Gerard Cok heeft zeilen als grote hobby

gerard-cok.nl - Gerard CokDe succesvolle Nederlander Gerard Cok heeft veel hobby’s. Naast zijn drukke bestaan als ondernemer is het van belang tijd te nemen om te ontspannen. Hij maakt graag tijd om zich bezig te houden met bijvoorbeeld:

  • Zeilen
  • Vakanties
  • Zijn kleinkinderen

Op de website, www.gerard-cok.nl, is meer informatie te vinden. Zo is op deze site onder andere een link te vinden naar video’s van zeilboten. Uitermate interessant om te bekijken.

Gerard Cok heeft ook diverse andere hobby’s

Gerard Cok is alweer heel wat jaren ondernemer, maar ook een fervent zeiler. Als u hem de keuze biedt om morgen te gaan zeilen, dan zal hij daar vast op in gaan. Zeilen is niet zomaar iets. Het is een erg actieve sport, waar een goed uithoudingsvermogen voor vereist is. Gerard Cok is iemand die ook graag kijkt naar andere sporten, zoals hij heeft laten merken via de sociale media. Daaruit bleek wel dat hij bijvoorbeeld graag kijkt naar de Olympische Spelen. De laatste Olympische Spelen is voor de Nederlandse watersport tamelijk succesvol geweest. Zowel bij het zeilen als windsurfen zijn medailles behaald. Iets wat Gerard Cok, en vele andere Nederlanders, veel plezier doet. Deze medailles kunnen veel goeds betekenen voor de populariteit van deze prachtige watersporten. Nederland is van oudsher een watersport land en dat zal door het succes op de Olympische Spelen niet snel veranderen. Naast de vele meren in Nederland biedt de wereld vele prachtige zeilplekken. Gerard Cok mag tijdens vakanties, waar ook ter wereld, graag in de zeilboot stappen. Het zeilen op de zee is prachtig om te doen. Het is dan echter wel van groot belang dat de kapitein van het schip weet wat hij of zij doet. De zee kan uitermate gevaarlijk zijn. Gelukkig is Gerard Cok een ervaren kapitein en signaleert hij gevaren tijdig. De gevaren kunnen ook sterk per regio variëren. Gelukkig biedt de wereld vele prachtige zeiloorden. En dat is een feit dat Gerard Cok veel deugd doet aangezien hij ook graag op vakantie mag gaan. Wanneer dit te combineren is met zeilen is dat het ideaalplaatje. Zeilen aan de westkust van Spanje of op de Middellandse Zee, het zijn prachtige voorbeelden van zeillocaties. Zeilliefhebbers kunnen hier hun hart op halen en het is gegarandeerd dat na een week zeilen er genoeg nieuwe energie opgedaan is om weer met overgave aan het werk te gaan. En hard werken is iets dat Gerard Cok zijn hele leven heeft gedaan. Hierdoor kan hij nu genieten van de andere dingen die het leven te bieden heeft; zeilen, gastronomie, kunst en familie. Zo geniet Gerard Cok naast het harde werken ook van vele andere zaken.

Volg hem ook op Twitter

We zoeken het misschien niet direct achter hem, maar hij is ook gek op lekker eten. Hij maakt graag van de gelegenheid gebruik om waar hij dan ook maar komt de lekkerste gerechten te eten. Dat deelt hij ook graag via Twitter. Hij laat zijn volgers graag mee genieten van datgene dat hij voorgeschoteld krijgt. Dat kan zijn volgers op Twitter inspireren zelf lekkere gerechten te bereiden. Wilt u meer te weten komen over deze man, dan kunt u het beste even de website Gerard-Cok.nl bezoeken. U leest hier bijvoorbeeld een uitgebreid interview met deze man. Interessant wanneer u meer over hem te weten wilt komen. En mogelijk dat u inspiratie opdoet voor een heerlijk gerecht door het lezen van een van de vele recepten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn