Een presentje voor jezelf of iemand anders? Kies voor een gouden armband

Gilianoriginals - Gouden armbandHet is altijd lastig om een leuk presentje uit te zoeken voor een dierbare vriend(in) of je moeder, je vader, je dochter of je zoon. Het is altijd weer een opgave om het juiste cadeau uit te zoeken dat past bij degene voor wie je het uitzoekt. Je kunt natuurlijk niet weg komen met enkel een duur cadeau, want het moet uiteraard ook passen bij de persoon en de persoon aan wie je het geeft moet wel de indruk krijgen dat je er goed over hebt nagedacht, dat je echt een cadeau hebt gevonden dat speciaal voor hem of voor haar is geselecteerd. Nu kun je vader weliswaar bij maken met een nieuwe stropdas of een stel sokken, maar vrouwen zijn wat minder gemakkelijk te pleasen en vriendinnen verwachten wellicht ook iets meer inzet bij je zoektocht naar het juiste cadeau. Nu kun je het jezelf natuurlijk heel moeilijk maken en de hele wereld afreizen op zoek naar het perfecte cadeau, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken en gewoon vanuit huis het perfecte cadeau bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie sierlijke gouden armband? Maar natuurlijk niet zomaar een gouden armband. Het doel is natuurlijk om iets speciaals en betekenisvols te kopen, dus je kunt niet aan komen zetten met een gouden armband. Elke persoon met een beetje verstand kan een sieraden winkel binnen lopen en een gouden armband kopen. Daarmee voelt de persoon zich niet gewaardeerd. Natuurlijk zal ze blij zijn met de gouden armband, maar de gouden armband zal niet lang verbonden blijven met de gever. Er is immers niets wat jullie samen verbind in termen van een betekenis in het cadeau. Daarom kun je dus beter een speciaal soort gouden armband bestellen. Bijvoorbeeld een gouden armband met een betekenisvol symbool. Daarmee maak je de gouden armband persoonlijk, helemaal als je het symbool weet te matchen aan de persoonlijkheid van degene voor wie de armband is bestemd. Het is daarom geen gek idee om voor inspiratie eens een kijkje te nemen op de website van gillianoriginals.nl. Op deze website vind je onder andere gouden armbanden inclusief betekenisvolle symbolen. Overigens kun je hier ook terecht voor andere sieraden zoals:

  • Kettingen
  • Armbanden
  • Oorbellen
  • Ringen
  • Edelstenen

Het is dus zeker een beter idee om vanuit je eigen huis even op een website te kijken in plaats van de hele wereld af te reizen. Waarom immers moeilijk doen als het gewoon erg gemakkelijk kan?

De gouden armband opties van gillianoriginals.nl

Zoals gezegd is de gouden armband van deze website meer dan een gewone armband. De gouden armband wordt speciaal en persoonlijk door het betekenisvolle symbool. Dit symbool betekent bijvoorbeeld iets voor jou of je wilt je vriendin/moeder/zus iets vertellen aan de hand van het symbool. Zo is er bijvoorbeeld een gouden armband met een tree of life symbool. Dit symbool staat voor zelfontplooiing. Zoals de boom groeit en leven geeft, zo maakt elk leven ook een groei door waarin elk persoon zichzelf verwezenlijkt. Een goede groei leidt tot zelfinzicht en zelfrealisatie en daarmee eindig je als een persoon met vertrouwen in zichzelf en iemand die daardoor dus met beide benen op de grond staat. Je bent in dat geval dus geaard in de aarde net als de tree of life dat is. Je kunt armband met een tree of life symbool dus aan iemand geven met als boodschap dat je de persoon aan wie je dit cadeau geeft ziet als iemand die met beide benen op de grond staat, als iemand die zichzelf is en waarvan je denkt dat die persoon zichzelf heeft geactualiseerd. Maar je kunt de gouden armband met een tree of life symbool natuurlijk ook geven aan iemand die druk bezig is om zichzelf te actualiseren. In dit geval geef je dus een cadeau met het idee om iemand te helpen om zichzelf te vinden. Hierdoor geef je dus niet zomaar een gouden armband, maar je geeft iemand een armband met een betekenis, iets wat de persoon herinnert aan het feit dat jij dusdanig met haar begaan bent dat je in staat bent een cadeau te kopen dat haar helpt bij haar zelf actualisatie. Een soort spirituele gids, een herinnering aan de levensweg als het ware.

Hoe kan ik een gouden armband met een betekenisvol symbool bestellen?

Het bestellen van een gouden armband is niet lastig. Sterker nog, zoals al is aangegeven hierboven, is het juist erg gemakkelijk en kun je de beste cadeaus gewoon via het internet bestellen. Je gaat naar de website toe en daar vind je bovenin de homepage allerlei categorieën. Als je op zoek bent naar een armband, dan klik je op ‘armbanden’ en dan krijg je direct een overzicht te zien van alle mogelijkheden. Vervolgens zoek je de armband uit waarvan jij denkt dat die past bij je vriendin of moeder of zus. Natuurlijk kun je ook gewoon een mooie armband voor jezelf bestellen. Een leuk presentje voor jezelf koop je natuurlijk het beste gewoon zelf, want wie kent jou nu beter dan jij zelf? Tevens kun je meerdere armbanden kopen, want ze zijn prima in combinatie te dragen met andere armbanden. Ideaal dus ook voor iemand die al een armband heeft. Je kunt dan dus ook verschillende symbolen dragen. Als je eenmaal weet wat je wilt bestellen dan voeg je het artikel toe aan de winkelwagen. Betalen kan gemakkelijk met iDEAL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn