Gehard glas op maat bestellen? Dat kan bij Glaswebwinkel.nl!

Wilt u gehard glas op maat bestellen? Dan staan wij als specialist en glasleverancier van Glaswebwinkel.nl graag voor u klaar. De afgelopen jaren is gehard glas steeds bekender geworden en wordt er veelvoudig gebruik van gemaakt in de bouw. Het biedt namelijk extra veiligheid, aangezien dit glas zo is ontworpen dat het bij een breuk in mini stukjes uiteenvalt zonder scherpe randjes. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Wilt u de mogelijkheden bekijken? Bezoek dan eens onze website! Voor vragen kunt u direct contact opnemen via 055 84 31 627. Gehard glas op maat leveren, is waarbij wij u graag verder helpen.

Gehard glas op maat is veelzijdig in gebruik

Gehard glas heeft de fantastische eigenschap dat het niet in grote scherpe stukken uiteenvalt als het stuk gaat. Hiervoor heeft het glas een speciaal thermisch proces doorlopen. Het glas is verhit tot wel 600 graden, waarna het snel weer wordt afgekoeld. Dit zorgt voor een krachtig eindresultaat, waarbij het glas tot wel vijf keer sterker is, vergeleken met regulier ongehard glas! Hierdoor valt het in duizenden niet scherpe kleine stukjes uiteen als het glas breekt. Met deze eigenschap, wordt het geharde glas ook wel veiligheidsglas genoemd in de volksmond.
Met het doorlopen van dit proces, kan gehard glas op maat veel breder ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan grote glazen wanden, een geheel glazen douche, tafelblad of stevige wandbedekking. Tegenwoordig zijn ze helemaal in, schitterende houten tafels met een stevige glasplaat erop. Met de juiste maten kunt u unieke ontwerpen creëren. Tegenwoordig wordt gehard glas ook steeds vaker op maat besteld voor woningen en huizen. Veel glas biedt ruimte en een gevoel van verbinding met de natuur. Met het bestellen van glazen op maat, kunt u uw eigen droomruimte verwezenlijken! Kortom, gehard glas op maat is multifunctioneel inzetbaar en een verrijking als materiaal soort in de bouw, inrichting, als veiligheid of bij speciale productielijnen. Uiteraard is al het geharde glas dat u in onze glaswebwinkel bestelt, toepasbaar volgens de NEN 3569 normering. Hierbij wordt er een veiligheidskeurmerk in het op maat gemaakte glas aangebracht, zodat u altijd kunt aantonen dat er gebruik is gemaakt van veiligheidsglas.

Op maat samenstellen veiligheidsglas

U vindt alles op het gebied van op maat gemaakt glas in onze online webshop. Wij bieden daarbij graag persoonlijke service aan. Wij zijn daarom zowel per e-mail als per telefoon bereikbaar voor al uw vragen en heten u daarnaast van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn. Gehard glas kunt u bestellen bij ons in diktes tussen de 4 en 12 mm. Daarbij dienen vooraf alle uitsparingen te worden gemaakt. Na het doorlopen van het thermische proces is bewerken onmogelijk. Wilt u volledig afgewerkte glazen? Kies dan voor plat poly geslepen glas. Zo zijn scherpe randjes al weggewerkt. Uiteraard verkopen wij naast gehard glas ook diverse andere soorten glazen en alle glasbenodigdheden. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Wij leveren door heel Nederland (mu.v. de Waddeneilanden) en boven de €250,- geheel gratis!

Voordelen gehard glas op maat bestellen bij Glaswebwinkel.nl:

  • Eigen maten mogelijk
  • Beste kwaliteit gehard glas
  • Persoonlijk advies
  • Ruim inzetbaar
  • Plat poly geslepen mogelijk (geheel afgewerkt)
  • Alle benodigdheden op voorraad
  • Levering door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Diverse andere glassoorten beschikbaar
  • Met veiligheidskeurmerk

Voor ons volledige aanbod of voor het bestellen van uw geharde glazen op maat, kunt u terecht op onze website: glaswebwinkel.nl. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn