Evenementenbureau: de leukste acts

Onlangs was ik voor een groot evenement op zoek naar een aantal leuke entertainmentacts. Ik was aangesteld door mijn commissie om vooronderzoek te doen, maar waar moet je dan beginnen? Er zijn honderden optredens waar je uit kunt kiezen, van tientallen aanbieders. Hieronder zou ik graag iets vertellen over mijn ervaring met één specifiek evenementenbureau en de mogelijkheden die je daar hebt. Ik doorloop samen met jullie het proces dat ik alleen moest doorlopen. Welke stappen heb ik gezet?

  • Zoektocht op internet
  • De verkeerde keuze maken
  • Zoeken naar een betrouwbare aanbieder
  • Het aanbod doorspitten

 Ik begon eerst een zoektocht op internet. Al snel zie je dan echter door de bomen het bos niet meer. Er zijn bedrijven die honderden acts aanbieden, zonder dat je een duidelijk overzicht hebt over het aanbod. Je moet simpelweg wat navraag doen en dan hopen dat het gewenste entertainment beschikbaar is. Ik moet bekennen dat ik eerst een verkeerde keuze heb gemaakt. Ik benaderde een entertainmentbureau bij mij in de buurt. Zij leken een geschikte kandidaat en hadden een groot aanbod. Uiteindelijk bleek echter dat zij hele hoge prijzen hanteerden voor normaal entertainment. De prijzen in de sector liggen sowieso erg hoog, maar dit sloeg werkelijk alles! Mijn zoektocht naar een betrouwbare aanbieder ging dus verder. Uiteindelijk vond ik de Wonderland Entertainment Group. Dit was het eerste evenementenbureau waar ik een goed gevoel bij kreeg. Toen ik belde met de klantenservice waren ze geïnteresseerd in mijn verhaal. Bovendien dachten ze actief mee over de mogelijkheden voor het evenement dat onze commissie wilde opzetten. Op https://w-e-g.nl/evenementenbureau/ lees je meer over dit evenementenbureau en kun je direct hun aanbod bekijken. Ze hebben acts voor volwassenen, maar ze staan ook bekend om hun entertainment voor kinderen!  

Evenementenbureau met een groot aanbod

Vervolgens ben ik eens gaan kijken in hun aanbod. Je weet niet wat je tegen komt! De meeste acts heeft dit evenementenbureau namelijk zelf in beheer. Je komt dus dingen tegen waar je nog nooit eerder over had nagedacht, maar die wel hartstikke leuk zijn! Zo kun je bijvoorbeeld een eigen flip book laten maken, met behulp van speciale camera’s, of een ober inhuren die fietst op een eenwieler! Je kunt het zo gek niet bedenken; het is allemaal mogelijk! Het is heel fijn dat je een aantal filters hebt waarop je kunt zoeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een decoratie, een dinershow, los entertainment of kinderentertainment. Ook kun je instellen hoeveel het entertainment mag kosten. Dit evenementenbureau biedt talloze acts aan, in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils dus! Uiteraard vind je ook aparte evenementen voor speciale gelegenheden, zoals voor Vaderdag, sinterklaas of het EK. Laten we ook Halloween niet vergeten: dit evenementenbureau zet ieder bedrijfsfeestje op zijn kop! Ben jij op zoek naar een leuke act? Kijk dan eens op bovenstaande site en klik verder naar het aanbod. Je krijgt dan meteen een volledig overzicht van alle evenementen. Bij vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van het evenementenbureau. Zij helpen je graag verder.

Een uitstekende show!   

Ik kwam met goede ideeën bij mijn commissie terug. Al snel kreeg ik groen licht en heb ik dit evenementenbureau ingeschakeld om te zorgen voor het entertainment. Het was een groot succes! We hadden een aantal leuke acts gekozen en het publiek bleef terugkomen. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs: wat wil een mens nog meer? Ik ben ook zeer tevreden met hoe de communicatie verliep. Ik kreeg een persoonlijke offerte en werd voortdurend op de hoogte gehouden. Dit evenementenbureau is dus een absolute aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn