Gehard glas op je telefoon

Bijna iedereen heeft wel een telefoon en kijkt er elke dag wel op. Of je hem nou in hoge frequentie gebruikt of niet, een goede bescherming is belangrijk. Met gehard glas op je telefoon bescherm je het scherm voor krassen en barsten. Gehard glas wordt ook wel een screenprotector genoemd. Zo’n screenprotector kun je gemakkelijk bij 123megastore bestellen. 

Wat is gehard glas voor je telefoon? 

Gehard glas voor je telefoon, ook wel een screenprotector genoemd, is als het ware een tweede laag glas op je telefoon. Door het speciale harde glas biedt het optimale bescherming voor je telefoon. Wanneer er dus iets op je telefoon valt of je laat de telefoon zelf vallen dan betekend het niet gelijk dat het scherm van je telefoon kapot is. Mocht de screenprotector wel kapot gaan dan zitten er niet gevaarlijke scherpe stukken aan. Het glas is namelijk zo gemaakt dat het in ovale stukken breekt, waardoor niemand zich er aan kan verwonden. Gehard glas voor je telefoon heeft zo zijn voor- en nadelen. Even de voordelen op een rijtje:

  • Bescherming tegen barsten
  • Makkelijk aan te brengen
  • Waterdichte coating

En dan nog de nadelen:

  • Je scherm wordt wat dikker
  • Duurder in aanschaf
  • Past niet altijd in combinatie met een hoesje

Gehard glas voor je telefoon heeft dus zo zijn voor- en nadelen. Maar het grootste voordeel is toch wel dat het extra goed beschermt tegen barsten. Een barst is immers snel gemaakt. Als alternatief voor gehard glas kun je ook kiezen voor een display folie. 

Display folie

Een display folie beschermt je telefoon tegen krasjes en stof. Het is een dun folie die je gemakkelijk kunt aanbrengen op je telefoon. Wel een nadeel is dat er bubbels onder het folie kunnen komen wat er niet erg mooi uit ziet. Het folie is flinterdun en zie je dus bijna niet zitten. Een bijkomend nadeel is dat er wel barsten in kunnen komen. Dit is bij gehard glas voor je telefoon juist niet het geval.

Hoe breng je gehard glas aan?

Bij het aanschaffen van een glazen screenprotector voor je telefoon krijg je een alcoholgaasje, schoonmaakdoekje en stof absorberende sticker mee geleverd. Hierdoor kun je gemakkelijk het glas aanbrengen op je telefoon. Het is belangrijk dat je voor het aanbrengen het glas goed ontvet. Dat kan met het natte doekje wat wordt meegeleverd. Na het ontvetten van het glas kun je deze recht op je telefoon leggen. Hierna zal de screenprotector zich vacuĆ¼m zuigen aan je scherm. Doen zich toch nog een aantal luchtbelletjes voor? Schuif deze dan gemakkelijk met je vinger naar de zijkant. Zo gaan de luchtbelletjes weg. Gehard glas voor je telefoon is dus wel wat duurder dan andere soorten screenprotectors maar het is het geld meer dan waard. Zo weet je zeker dat je telefoon beschermt is tegen barsten en vuil. 

123megastore

Bij 123megastore.nl hebben ze verschillende modellen in het assortiment. Gehard glas voor je telefoon kun je al voor de merken Apple, Samsung, Huawei en Sony vinden. Voor veel toestellen is dus gewoon een glazen screenprotector beschikbaar. Toch nog een aantal vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Bij 123megastore is namelijk elke klant koning. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn