Geïsoleerde dakplaten of sandwichpanelen online bestellen? Uitgebreide mogelijkheden bij Huisman Gemert!

Voor de volgende klus opzoek naar sandwichpanelen en/of geïsoleerde dakplaten? Dan ben je bij huisman Gemert aan het juiste adres. Als één van Nederlands grootste bouwmaterialen voorraadhouders bieden wij jou maar liefst 125.000 m2 producten direct uit voorraad! Al meer dan 55 jaar staan wij voor iedereen klaar die opzoek is naar onder andere geïsoleerde dakplaten en sandwichpanelen. Wij leveren de beste merken van over de hele wereld. Topkwaliteit voor een goede prijs is wat wij jou graag aanbieden inclusief snelle levertijden. Bovendien heb je veel mogelijkheden, zoals de juiste kleur, afwerking of afmeting die je eenvoudig online bij ons kunt bestellen. Het zelf samenstellen van sandwichpanelen is bovendien een unieke mogelijkheid bij ons! Het motto luidt dan ook: ‘Samen bouwen in vertrouwen’. Dat doen wij al ruim een halve eeuw met veel plezier en passie!

Sandwichpanelen zelf samenstellen

Naast geïsoleerde dakplaten beschikt huisman Gemert over een grote voorraad sandwichpanelen. Of je nu een bijzondere kleur zoekt passend bij jouw bouwplannen, een goede binnen afwerking of juist een afwijkende afmeting. Sandwichpanelen bestel je eenvoudig en snel bij huisman Gemert! Van hoogwaardige kwaliteit, zodat je duurzaam kunt werken aan jouw bouwplannen en klussen. Wil je graag sandwichpanelen naar wens samenstellen? Neem dan gelijk contact met ons op. Gezamenlijk nemen wij de mogelijkheden door. Wij gaan voor tevreden klanten die tevreden zijn het eindresultaat. Uiteraard is het mogelijk om alle bijbehorende materialen, zoals hulpstukken en windveren mee te bestellen. Naast sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan van andere bouwmaterialen. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bezoek dan onze webshop of kom langs in Gemert!

Geïsoleerde dakplaten bestellen

Opzoek naar goede dakbekleding? Heb je al aan geïsoleerde dakplaten gedacht? Dakplaten zien eruit als de traditionele dakpannen. Normaal zou je voor het laten leggen van dakpannen ontzettend veel tijd én geld kwijt zijn. Het is zwaar werk, want de dakpannen zijn klein en wegen behoorlijk veel. Hiervoor is een ideale uitkomst bedacht: geïsoleerde dakplaten. Het zijn relatief lichte platen voor een heerlijk warm eindresultaat dat er goed uitziet en eenvoudig te plaatsen is. Daarbij zijn deze geïsoleerde platen beter stormbestendig en is de levensduur hoger dan bij gewone dakpannen. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kun je daarom terecht bij huisman Gemert. Wij werken samen met de beste leveranciers van over de hele wereld, zodat je alleen de beste kwaliteit van verschillende merken kunt verkrijgen bij ons. Benodigdheden kunnen uiteraard worden geleverd uit onze eigen zetterij of in dezelfde materialen, kleuren en afwerkingen als de rest van jouw bestelling.

Voordelen sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten kopen bij huisman Gemert:

  • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
  • Diverse kleuren en materialen
  • Eén van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
  • Eigen productielijnen
  • Geheel naar wens samenstellen sandwichpanelen mogelijk
  • Groot aanbod bouwmaterialen en benodigdheden
  • Meer dan 125.000 m2 aan bouwmaterialen voorraad
  • Persoonlijk advies
  • Ruim 55 ervaring als bouwmaterialen leverancier
  • Snelle levertijden
Ben je nog opzoek naar geschikte sandwichpanelen of geïsoleerde dakplaten? Bezoek dan onze website voor alle mogelijkheden: huisman.nl. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Onze collega’s denken graag met je mee en geven handige adviezen mee. Ten slotte kun je dan ook doorgeven dat je speciale maatwerk verzoeken hebt. Gezamenlijk met jou bouwen wij in vertrouwen aan de mooiste bouwwerken.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn