Elk jaar weer nieuwe carnavalskostuums

We maken er elk jaar weer een feestelijke gelegenheid van. Met de vriendengroep gaan we een paar dagen carnaval vieren. We kijken hier altijd naar uit. Met een klein groepje verblijven we dan in een hotel en maken we het feest mee zoals de lokale bewoners het meemaken in het zuiden van het land. Elk jaar is het weer super leuk om carnavalskostuums uit te zoeken. We vinden het belangrijk dat iedereen iets anders draagt en dat is vrij lastig met een groep vrienden. Wat we nu dan ook hebben verzonnen is om met elkaar de carnavalskostuums uit te zoeken. Dan weten we zeker dat we niet hetzelfde kleding hebben besteld.

Carnavalskostuums voor het leukste feest van het jaar

Met onze vriendengroep vinden we dit feest echt het leukste feest wat er maar is. Het is zo gezellig en sfeervol en we hebben altijd de grootste lol. Misschien komt dat alleen al door hoe we eruit zien. In onze carnavalskostuums zijn we redelijk onherkenbaar en kan je helemaal uit je dak gaan. Als we carnaval vieren kent niemand ons dus dat geeft ook wel een fijn gevoel. We vinden het belangrijk om allemaal andere kleding te dragen omdat het een keer mis ging. Toen hadden twee dames dezelfde outfit aan en dat was best jammer. Carnaval vieren zonder een kostuum vind ik echt niet kunnen. Het hoort er echt bij dat je hier wat moois voor aandoet, dat is onderdeel van het feest.

Originele kostuums

Elk jaar doen we dus een ander kostuum aan. Er zijn zoveel verschillende kostuums voor dit geweldige feest. Kleed je als prinses carnaval met een prachtige jurk of kleed je als een marionetten speler of indiaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het feest ook zo leuk. De leukste pakjes en jurkjes kan je zonder schaamte dragen. Waarom de carnavalskostuums echt onderdeel zijn van dit feest:

  • Het is onderdeel van het feest om je hiervoor anders te kleden.
  • Als je carnaval viert dan is het nodig dat je iets moois draagt in deze sfeer.
  • Het is ook een stuk gemakkelijker omdat je hierdoor totaal niet opvalt maar juist onderdeel bent van het feest. 
  • Dit feest is het moment dat je eens kleding mag dragen die net even anders is dan normaal.

Het is leuk om een kostuum te dragen dat je in het dagelijkse leven niet draagt. Dit zorgt ervoor dat je even uit je comfortzone stapt. Je komt hierdoor los van de dagelijkse sleur. Voor iedereen die wel gek is op een leuk feestje is carnaval het gezelligste feest dat er bestaat. Ben je nog op zoek naar de perfecte carnavalskostuums om echt mee op te vallen. Neem dan een kijkje bij Party time. De carnavalskenner met meer dan duizend kostuums. Er zijn hier verschillende kostuums per thema. Of je nu als piraat, schoolmeisje, indiaan, clown of brandweer verkleed wil gaan maakt niet uit. Er is voor iedereen wat in het geweldige assortiment. Carnaval vieren we elk jaar met veel plezier. Met de hele vriendengroep gaan we dan ook naar het zuiden van het land. Daar is het feest het aller leukst. Het verkleden vinden we nog wel het leukste onderdeel van het feest. Het is elk jaar weer een uitdaging om een nieuwe outfit samen te stellen. Vooral als je elke jaar een ander kostuum wilt dragen. Het is dan best lastig om allemaal een ander carnavalskostuums uit te zoeken. Heb je ook nog een aantal carnavalskostuums nodig voor je vriendengroep? Neem dan snel een kijkje op de website. party-time.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn