Een webshop laten maken? We doen dit graag voor u!

Is het verstandig om online uw producten en diensten te koop aan te bieden? Wat denkt uzelf? Natuurlijk is het antwoord op deze vraag bevestiging want zelfs een digibeet begrijpt nog dat de reikwijdte enorm toeneemt. Hebt u een leuk winkeltje met redelijk uniek producten geopend in het dorp waar u altijd gewoond hebt? Dan moet u flink uw best doen om op te vallen, ook al is uw dienst nog zo bijzonder. Dat geldt ook voor grotere ondernemingen die omkomen vanwege de moordende concurrente. In beide gevallen is de stap naar de digitale wereld een verstandige stap. Een webshop laten maken kan door inventus.online. We zijn namelijk gespecialiseerd in internetmarketing en daar is een webwinkel slechts een onderdeel van. Zo helpen we u ook bij het optimaliseren van conversie. Dat wil zeggen dat we uw site onder de loep houden en analyseren. Vervolgens geven we u tips hoe u uw site kunt verbeteren zodat bezoekers gebruik gaan maken van de webshop. Het laten maken van deze shop is dan ook een integraal proces en men klopt regelmatig bij ons aan voor diverse diensten die nauw op elkaar aansluiten. Niet alleen gaat het trouwens om deze eerste koppeling, u wilt immers ook dat de klant bij u blijft terug komen. Maak de website daarom nog interessanter:

  • Maak er ook een app van,
  • Schrijf en verstuur een nieuwsbrief om uw klanten op de hoogte houden van aanbiedingen en nieuwe producten,
  • En u kunt het webshop laten maken natuurlijk aan ons overlaten want wij weten welke designs wel en niet werken.

Een webshop laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest

U kunt een webshop laten maken voor nog geen 3.000 euro. Dat is werkelijk een koopje, vergelijkt u het maar eens met andere aanbieders. Dat betekent zeer zeker niet dat u te maken krijgt met een tweederangs bedrijf. Verre van dat! Wij werken met actuele software en we hebben medewerkers in dienst die zich continu blijven scholen en ook op de hoogte blijven van de actuele trends en modeverschijnselen in de digitale wereld. Wij maken trouwens gebruik van moderne analytische programma’s waarmee we kunnen meten waar bijvoorbeeld knelpunten liggen binnen uw website in de huidige design. Misschien is het bestelproces te ingewikkeld. Misschien gaat het al eerder verkeerd en is de zoekmethode naar uw producten te gecompliceerd. Het kan zelfs al fout gaan op de landingspagina, die moet immers uitnodigend en overzichtelijk zijn en dat is niet altijd het geval. Door een webshop te laten maken bij Inventus verzekerd u zich er ook direct van dat uw site wordt geïntegreerd met online marketing. Wij bieden dan ook maatwerk aan. het is aan u om de mogelijkheid te bieden om een account aan te kunnen maken, om verlanglijstje bij te houden als consument en om de betaalmogelijkheden te activeren. We raden het u in ieder geval aan om natuurlijk iDEAL en betalingen met de creditcard mogelijk te maken. Maar denk ook eens aan PayPal of Afterpay als betalingsopties. Zelfs deze mogelijkheden kunnen bepalend zijn voor de klant om al dan niet bij u een product te bestellen.

We bieden u trouwens een keur aan internetmarketing diensten aan

Een webshop laten maken? Kies dan voor ons. Kijk op de site maar eens naar werk uit ons verleden. Het webshop laten maken kan dus al voor een extreem laag bedrag. Een bedrag dat u trouwens razendsnel terug zult verdienen dankzij de toenemende verkoop van uw objecten en/of uw diensten. Toch nog enkele vragen? Stuur een mail, bel met ons of chat met ons!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn