Eeuwig vakantiegevoel met danslessen Bachata in Rotterdam

“Vorige zomer was ik op vakantie in Alicante in Spanje. We waren op zoek naar een leuke bar waar we de Spaanse sferen konden proeven. In de verte hoorde we Despacito uit een bar galmen. We gingen naar binnen en zagen een paar stellen met elkaar dansen. Ik had nog nooit zoiets gezien. Het was geen Salsa, geen Tango of Merengue. Het ritme, de pasjes en de muziek waarop de Spanjaarden dansten, het was allemaal nieuw voor mij. Het bleek Bachata te zijn. Het zag er zo aantrekkelijk uit, dat wilde ik ook leren. Thuisgekomen ging ik meteen op zoek naar een dansschoolBachata in Rotterdam. Er bleken meerdere dansscholen met cursussenBachata in Rotterdamte zijn. Omdat ik in een buitenwijk ten noorden van Rotterdam woon, lag dansschool Dance-A-Holics het dichtste bij mij in de buurt. Dat was een reden om daar eens een kijkje te nemen.

Uitdaging en plezier metBachata in Rotterdam

Wat was ik blij dat ik die mooie dansstijlBachata in Rotterdam enzelfs bij mij om de hoek kon leren. Samen met een vriend boekte ik direct een week na mijn vakantie een proefles bij Dance-A-Holics. Zo kon hij kijken wat hij van Bachata vond. Ook hij was meteen verkocht. Samen volgen we nu iedere week een les. De eerste lessen waren meteen goed bij te houden. Ik vind het een gemakkelijkere dansstijl dan Salsa of Merengue omdat de passen wat langzamer zijn. Het is wel een hele sensuele dans. Daar moest ik aan het begin nog erg aan wennen. Samen met de docente hebben we eraan gewerkt dat ik nu natuurlijker en soepeler beweeg. Ik beleef zoveel plezier aan de cursus. Iedere week leren we nieuwe passen bij. Het verveelt dus nooit en het blijft altijd een uitdaging om beter te worden. De begeleiding is zeer professioneel. Binnen enkele weken had ik het gevoel dat ik Bachata al redelijk onder de knie had. Mijn docente zegt altijd dat het met Bachata hetzelfde is als autorijden. Je leert het pas echt als je het ook in de praktijk brengt. Dus ik en mijn vriend gingen op zoek naar feesten waar weBachata in Rotterdamkonden dansen. Hier gaan we nu regelmatig met andere stellen van Dance-A-Holics naar toe. Ik ben zo blij dat ik deze stijl heb gevonden. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik uitga zonder Bachata te dansen. Het biedt zoveel extra plezier voor een avond uit. Door mijn lessenBachata in Rotterdamleer ik niet alleen Bachata dansen, het is ook nog eens een sociale activiteit.

Waarom Dance-A-Holics

Ik dans nu enkele maandenBachata in Rotterdambij dansschool Dance-A-Holics. Ik ben ontzettend enthousiast over de school, de werkwijze en de docente. De redenen waarom ik zo blij ben met mijn Dance-A-Holics zijn:

  • Docente met jarenlang ervaring;
  • Professionaliteit dansschool;
  • Dichtbij huis;
  • Stimulans om er een sociale bezigheid van te maken;
  • Persoonlijke aandacht.

Het grootste voordeel omBachata in Rotterdambij juist deze dansschool te leren, vind ik de persoonlijke aandacht. De docente heeft oog voor iedereen die deelneemt aan de cursus. Ben je minder soepel in de heupen, dan krijg je tips om hiermee aan de slag te gaan. Heb je moeite met een bepaalde pas, dan neemt ze altijd de tijd om even apart met je te oefenen. De cursus gaat niet te langzaam en niet te snel. Dus iedereen kan goed meekomen. Ben je op zoek naar een dansschoolBachata in Rotterdam? Probeer dan zeker eens een proefles bij Dance-A-Holics.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn