Gietvloer voor u

Als u een nieuw huis heeft dan is het natuurlijk belangrijk dat deze goed wordt afgewerkt. Een van de belangrijkste onderdelen van een huis is de vloer. Deze moet mooi en sterk zijn en natuurlijk ook bij het huis zelf passen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor vloeren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een houten vloer in uw huis te laten zetten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gietvloer. Een gietvloer heeft namelijk iets heel bijzonders. Het zorgt ervoor dat de vloer in zijn geheel mooi bedekt is. Het kan er glanzend uit zien maar ook mat. Dit is geheel aan u. Daarnaast kunt u ook nog verschillende kleuren kiezen. Wat anders is dan bijvoorbeeld bij een houten vloer, is dat een houten vloer nog wel snel beschadigd kan worden. Een gietvloer daarentegen is erg sterk en kan veel stoten aan. Als iemand met naaldhakken over de vloer loopt dan zorgt dit niet voor schade. Dit kan wel sneller gebeuren bij een houten vloer. Daarnaast is een gietvloer ook erg gemakkelijk schoon te maken. Het is een egaal oppervlak waardoor dweilen, stofzuigen of afnemen erg makkelijk gaat. Dus de vloer laat weinig vlekken achter. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Bij een houten vloer kan het bijvoorbeeld zo zijn dat als er een glas rode wijn op valt, en het wordt niet direct schoongemaakt, dan bestaat het risico dat het gaat intrekken in de vloer zelf. Dit kan erg nadelig zijn voor het hout en dan ziet het er niet meer zo mooi uit. Er zijn dus veel grote voordelen aan een gietvloer. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat het materiaal van een gietvloer ook van hoge kwaliteit is. Daar heeft u een goede leverancier voor nodig. Een kwalitatief goed bedrijf is Decochip. Dit bedrijf biedt verschillende producten aan waaronder de benodigdheden voor een dergelijke gegoten vloer.

Een gietvloer van Decochip

Een gietvloer is een soort deklaag op een ondervloer of draagvloer. Deze draagvloer zorgt ervoor dat de gietvloer niet wegzakt en dat het mooi blijft zitten. Een gietvloer kunt u ook erg gemakkelijk zelf in gieten. Deze laag is meestal ongeveer 2 mm dik. Op de website van Decochip kunt u verschillende producten vinden. U kunt bijvoorbeeld pakketten vinden voor gietvloeren. De bovenstaande benodigdheden zijn handig voor het gieten van een vloer. Spijkerschoenen zijn schoenen waarmee u over de natte vloer heen kunt lopen, zonder deze te beschadigen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u antislip heeft als u een vloer gaat gieten in een badkamer. Als een dergelijke vloer namelijk nat wordt dan kan het makkelijk slipgevaar veroorzaken. Als zo’n vloer nat is geworden, dan wordt het ontzettend glad en om dit te voorkomen heeft u de antislip laag nodig. Dit kan overigens ook gebruikt worden voor andere ruimtes van het huis.

Bestellen van producten

Als u producten wilt bestellen op de website van Decochip dan kunt u het beste eerst naar de website gaan van het bedrijf. Niet alleen bieden zij producten aan wat betreft gegoten vloeren, maar ze bieden ook andere producten aan zoals garagevloeren, vloer coatings, maar er zijn meer. Als u eenmaal heeft gevonden wat u nodig heeft, dan kunt u deze producten eenvoudig via een account bestellen. Als u hier vragen over heeft dan kunt u via een live chat met een van de medewerkers praten via de website. Dit is erg praktisch als u geen tijd heeft om te telefoneren. Anders kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn