Geen zorgen om je dak dankzij de beste EPDM dakbedekking

Er is weinig dat meer vervelend is dan opeens druppels horen in een huis waar alle kranen zijn dicht gedraaid. Als het buiten regent, dan is de kans groot dat er ergens water naar binnen sijpelt. Je moet dan eerst op onderzoek uit gaan om te ontdekken waar het water naar binnen komt. Daarna moet je nog eens op zoek gaan naar het lek. Dit lek kan heel ergens anders zitten, want het water kan al een hele weg hebben afgelegd voordat het bij jou in de woning naar binnen druppelt. In zekere zin heb je geluk als het water je huis binnen druppelt, want dan weet je in ieder geval dat er een lek in het dak zit. Als het water niet zichtbaar je woning binnen sijpelt, dan weet je ook dat er een lek is. In dat opzicht is het fijn als het toch ergens naar binnen komt, zodat je het ziet en dus actie kunt ondernemen. Maar een oude wijsheid leert ons dat voorkomen beter is dan genezen, dus je kunt het dak het beste zo maken dat er geen water doorheen kan komen. Om dat te bereiken moet je een goede dakbedekking aanbrengen die 100% waterdicht is. Tevens moet je deze dakbedekking zo aanbrengen, dat er geen water doorheen kan komen. Het moet dus ook niet zo zijn dat omhoog zwiepend regenwater door een storm toch nog ergens naar binnen kan sijpelen. Dus daarom raden we je aan om EPDM dakbedekking te gebruiken van epdmxl. Deze dakbedekking zorgt ervoor dat alles netjes waterdicht wordt afgesloten. Het grote voordeel van EPDM als dakbedekkingsmateriaal, is dat je het zelf kunt aanbrengen. Je hoeft in principe dus geen expert of professional in te huren die de EPDM stroken aanbrengt. Het is een klus die je zelf kunt uitvoeren als je een beetje handig bent. Maar niet iedereen is natuurlijk even handig en niet iedereen heeft ook evenveel tijd. Daarom is het uiteraard ook mogelijk om experts in te schakelen die de EPDM dakbedekking bij jou op het dak leggen. Het mooie is dat je zelf kunt kiezen of je het zelf doet of niet. Het is niet zo dat je het sowieso moet uitbesteden, omdat je met gevaarlijke materialen moet werken of omdat het een specialistische klus is. EPDM kun je gewoon lijmen en er komt dus geen verbranding bij kijken via een gasbrander. Kijk dan ook snel eens op epdmxl.nl voor meer informatie. 

Kijk snel op de site en bestel jouw EPDM dakbedekking

Je kunt via de site alles bestellen wat je nodig hebt voor een volledige EPDM dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • EPDM stroken
  • EPDM prefab hoeken
  • Lijm & Kit

Al deze artikelen kun je online bestellen. Je kunt daarna zoals gezegd zelf aan de slag gaan met het aanbrengen van de dakbedekking, maar je kunt ook professionals inschakelen. Als je het zelf doet, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van epdmxl.nl voor hulp. 

Geniet minimaal 50 jaar van een duurzame dakbedekking

De dakbedekking gaat minimaal 50 jaar mee. Dat betekent dat je een lange tijd kunt genieten van een dak waar geen water doorheen komt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn