Europe Magic Wand massager

Steeds meer dames ontdekken het genot van het zichzelf verwennen met behulp van de lekkerste seksspeeltjes. En waarom ook niet? Een toy die je zeker eens zou moeten kopen, is de Europe Magic Wand. Dit is een wand massager, oftewel eigenlijk een staaf die voor een heerlijke massage kan zorgen. Je kunt hier alle lichaamsdelen mee masseren die je wilt, maar je kunt het apparaatje ook heel goed inzetten om je clitoris mee te masseren en zo tot een heerlijk orgasme te komen. De Europe Magic Wand is enorm populair bij dames en dat komt mede door de hitserie Sex and the City. Hierin werd dit speeltje door Samantha gebruikt en sindsdien hebben vele vrouwen ontdekt hoeveel genot hiermee beleefd kan worden. Je kunt het apparaat heel goed samen met je partner gebruiken, waarbij deze jou verwend met de staaf en jou zo tot een hoogtepunt laat komen. Maar ook in je eentje kun je er natuurlijk heel veel plezier aan beleven en het gebruik ervan staat garant voor het behalen van heerlijke orgasmen. Als je dus een nieuw speeltje zoekt, dan is de Europe Magic Wand zeker een aanrader! Bekijk de website https://www.hotstuff.nl/ voor meer speeltjes.

Europe Magic Wand heeft vele pluspunten

Wat maakt de Europe Magic Wand nu zo populair bij velen? De belangrijkste reden daarvoor is dat dit apparaat over een heel krachtige motor beschikt, waardoor er ook echt een krachtige massage plaats kan vinden. Dit is mogelijk doordat het speeltje niet werkt op batterijen, maar op netstroom. Hierdoor kan er een veel krachtigere motor draaien en dat zul je zeker voelen! Nu denk je misschien, is dat nu niet heel onhandig dat je om de toy te gebruiken de stekker ervan in het stopcontact moet steken? Beperkt dat je beweegruimte niet enorm? Het is immers erg vervelend als je niet zo vrij kunt bewegen als je zou willen. Maar dat is absoluut geen punt, er zit namelijk een snoer aan dat langer is dan twee meter. Je hebt dus echt genoeg bewegingsvrijheid. Een ander groot pluspunt van de Europe Magic Wand is dat deze een zeer lange levensduur heeft, waardoor je er echt vele jaren van genieten kunt. De kwaliteit is echt uitstekend en dit wordt bevestigd door het feit dat deze CE gecertificeerd is. Een ander voordeel is het feit dat er verschillende standen op zitten, waardoor je kunt kiezen uit zes verschillende snelheden. Door te schakelen van de ene snelheid naar de ander kun je de intensiteit verhogen of juist weer iets verlagen. En dan kunnen er op de Europe Magic Wand ook nog eens twee verschillende kopstukken geplaatst worden. De standaard kop is rond en glad, het Genio opzetstuk heeft nopjes en hoeken, voor een ander soort stimulering.

Hotstuff voor veel keus

Er zijn dus heel veel redenen om juist voor de Europe Magic Wand te kiezen als je op zoek bent naar een sekstoy die jou heerlijk kan bevredigen:

  • de krachtige motor zorgt voor een heerlijke massage
  • de zes verschillende standen zorgen voor mogelijkheid tot variatie in intensiteit
  • het lange snoer zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsvrijheid hebt
  • de twee verschillende opzetstukken bezorgen je gegarandeerd veel genot
  • de CE certificatie verzekert je dat je het apparaat veilig kunt gebruiken

Waar kun je nu terecht voor het kopen van de Europe Magic Wand? Bij de webwinkel of winkel in Amsterdam van Hotstuff ben je dan aan het juiste adres. Zij hebben zowel de wand massager als de opzetstukken in hun assortiment. Hotstuff is dus de zaak om naar toe te gaan als jij je partner of jezelf de fantastische Europe Magic Wand cadeau wilt doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn