Heerlijke geurolie van Bridgewater

Zoekt u ook vaak naar de perfecte geurolie maar is het moeilijk deze te vinden? Wij van de Bridgewater webshop hebben bijna elke geur die bestaat voor u in de aanbieding. Alle geurolie is gebaseerd en geïnspireerd door de natuur en hebben dus heerlijke ‘echte’ geuren. U zult bij onze geurolie nooit denken dat het chemisch ruikt of dat het net wc-verfrisser is. Geurolie wordt vaak gebruikt om een bepaalde geur aan een ruimte te geven. Het is een parfummengsel dat meestal wordt gebruikt in aroma’s. Maar geurolie wordt ook veel gebruikt om een ding of een kamer een fijne geur te geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een ruimte van zichzelf niet prettig ruikt of dat u een fijne geur op de wc wil. Maar ook kunt u hierbij denken aan een afvalruimte of kasten. Een groot misverstand is dat geurolie niet is bedoeld voor aromatherapie. Onze geurolie is voornamelijk bedoeld om mensen een prettige geur in hun huis te geven. Voorbeelden van geuren voor geurolie zijn:

  • Amandel
  • Kaneel
  • Kruidnagel
  • Kokosnoot
  • Lemon grass
  • Mangolia

Geurolie en hun betekenis

Zo lang als de mens leeft hebben geuren een grote rol gespeeld in hun levens. Door de jaren heen zijn er vele betekenissen religieuze eigenschappen aan diverse geuren toegeschreven. Tegenwoordig wordt olie met een geur dan wel voornamelijk gebruikt voor het lekker laten ruiken van een ruimte of het fris maken van kleren in een muffe kast, maar er zijn nog steeds bepaalde betekenissen die aan geuren worden toegeschreven. Ook al is het nooit duidelijk geweest of deze geuren werkelijk de eigenschappen hebben die veel mensen aan ze toeschrijven. Toch kan het handig zijn om de potentiële effecten te kennen zodat u een goede geur kunt uitkiezen voor de doeleinden waarvoor u een zoekt. U kunt dan bijvoorbeeld een olie kopen met een geur die rust uitstraalt als u een olie voor in de wachtkamer van uw praktijk zoekt. Ik zal kort enkele geuren en hun bijbehorende betekenis beschrijven zoals het grotendeels wordt geloofd. Een eerste geur is de amber geurolie. De geur wordt geloofd het gevoel van verlaten te zijn weg te nemen. Het ruiken van deze geur kan je op belangrijke momenten in je leven steun geven. De geur kan gebruikt worden om de eenzaamheid die je soms kan voelen wat lichte te maken. Het wordt vaak geassocieerd met feestelijkheid en kan dus ook voor meer positieve doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld om een bijzondere dag wat bijzonderder te maken. Een andere geur is de avondroos. Deze geur wordt voornamelijk geassocieerd met sensualiteit. De geur kan je helpen om meer in het grote geheel te zijn als individu en daardoor je meer open te stellen voor sensuele gevoelens. Het kan je helpen je hier aan over te geven. Deze geur kan voor zowel mannen als vrouwen helpen om de angst om in het middelpunt van de aandacht staan te overwinnen, het kan je ego wat groter maken en je meer oké laten zijn met het krijgen van aandacht. Daarnaast kan de cederhout geurolie veel voor mannen betekenen die een vrouw willen veroveren. De eigenschappen van deze geur trekken vrouwen aan en zorgen ervoor dat ze zich aangetrokken voelen tot degene die bij hen in de ruimte is. De geur lijkt erg op die van een openhaard en geeft dus ook een knus gevoel. Deze geurolie is perfect voor een energieke dag of voor een romantische afspraak.

De herfstblaadjes olie is geschikt voor mensen die even hun basis kwijt zijn. Deze geur kan je helpen om dichter bij jezelf te komen en je dus meer thuis te voelen op de plek waar je bent. Er moet wel aandacht gegeven worden aan de hoeveelheid, want de geur kan je heimwee ook versterken en je juist een beetje depressieve gevoelens geven. Gardenia geurolie wordt gezien als de geur van iemand die hulp biedt of nodig heeft. De geur kan je helpen om sterk te zijn voor andere mensen of juist om open te staan voor hulp. De geur is erg vluchtig, net zoals hulp komt en gaat zal de geur niet lang blijven hangen. Kamperfoelie geurolie heeft een geur die wordt geassocieerd met geluk. Deze zoete geur kan je gelukkig maken en je verbinden met je diepe zelf. Ook kan hij je opvrolijken als je niet zo blij bent.

Olie met een heerlijke geur kopen?

De geuren die hierboven beschreven zijn is enkel een greep uit de mogelijkheden die geurolie voor u kan betekenen. Er zijn heel veel geurolies die allemaal een andere betekenis en een andere effect hebben op de sfeer. Bent u ook overtuigd van de kracht die olie kan hebben? Kom dan snel naar onze webshop en neem een kijkje naar ons aanbod. Maar u hoeft natuurlijk niet olie te kopen voor de betekenissen die het heeft. U kunt ook gewoon olie kopen omdat u een lekkere geur in uw kamer wil hebben. Het kan echter wel helpen om dan de juiste soort geur uit te kiezen voor de doeleinden waar u hem voor wil gebruiken. Als u nog meer vragen heeft over onze geurolies kunt u ons altijd mailen of bellen. Ook hebben wij een postadres waar u een brief naar kunt sturen met vragen over onze producten. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen om een goede geurolie uit te zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn