Efulfilment voor uw order- en serviceketen

Efulfilment zorgt er voor dat u uw klanten optimaal van dienst kunt zijn. Een bedrijf is gebaat bij een heldere communicatie met klanten en er moet op ieder moment dan ook zorg worden gedragen van een goede service. Maar hoe kunt u er voor zorgen dat u als bedrijf altijd de juiste service levert en wat zijn de mogelijkheden om die service te verbeteren? Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor alle bedrijven en organisaties en daarom moet er altijd blijven worden gewerkt aan een goed systeem. Weet u als bedrijf hoe uw klanten over u denken en heeft u volledig inzicht over het beeld dat zij hebben van uw bedrijf en van het merk of het product of de dienst die u aanbiedt? Veel bedrijven kloppen bij ons aan voor efulfilment. Deze bedrijven zetten bij ons de eerste stap naar een betere relatie met klanten en een verbetering van de relevante facetten in de order- en serviceketen. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen als bedrijf? Wij streven er naar om u de beste service te bieden die u in brede zin zal helpen met het aanscherpen van uw order- en serviceketen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, hangt uiteraard in zeer sterke mate af van het bedrijf en wij zullen efulfilment dan ook altijd richten op de specifieke wensen van de klant en structuur van het bedrijf. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van efulfilment en dan zullen wij in alle rust vertellen wat de mogelijkheden zijn van efulfilment voor uw bedrijf. De voordelen van efulfilment bij S&H zijn talrijk, maar wij zullen de belangrijkste hieronder voor u op een rijtje zetten zodat u een aardig beeld heeft van wat wij voor u kunnen betekenen:

  • wij beschikken als bedrijf over zeer ruime kennis en ervaring in het vakgebied
  • vele bedrijven genoten van de voordelen van onze service
  • bij ons vindt u de hele service onder een dak; geen extra partijen nodig
  • wij zijn een uiterst betrouwbare partij en u kunt op ieder moment bij ons terecht
  • binding met onze klanten en een uitmuntende service zit in ons DNA

Efulfilment van S&H

S&H staat u zoals gezegd bij in het hele proces van de ordeketen. Op het moment dat een klant een bestelling bij u plaatst of een dienst van uw afneemt, dan gaat het proces van efulfilment van start. Het is van het grootste belang dat vanaf dit moment een bepaalde volgorde gehanteerd wordt die ten eerste duidelijke is voor de klant. Met andere woorden; de klant mag na het bestellen van een product of het anderszins afnemen van een aangeboden dienst, niet in de war raken door de te nemen stappen. Uw website of orderproces moet zo in elkaar zitten dat er sprake is van een vloeiend verloop van de verkoop zonder dat de klant geneigd is om een andere keuze te maken of op de valreep nog van de aankoop van het product af te zien. Dat laatste is een van de belangrijkste zaken die aan de orde komen bij efulfilment. Als u een website heeft en u gebruikt deze als verkooppunt dan spreken we van een webwinkel. Voor webwinkels is het proces van efulfilment van levensbelang omdat bezoekers op internet veel sneller schakelen. Als er een bestelling wordt geplaatst en er ontstaat daarna verwarring, dan zal de koper makkelijk van de bestelling afzien en dat betekent verlies voor u. Wij denken met u mee over de efulfilment van uw bedrijf en hoe wij dat als betrouwbare partij kunnen optimaliseren. U kunt bij ons terecht voor informatie en voor diensten op het brede vakgebied van de efulfilment en als u vragen heeft over onze specifieke diensten dan staat het u ook op ieder moment vrij om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van al u vragen over onze service. Mocht u iets niet begrijpen of op zoek zijn naar een bepaalde service die u online niet direct kan vinden of twijfelt u over iets en zou u graag snel een antwoord hebben op uw vraag. Neem dan contact op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met het antwoord. Wij bedienen u graag van advies op maat en zien dat als wezenlijk onderdeel van onze service of u nu wel of niet met ons in zee gaat. Informatie overbrengen doen wij altijd en daar kunt u dan ook op rekenen.

Efulfilment meer informatie

Zoals gezegd hebben wij ruime ervaring en kennis op het brede vakgebied van de e-commerce en efulfilment. Dit heeft zich de afgelopen jaren vertaald in een prachtige groep klanten die wij met veel succes geholpen hebben en waar wij nog steeds een goed contact mee onderhouden. Wij merken dat veel van onze nieuwe klanten bij ons terecht komen doordat andere bedrijven hen hebben geadviseerd om met ons contact op te nemen voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen en daar zijn wij maar wat trots op. De kwaliteit van efulfilment is zeer relevant en van groot belang voor met name de beleving van uw merk en het vertrouwen dat klanten in u hebben. Dat laatste moet namelijk vanaf het eerste moment goed zijn. Als klanten het gevoel hebben dat ze niet kunnen vertrouwen op een bedrijf, dan kiezen ze zonder pardon voor een andere partij. Daarom moet er altijd en op ieder moment met zeer veel zorg worden omgegaan met de diensten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn