Gordijnen

Hebt u geen zin om gordijnen te wassen? Of bent u de kleur van uw huidige gordijnen in uw huis zat? Wellicht gaat u wel verhuizen en wilt u fris beginnen met nieuw interieur op alle fronten. Dan zit er maar een ding op en dat is naar onze website toekomen want hier vindt u de perfecte gordijnen voor elke gelegenheid. Het staat als een paal boven water dat u hier in een handomdraai de gordijnen zult vinden waar u al zo lang naar op zoek bent geweest. Wat een kostbare tijd bent u kwijt aan het bezoeken van al deze winkels en handelaren in de fysieke buitenwereld want u had dit hier al lang kunnen komen bestellen, geheel digitaal, en dan had u het in no time aan huis bezorgd gekregen. Dat is nu eenmaal een van de vele garanties die we u geven en daar zijn we erg trots op. Zo hebben we ons bedrijf en website uit kunnen bouwen tot waar we nu staan: een van de grootste online aanbieders van topkwaliteit gordijnen. Als u met ons in zee gaat dan zult u er absoluut geen spijt van krijgen dus schroom niet langer maar neem snel eens een kijkje op rivingtoninteriors.com. Overigens zijn gordijnen niet het enige dat u bij ons zult aantreffen, op het gebied van design zijn wij van alle markten thuis en daarom hebben we naast de gordijnen nog een keur an andere producten die uiteraard aan bod zullen komen in de rest van deze tekst. Daarnaast zullen we u uitleggen hoe u het beste een bestelling kunt maken en zult u zien dat u bij ons de gordijnen kunt vinden die het beste bij de rest van uw design passen. En mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen voor een gedetailleerd advies.

Hier vindt u prachtige gordijnen in alle soorten en maten

Kijkt u eerst eens rustig rond op de website. U zult zien dat de landingspagina overzichtelijk is ingedeeld en u meteen op het icoontje met gordijnen kunt klikken. Maar mocht u niet alleen geïnteresseerd zijn in de gordijnen die we aan te bieden hebben, sta dan ook even stil bij het feit dat we nog veel meer voor u in petto hebben zoals:

  • kussens
  • plaids en spreien
  • en tot slot ook diverse stoffen waar u uit kunt kiezen zodat u onze producten zelf kunt maken of laten maken

Want wij kunnen namelijk gordijnen op maat laten maken. In huidige huizen is het vaak zo dat de afmetingen van uw ramen vrij gelijk zijn. Veel dingen zijn gestandaardiseerd. Dat maakt het voor ons eenvoudiger om een aantal standaardmaten in ons assortiment op te kunnen nemen. Woont u in een relatief nieuw huis, dan is de kans groot dat u hier uit kunt kiezen en dat scheelt ons werk. Maar voor de wat oudere huizen is het maar net de vraag hoe hoog, lang, breed en ga zo maar door uw kozijnen en ramen zijn. De kans dat deze standaard gordijnen afdoende zijn is gering en dan zijn ze of te kort of ze slepen over de grond en worden daardoor snel smerig. Dat wilt u uiteraard te allen tijde zien te voorkomen want niet alleen is het niet goed voor uw gordijnen, ook ziet het er niet zo netjes uit en het oog wilt uiteraard ook wat. Dat hoeven we uiteraard niet te vertellen. Meet dan ook van te voren alles goed op en geef dit aan ons door als u voor gekozen hebt om uw gordijnen te vervaardigen. Dan kunt u het gerust aan onze specialisten overlaten want zij wassen dit varkentje wel voor u. Wij hebben enkel gemotiveerd en gerenommeerd personeel in dienst die wel van een uitdaging houden dus houdt u niet in maar daag ze uit. Daar plukt u dan weer vervolgens de vruchten van.

Kijkt u snel eens op de site en bestelt u vandaag nog

Hoe u het ook wendt of keert, dit is verreweg de meest eenvoudige en rendabele methode om gordijnen op maat te laten maken. U krijgt er uitstekende gordijnen voor terug van een geweldige kwaliteit die jarenlang meegaan dus het lijkt ons niet meer dan vreemd dat u eens een kijkje komt nemen. Een bestelling is dan ook zo gemaakt. U geeft maar aan wat u wilt hebben en eventueel geeft u de afmetingen door zodat we meteen aan de slag gaan met het op maat maken van uw gordijnen. Vergeet u niet om uw adresgegevens en contactgegevens door te geven zodat we het binnen enkele dagen, soms zelfs binnen 24 uur naar u kunnen opsturen. Het verschuldigde bedrag maakt u vervolgens over door gebruik te maken van een van de vele veilige online bankservices die verbonden zijn met uw account voor het internetbankieren. Hebt u dat nog niet? Dan raden we u aan om dit zo snel mogelijk aan te vragen. Wij accepteren betalingen via iDeal, PayPal maar ook uw credit card behoort natuurlijk tot de betaalmogelijkheden. We hopen dat we u er van hebben weten te overtuigen dat u voor gordijnen bij ons aan het juiste adres bent. Hebt u toch nog vragen over het een of ander? Klimt dan in de spreekwoordelijke pen en neem eens contact met ons op. U vindt contactgegevens op onze website zodat u ons snel aan kunt schrijven of op kunt bellen. Hopelijk tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn