Halve maan traptreden voor iedere trap in huis

Wij zijn in diverse winkels geweest om te zoeken naar leuke en goede halve maan traptreden. De juiste halve maan traptreden konden we maar nergens vinden. Ik wilde graag de halve maan traptreden zelf kunnen leggen, zonder de hulp van een vakman. Dit zou ons geld schelen en tegelijkertijd kon ik het me niet voorstellen dat zoiets niet zelf te doen zou moeten zijn. Halve maan traptreden troffen we in diverse winkels aan, maar van de kwaliteit waren we niet erg onder de indruk. Het was een absolute voorwaarde dat ik de halve maan traptreden zelf zou kunnen plaatsen. We zaten een beetje met onze handen in het haar omdat we in de winkels niet vonden wat we zochten. We besloten het maar eens op het internet te proberen. Al snel kwamen we terecht op de website www.traptredenwinkel.nl. Zoals de naam al zegt vonden we hier direct een groot assortiment aan trapmatten. Ook een grote collectie halve maan traptreden zagen we direct voorbij komen. Ik vroeg me gelijk af of ik deze halve maan traptreden ook zelf zou kunnen plaatsen. Traptredenwinkel.nl maakt op de website kenbaar dat het plaatsen van halve maan traptreden heel simpel kan gebeuren. Dat het niet nodig is om hier een vakman voor in te schakelen. Met de handige tips die ik op de website vond zou ik als een echte professional de halve maan traptreden kunnen plaatsen. De halve maan trapreden bij deze zaak hebben de volgende kenmerken:

  • zelfklevend
  • antislip
  • voldoen aan hoge kwaliteitseisen
  • eenvoudig zelf te plaatsen

Halve maan traptreden kun je heel simpel zelf leggen

Onlangs zijn wij verhuisd. We hebben een bijzonder leuk huis gekocht in het westen van het land waar we ongetwijfeld met veel plezier zullen gaan wonen. Ons huis is erg stijlvol en ook erg gezellig. We houden van gezelligheid en het warme gevoel van thuis komen. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept. Ook de gordijnen waren snel uitgezocht. We hebben een hele dag uitgetrokken om de mooiste gordijnen voor iedere kamer te kunnen vinden. We zijn ook hierin goed geslaagd. De gordijnen hangen inmiddels al in iedere kamer en we zijn van mening dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Ook was ons interieur deels aan vervanging toe en zijn we hiervoor naar een groot meubelketen geweest om meubels uit te zoeken. Deze meubels worden over een paar dagen bezorgd zodat we dan echt kunnen gaan inrichten. In ons huis hebben we ook een trap naar de eerste verdieping en een trap naar de zolder. Met deze trap wilden we ook graag iets doen omdat we het al zagen gebeuren dat er hoe dan ook een keer iemand van de trap zou vallen. De gladde traptreden vonden we een gevaarlijk obstakel. Gelukkig hadden we de halve maan traptreden snel in huis. Dus ik kon al snel aan de slag met het plaatsen ervan. Allereerst was het zaak om de looplijn van de trap te bepalen. Ik liep daarom een aantal keren de trap op en af om dit helder te krijgen. Volgens de handige tips op de website was het wel van belang om de trapleuning vast te houden. Logisch, want anders krijg je een andere looplijn. De eerste trap was nog een vrij simpel gebeuren. Maar de trap naar de zolder was een iets ander verhaal. Zoals op de website ook wordt uitgelegd is een draaiende trap een lastig iets. Dit ervoer ik zelf dus ook al. Nog een keer las ik de tips door die worden gegeven bij een draaiende trap. Anders dan bij een rechte trap liep ik bij deze draaiende trap op de breedste treden. Ik was me hier nooit zo erg van bewust, totdat ik moest bepalen waar de halve maan traptreden zouden moeten komen te liggen. Op iedere plek waar mijn voet de trede raakte, plaatste ik een trapmat. Het was niet in één keer goed, dus ik verschoof de halve maan traptreden geregeld even. Ook liet ik mijn vrouw en kinderen over de trap lopen om te zien of ik de halve maan traptreden op de juiste wijze had neergelegd.

Standaard gratis verzending

Uiteindelijk was het zover; ze konden vast geplakt worden. Dit bleek bijzonder handig te gaan met de meegeleverde dubbelzijdige tape. Met mijn potlood markeerde ik de plek waar de traptrede zou moeten komen en vervolgens plakte ik de halve maan traptrede er op. Even goed aandrukken en gelijk bleek al dat de traptrede goed vast zat. Zo deed ik dit trede voor trede en uiteindelijk was ik trots op het resultaat. Het zag er erg strak uit! En daarnaast pasten de trappen ineens bijzonder goed in ons huis qua stijl. Mijn gezin en ik waren direct erg tevreden over de halve maan traptreden. Traptredenwinkel.nl schijnt de voordeligste traptreden webwinkel van Nederland te zijn. Dit blijkt ook wel uit de prijs die we eindelijk moesten betalen. We waren aangenaam verrast. Ook voor de verzending hoefden we niks te betalen. Dit is een standaard service van deze zaak. Via het contactformulier of per telefoon zijn ze goed te bereiken en helpen ze je graag met het maken van de juiste keuze. Het is handig om eerst bij de veel gestelde vragen te kijken. Dit scheelt je tijd en mogelijk zie je hier het antwoord al op jouw vraag. Schrijf je ook gelijk in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn