Geen chaos meer dankzij een handige sleutelkluis

Als je op een locatie werkt waar er gebruik wordt gemaakt van verschillende sleutels die ook nog eens zeer veel op elkaar lijken, dan is het geen goed idee om die sleutels gewoon ergens in een lade te leggen of op een bureau te laten rondslingeren. Het overzicht is dan vrij snel verdwenen, als het er ooit al was, en je raakt de sleutels ook snel kwijt. Het is veel beter om een speciaal sleutelkastje te gebruiken, zodat je de sleutels netjes in het kasje op kunt hangen. Iedere sleutel krijgt dan een eigen plekje en iedere plek kun je eventueel voorzien van een nummer. Dit is prima als je deze sleutelkast niet hoeft af te sluiten. Dus als het sleutels betreft waar dieven of andere opportunisten niets aan hebben of als je het kantoor waarin je ze bewaart zelf goed af kunt sluiten, dan is een sleutelkast een prima optie. Als je de sleutels echter ook veilig wilt bewaren, dan is het misschien beter om te kiezen voor een sleutelkluis van Mustang Safes. Hier kun je, net als in een sleutelkast, alle sleutels ordenen door ze op jun eigen plek te hangen. Maar in tegenstelling tot een kastje, kun je sleutelkluis zelf afsluiten. De sleutels zijn dan veilig opgeborgen, zodat niemand er zomaar bij kan. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je de sleutels van verschillende huurauto’s wilt opbergen. Dieven die zomaar toegang hebben tot de sleutels van de auto’s, kunnen dan ook zomaar de auto’s meenemen die op het terrein bij het verhuurbedrijf staan geparkeerd. Ook in hotels is het fijn als je de sleutels veilig kunt opbergen, zodat men deze niet zomaar kan pakken van achter de balie. Als de balie niet constant bemand is, dan kan het immers niet zo zijn dat men hier zomaar bij kan. Een sleutelkluis biedt dan ook uitkomst in dit soort situaties. Los daarvan, is het dus ook heel fijn dat je gemakkelijk orde kunt scheppen in de chaos via een sleutelkluis. Je kunt de sleutels immers gemakkelijk opruimen en je kunt iedere sleutel een eigen plek geven. Zo haal je ze niet door elkaar. Een bijkomend voordeel is het feit dat je het overzicht makkelijker bewaart. Een blik op de sleutelkluis en je weet meteen welke sleutels er in gebruik zijn genomen. Zo ontdek je ook snel of er een sleutel mist en je weet dan ook meteen welke dat is. De lege plek in de sleutelkluis geeft je wat dat betreft alle informatie die je nodig hebt. 

De juiste de sleutelkluis vind je op mustangsafes.nl

Als je een sleutelkluis of andere kluis wilt bestellen, dan kun je dat gemakkelijk regelen via de site van mustangsafes.nl. Hier vind je allerlei verschillende soorten kluizen zoals: 

  • PrivĂ© kluizen
  • Vloerkluizen
  • Inbouwkuizen
  • Brandkluizen

Uiteraard kun je bij Mustang Safes dus ook terecht voor de nodige sleutelkluizen. Het betreft een uitgebreid assortiment met kluizen van kleine kluizen voor een sleutelbos tot en met uitgebreide kasten waar tientallen sleutels in kunnen worden opgeborgen.

Bestel eenvoudig via de site

Als je eenmaal een goede kluis hebt gevonden, dan kun je deze ook meteen online bestellen via de website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn