Even een andere setting via een bedrijfsuitje in Twente

Op kantoor ben je altijd een bepaalde versie van jezelf. We hebben allemaal verschillende zelven of karakters die door de verschillende contexten naar voren komen. Thuis ben je een vader, op de sportclub ben je een kameraad, in de hotelkamer ben je een minnaar of minnares en op kantoor ben je een hardwerkende medewerker en een collega. Als we ons karakter zo bekijken, dan bestaat het karakter uit verschillende onderdelen. Je kunt in situatie A heel gezellig en sociaal zijn en in situatie B ben je meer serieus en zakelijk. Het gevolg hiervan is dat mensen die jou alleen in situatie B kennen, geen idee hebben hoe jouw persoonlijkheid eruit ziet in situatie A. Dat betekent dat ze jou alleen op één bepaalde manier kennen en jouw karakter daardoor misschien als saai of zakelijk bestempelen. Ze hebben echter geen idee van al jouw andere karaktereigenschappen, want die komen niet naar voren. Hetzelfde zie je met iemand die tijdens sociale bijeenkomsten weinig zegt. Deze persoon wordt daardoor als verlegen bestempeld. Maar het kan best zijn dat hij of zij geen aanknopingspunten kan vinden bij de verschillende gespreksonderwerpen. Mocht het onderwerp opeens een onderwerp zijn waar hij of zij wel affiniteit mee heeft, dan kan het dus ook best zijn dat deze persoon opeens het gesprek domineert. De eerdere kwalificatie van verlegen is dan onjuist. Juist om deze reden is het zo belangrijk om af en toe een bedrijfsuitje in Twente te organiseren. Door een bedrijfsuitje in Twente te organiseren haal je mensen uit hun vertrouwede werkomgeving en plaats je ze in een hele andere omgeving. Door die wisseling van context, ontstaan er mogelijkheden waardoor andere karaktertrekken van mensen op de voorgrond kunnen treden. Vooral als je een actief bedrijfsuitje in Twente organiseert. Want door activiteit worden mensen losser. Als de adrenaline eenmaal begint los te komen, dan gebeuren er vaak onverwachte dingen. Op kantoor zit je vaak stil en ben je per definitie passief en rustig. Daarom is er ook vaak sprake van flauwe kantoorhumor, want een passieve geest raakt sneller verveeld en zoekt daardoor naar een uitlaatklep. Een actief bedrijfsuitje in Twente is dan ook een uitstekend idee. Verder is het ook een idee om na het bedrijfsuitje in Twente nog even wat te gaan drinken. Een beetje alcohol na een actieve dag kan natuurlijk geen kwaad. De collega’s kunnen elkaar dus op een andere manier leren kennen en vaak is men dan ook enorm verrast, want ze zien bepaalde kanten bij mensen die ze nooit hadden verwacht. Dat is de kracht van een bedrijfsuitje in Twente.

Waar kan ik een leuk bedrijfsuitje in Twente boeken?

Mocht je op zoek zijn naar een locatie en een activiteit voor een bedrijfsuitje in Twente, dan kun je terecht op de site van outdoorunlimited.nl. Dit is de perfecte site als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje in Twente. De naam verraadt al dat veel van de opties buiten plaatsvinden. Dat is dan ook ideaal als je op zoek bent naar een uitje waarbij je niet in een kringetje gaat zitten met een kop koffie en een stuk appeltaart. Lekker bezig zijn, actief aan de slag gaan en goed met elkaar in de weer gaan, dat bereik je het beste via een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht.

Wat zijn de mogelijkheden van outdoorunlimited.nl?

Op de site van outdoorunlimited.nl zie je ook meteen wat de vele mogelijkheden zijn. Zo kun je bij outdoorunlimited.nl terecht voor:

  • Vrijgezellen feesten
  • Themafeesten
  • Kinderfeestjes
  • Familiedagen

Voor een compleet overzicht van alle opties kun je het beste even op de site kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn