taxi van Hengelo. Ik moet zeggen, dat door de slechte ervaring met de vliegmaatschappij ik extra tevreden was met de service van taxi Hengelo. Daarom wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken om taxi Hengelo aan te bevelen. Voor iedereen die in of rondom Hengelo woont en wil weten hoe ze terecht kunnen bij taxi Hengelo volgt hieronder een korte samenvatting van de verschillende mogelijkheden op de website van taxi Hengelo.

De verschillende mogelijkheden met taxi Hengelo

Als je met de taxi naar een bestemming wil in Hengelo dan is het zeker de moeite waard om gebruik te maken van Taxi Hengelo. Deze taxi service heeft namelijk niet alleen een uitstekende shuttle service richting het vliegveld in Enschede, maar ook prima connecties in de stad zelf. Ben je een avondje uit en heb je wat gedronken? Dan bel je natuurlijk met taxi Hengelo. Taxi Hengelo staat bekend om:

  • Jarenlange taxi ervaring in Hengelo
  • Standaard lage prijzen
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaarheid

De lage prijzen, service en betrouwbaarheid hebben wij dan ook aan den lijve ondervonden. Qua betrouwbaarheid kunnen we alleen maar tevreden zijn, want de taxi stond klaar toen wij arriveerden. De lage prijzen daar staan we voor garant, want het koste ons niet veel om vervoerd te worden van Enschede naar Hengelo met taxi Hengelo. En de service, ja die mag inmiddels voor zich spreken. Snel ter plaatse, behulpzaam met de koffers, een chauffeur die met je meedenkt, het was allemaal top voor elkaar. Er is niks anders over te zeggen. Op de website zie je overigens nog veel meer voordelen. Zo zit je altijd in een schone en luxe taxi. Dat was voor ons ook een voordeel over de trein. Je betaalt natuurlijk iets meer, maar dan heb je ook een zeer comfortabele rit naar huis. Je wordt natuurlijk ook bij de deur afgezet. Tevens is het zeer fijn dat je de taxicentrale zowel online als offline kunt bereiken. Via een mailtje of een contactformulier kun je eenvoudig via je telefoon of je tablet een taxi bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op de ouderwetse manier een taxi bestellen door te bellen met de taxi centrale. Kortom, niets dan lof over deze taxicentrale in Hengelo. Mijn vrouw en ik zijn ieder geval helemaal tevreden en reizen de volgende keer zeker opnieuw met de taxi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn