Hebt u een taxi in Nijmegen nodig?

Zoekt u een taxi in Nijmegen? Kijk dan snel op citaxnijmegen.nl. Vergeet niet om nadien het telefoonnummer in uw smartphone op te slaan of om onze website te bookmarken. Deze Gelderse stad is een gezellige studentenstad dus u begrijpt dat er laat in de nacht vaak om een taxi in Nijmegen wordt gevraagd. Hoe moeten al die feestvierders anders veilig thuiskomen? Maar ook ouderen die slecht ter been zijn kunnen uiteraard bij ons een taxi in Nijmegen bestellen. We staan voor iedereen klaar en geven iedereen hetzelfde aantrekkelijk laaggeprijsde tarief. Als u voor Citax kiest als u een taxi in Nijmegen zoekt dan mag u de volgende voordelen in ieder geval verwachten:

  • Een snelle aanrijdtijd en een betrouwbare veilige rit
  • De mogelijkheid tot koeriersdiensten
  • En altijd schone auto’s

Een taxi in Nijmegen zoeken is in de toekomst eenvoudig als u ons nummer opslaat. Probeert u Citax eens uit om u in rond te rijden, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Met meer dan 10 jaar ervaring mag u er vanuit gaan dat u te maken krijgt met een uiterst betrouwbare taxiservice om zowel in Nijmegen als omringende plaatsen u thuis te brengen.

Bestel snel een taxi in Nijmegen via Citax

Zoekt u een taxibedrijf dat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaarstaat? Dan is de keuze voor Citax een logische keuze. Onze chauffeurs kennen de stad op hun duimpje en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Er zijn diverse redenen om een taxi in Nijmegen nodig te hebben. Misschien omdat u een avondje hebt gestapt en veilig thuis wilt komen. Misschien bent u al wat ouder en wilt u graag uw kleinkinderen bezoeken. Misschien hebt u een chique feest en wilt u niet dat uw jurk of pak kreukelt. Ook ziekenvervoer kunnen wij regelen. Zoekt u vervoer naar een luchthaven zoals Eindhoven, Maastricht of Schiphol? Ook dergelijke ritjes kunt u bij ons boeken. Zo ziet u maar dat een taxi in Nijmegen om zeer uiteenlopende redenen bij Citax geboekt worden. Als u vaker gebruik wilt maken van een taxi in Nijmegen dan kunt u een abonnement bij ons afsluiten dat u op elk gewenst moment kunt opzeggen. Misschien hebt u bijvoorbeeld wekelijks een nierdialyse in het ziekenhuis van deze stad in Gelderland. Dan hebt u geen zin om zelf te rijden of om op een andere manier te reizen. Een taxi in Nijmegen komt dan als geroepen. Wij staan dan elke week op het afgesproken tijdstip voor u klaar en brengen u nadien veilig weer thuis.

Binnen een kwartier staan we bij u voor de deur

Als wij nieuwtjes te melden hebben dan vindt u die op onze Facebookpagina. Vergeet ons dus niet te volgen en te liken. U kunt om diverse redenen een taxi in Nijmegen inhuren bij Citax. Zowel particulieren als bedrijven zoals directievervoer of VIP-vervoer zijn bij ons welkom want wij zijn van alle markten thuis. U betaalt na het ritje in de taxi aan de chauffeur. Houdt u er wel rekening mee dat dit niet langer in cash kan, maar dat u betaalt met uw pinpas of credit card! Als u vaker gebruik wilt maken van onze service dan is het tevens mogelijk om op rekening te rijden en te betalen. U vindt op de website onze tarieven en het is mogelijk om direct online een taxi te reserveren. We beloven u dat als u nu belt we er over een kwartiertje al zijn. Probeert u het maar eens uit en profiteer van deze relaxte en goedkope methode van reizen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn